NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Real je naše vášeň

Real, la película

Další název:
Real: The Movie
Rok:
2005
Délka:
92 minut
„Fotbal jako vášeň, která ovlivňuje životy lidí na celé planetě.“

Celkové hodnocení filmu Real je naše vášeň

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.4% (14 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.6.2009
Petantino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.9.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.4.2011
Vig
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.4.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2011
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.10.2017
KKralik77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.11.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2009
Macek8
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.11.2013
Vali19713
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2019
Lassie012
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2009
dado23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih164954minih164954Oleg (2019) 
Oļegs n
minih42378minih42378Skleněný dům 2 (2006) [Video] 
The Good Mother n
minih50278minih50278Teletubbies: To nejlepší z Teletubbies (?) 
Teletubbies: Happy Birthday n
minih7533minih7533Fanatik (1996) 
The Fan n
minih43734minih43734Železní andělé 3 (1990) 
Tian shi xing dong III mo nu mo ri n
minih125831minih125831Letíme (2017) 
A Stork's Journey n
minih12710minih12710Moderní problémy (1981) 
Modern Problems n
minih51384minih51384Opravdové ženy (1997) [TV film] 
True Women n
minih4883minih4883Být či nebýt (1983) 
To Be Or Not To Be n
minih56317minih56317Extrémně obézní lidé (2008) [TV film] 
Extreme Slimmers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.4 % (14)
2   - curil
6   - Petantino
7   - satyr
6   - Vig
7   - R.RICKIE
7   - Kycky
5   - luan66
1   - miroslav22
4   - KKralik77
6   - rosta12
6   - Macek8
6   - Vali19713
6   - Lassie012
10 - dado23
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 176943
Osobností: 676512
Fotografií: 706667
Plakátů: 336393
Obsahů a biografií: 161711

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

Kingsman: Zlatý kruh
Důstojný pokračovaní i   když u mě tolik neujalo, ale   i tak mi to přišlo jako   bezva zabava. Juliana Moore je   tu tu ultradobrá.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Hora mezi námi (2017)

Hora mezi námi
Nojo psát tu, že nic není   černobílé, když hlavní   hrdinové je běloška a   černoch je nekorektní. No   kdo kdy říkal, že jsem   korektní. Teď vážně, je   to docela hezký survival.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Úniková hra: Turnaj šampiónů (20...

PROCESOR!

Úniková hra: Turnaj šampiónů
Protože to je pokračování,   tak jsem čekal, že to bude o   něco vymazlenější.   Místnosti a pasti, bohužel   se tak nestalo. Spíše se   řešily více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Údolí včel (1967)

Údolí včel
Krásný historický film   velmistra Františka   Vláčila. Kdo hledá akci a   povrchní vzruchy asi by měl   tyhle filmy vynechat. Pan   Vláčil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Asylum (1972)

Asylum
Čtyři hororové příběhy z   prostředí ústavu pro   duševně choré vzájemně   propojené postavou mladého   doktora. Vícekrát použitý   formát více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení