Duben
ohodnotit

Ratatouille

Další název:
Dobrú chuť!
Rok:
2007
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
13.9.2007
„Krysák Remy sní o tom, že se stane vyhlášeným kuchařem v pařížské pětihvězdičkové restauraci.“

Komentáře k filmu Ratatouille

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 55
sokeres777
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Krásná a velmi originální   pohádka o tom, že každý si   může splnit svůj sen. Jedna   z nejlepších pohádek 21.   století.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2019
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. Nejvíce se mi líbilo   vykreslení pracovního   nasazení v kuchyni a kritiků   jídla. Český dabing nic   nezkazil, ale krysu v kuchyni   bych stejně nechtěla.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.8.2018
║Rozpočet   $150miliónov║Tržby USA   $206,445,654║Tržby   Celosvetovo $623,707,397║   Tržby za predaj DVD v USA   $189,389,404 //počet   predaných kusov 12,521,033║   Brad Bird opäť dokázal   svoju excelentnú elegantnosť   vyprávania príbehu. Pixar a   jeho animačné vypointované   napredovanie, do detailu   prešpikované. /videl v kine:   95%/
Alix
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.5.2015
Skvělé!
Tato krysácká komedie mne   tak nadchla, že jsem si ji   pustila snad už desetkrát. A   to ještě určitě není   konec. Vynikající animace,   docela akční děj hned od   prvních minut filmu a pro mé   ucho zdařilý dabing. Anton   Ego, promlouvající mrazivým   hlasem pana Přeučila, mne   opravdu skoro vyděsil. A   všimněte si, že muškáty   úplně na konci filmu, jsou   snad živější, než ty   živé!
enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2013
Moc pěkně udělaný a   hlavně scénáristicky   napsaný snímek. Dobré   vtipy, děj a samozřejmě   čeští dabéři. Rozhodně   tuto komedii doporučuji.
Yontalcar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.4.2013
Jak nemám rád pixarovský   styl animace, tak tady mi   vůbec nevadil. Hlavně proto,   že mě úplně dostal ten   neotřelý a svěží nápad s   krysou alá gurmánem. Koho by   taky napadlo, že se v tak   drobném zvířátku bude   skrývat tak velký talent.   Bavilo mě sledovat krysího   hrdinu v akci, když se   snažil pomáhat zbrklému   kuchtíkovi. Jejich společná   souhra byla vyšperkovaná do   detailu, jen co je pravda.   Uvěřil jsem, že jídla,   která spolu uvařili, jsou   výtečná. A dal bych taky   možná ruku do ohně za to,   že i náš Zdeněk Pohlreich   by si rval vlasy (kdyby   samozřejmě nějaké měl!) v   nevíře, obdivu nebo snad   závisti, kdyby ochutnal   jejich speciality. Ano,   natolik jsem propadl   příběhu a sžil se s   hlavními hrdiny. Tentokrát   Pixar u mě zabodoval.
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.1.2013
Zase jeden z geniálních   příběhů zpracovaných do   pohádky.Nechá se na to   koukat pořád dokola a   neomrzí.
Naki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Procítěná záležitost. Na   pixarovky se koukám jako na   budoucnost hlavně pro naše   děti, které něco takového   potřebují pro svoji fantazii   a hlavně cit, kterého se jim   v mnoha animovaných filmech   nedostává. Příběhy   pixarovek odehrávající se v   animované podobě nabírají   na neskutečných obrátkách   a může za to motorová myš   na nápady, v případě   Ratatouille doslova. Ano o   krysách se říká, že jsou   velmi mazané a chytré, ale   že zde uvidím jednu, která   mě dojme chvílemi natolik,   že budu natahovat, to jsem   opravdu nečekal. Když k tomu   přidáme typickou   francouzskou hudbu, bezvadný   scénář podložen na   geniálním ztvárnění   příběhu. no prostě...   Kritika není jen hledat   chyby, kritizovat, psát   recenze, říkejte si tomu jak   chcete, ale je důležité   také ocenit snažení nebo   ocenit něco co nejde popsat.   Jak by řekla moje   kamarádka,,Dech   beroucí"
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.12.2011
Suprovej animák pro všechny   věkové skupiny o tom že   KAŽDÝ může být   kuchařem=) Moc se mi líbil   způsob jakým byl děj   prezentovaný a hromada   vtipných scén, či hlášek   okořenila tuto kulinářskou   specialitu=) doporučuji
anetaarudolf
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.12.2011
Slovenský dabing
Pokud mužu doporučt, tak ve   slovenštině je to o mnohem   lepší zážitek než s   českým dabingem.Myslím, že   slováci to tentokrát   vystihli lépe.
Nymeria
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.11.2011
aj keď išlo o potkana v   kuchyni...tak to bolo milé,   vtipné, farebné,   roztomilé...má to krásny   príbeh, aj potkaníka si   obľúbia asi všetci, aspoň   v kreslenej podobe :) no   proste jednotka s hviezdičkou   :)
terka69
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.6.2011
10/10
Úžasný animovaný film o   snu, přátelství,   dobrodružství a dobrém   konci. Pokaždé ve mě   evokuje vaření.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2010
Ratatouille
Parádní animovaný film o   myšákovi, který umí   perfektně vařit. Nejprve ze   všeho bych měl zdůraznit   fantasticky promakanou   animaci. Dalším plusem je,   že se film odehrává ve   velmi pohodovém prostředí,   tedy kolem jídla. Dále bych   měl podotknout, že film   hýří povedeným humorem,   takže vás nebude nudit. No a   konečně je ještě třeba   říct, že závěr a   vyvrcholení jsou také jak   jinak než fantastické.
Laila
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2010
super paradni pohadka o   vareni,mysak je naprosto   sladkej:-)jeho sprateleni se s   clovekem a pak   zapletka,nakonec si clovek   uvedomi jak byl sobecky a   ikdyz to neskonci jak sem   cekala,je to moc pekny,u   tohohle filmu sem nepremyslela   nad tim ze je to vlaestne   blbost,ale nechala sem se   unasset pohodovym a milym   dejem
hellercz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Pixar má dar nadělovat   neotřelé nápady a to vše   zkloubit s dokonalým   grafickým a animovaným   uměním. Výborný nápad,   hodně poučné,   nevytknutelná audiovizuální   stránka. Jasnej plnej počet   bodů.
AshT
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.12.2009
Ratatouille film oceněný   oscarem výborný scénář i   přiběh skvělé   propracování postaviček   myší zábava.Bavil jsem se   každou minutu fakt super   určitě doporučuji.
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.10.2009
Další Pixarovka, kterou si   nemůže nechat nikdo ujít   tentokrát o kuchaříčkovi v   podání skvělé animované   krysy jménem Remy , která   ráda vaří a obdivuje   pařížského kuchaře   Gusteau. Opět zdařilá   animace a zábava pro celou   rodinu.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2009
Krysa-kucharem.
Tak to   tu jeste nebylo.Byl to vyborny   napad neco podobneho   natocit.
Kresleny   pribeh o inteligentni   kryse,ktera umela varit.
Dost dobry cesky dabing.
ghoul
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.8.2009
Zkouknout !!! :-)
Podle mě naprosto dokonalá   pohádka. Dnesa už musí být   neskutečně těžké vymyslet   nějakou originální, vtipnou   i dojemnou pohádkou, jakou by   měla každá být. Tady se to   tvůrcům povedlo najedničku.   Vtipných scén tu je   požehnaně a animace je   skvěle zvládnutá.   Doporučuju.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2009
parádní animák ten nemá   chybu skvěle  
odvedená práce   velmi slušní obsazení do   Českého dabování
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.6.2009
Další z mejch oblíbenejch   animáků. Krysák, co rád   vaří, je super a i celkově   mě tahle pohádka moc bavila   :)
Mikisek2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2009
Dobrý animák! Animace je   opravdu dobrá. Viděla jsem i   film o filmu a musim říct   že lidem z Pixaru to mohlo   dát hodně práce. Líbí se   mi rychlý spád událostí,   měnící se prostředí a   lidi. Také je zajímavá   krysácká rodina chovající   se skoro jako lidská. Sice je   to asi pohádka ale i   dospělým se určitě bude   líbit a pobaví je!
suil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Krysí mlsoun s vybranou   chutí v hlavní roli skvělé   rodinné komedie. Jak už bylo   ve filmu řečeno:   "Vařit může   každý". S tím sice   souhlasím, ale výsledek bude   stoprocentě jiný.
Radek71
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Mám rád animáky.Vidět   živou a kreslenou krysu v   kuchyni je asi rozdíl.Ve   filmu od Pixaru je to jasný   sympaťák.Těžko říct,co   je na tom filmu   nejlepší.Pastelový nádech   animace,citlivý děj,který   dá dětem na chvíli   vydechnout od SHREKŮ-nic   proti,decentní humor?Asi   skvělý mix toho všeho   dohromady.Na závěr dojetí v   mezích přijatelnosti a   radost z toho,že se můžeme   v lidech zmýlit a   jednoznačný záporák nás   může překvapit dobrotou.
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2009
Jak je u Pixaeu dobrym zvykem,   animak, ktery je po vsech   smerech dovedeny k naproste   dokonalosti. Teada aspon pokud   jde o animaci a zvireci   postavy. Ty lidske moc   nefungovaly...
ondrech
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.12.2008
Je to fajn, ale ze by me to   presvedcilo o necem, to se   rict neda. Jasne, animace,   pribeh, to vsechno to ma...   Ale ze by to blyskalo   originalitou... to asi ne.
Snura
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.11.2008
Jestli tenhle animák měl   nějaký ten krysí chlup na   kráse po stránce   vyprávěčské, tak jsem si   jej nevšiml, neboť jsem byl   naprosto uchvácen a oslepen   stránkou výpravnou a   technickou. Ta byla dotažena   k naprosto úžasné   dokonalosti i do toho   sebemenšího detailu.
kacenka3219
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2008
Užasná rozprávka,moj syn to   miluje,pozeráme,to pomaly   každý deň :o) Je   úžasné,ako sa niečo také   dá vytvoriť.
sarf
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2008
Co to jíš? Áááále, ani vlastně nevím ...
Těžko vymyslet nějakou   originální zápletku nebo   příběh, ale Ratatouille je   důkazem, že se to přece jen   občas povede. Je příjemným   odlehčením /hlavně asi pro   děti/, že v tradičním boji   dobra se zlem vyjímečně   nejde o život nebo o vládu   nad světem, ale jen o kus   žvance. Tahle lahůdka pro   gastronomické i filmové   gurmány určitě patří k   tomu lepšímu, co se v   poslední době na poli   animovaného filmu objevilo.   Jen škoda nedokončené role,   kterou v projektu sehrál Jan   Pinkava ...
davidek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.6.2008
Na tomhle animáku je vidět   opět dokonalá práce týmu   od Pixaru, kteří hoooodně   koukali jak se co   "peče". Nutno   říct, že po pár minutách   jsem zapomněl, že je   animovaný. Až když začnou   akrobatické výkony při   ovládání vlasy si to opět   uvědomím, ale nutno říct   dokonalost sama. Seděl jsem   od začátku do konce a   čuměl:-).
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.4.2008
Velmi chutná a vizuálně   podmanivá podívaná , která   je ve své první polovině   lehce nevyrovnaná , ovšem to   co divák uzře a prožije v   polovině druhé je tak   krásné , dojemné ,   neuvěřitelně poutavé ,   originální a jako   třešnička na dortu je vše   zakončeno brilantní a   nečekanou pointou , která   pohladí a rozpláče. 90%
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Po shlédnutí filmu
bych se asi rozplakala, kdyby   někdo u nás na sídlišti   majznul potkana u kontejneru.   Nyní hraji s vnoučkem   Ratatouille na počítači.   Vtipnost dialogů, nechápu,   jak jde i když v dobách   počítačů tak nádherně   vypracovat prostředí   kuchyně, tváře   "herců". Dojemný   příběh. Moc se mi to   líbilo. Padouch byl   potrestán. Hepáč. Co více   můžeme od animovaného filmu   chtít?
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.2.2008
Oscarom ovencena   rozpravka,ktora je skor urcena   pre dospelych ako pre   deti.Postradam v nej trosku   viac humoru.Niektore sceny   vsak su   originalne-predovsetkym   spojenie chuti a umeleckeho   zazitku,alebo retroflash v   podobe navratu Ega do detstva   po ochutnani ratatouille bol   uzasny a nezabudnutelny.A ako   vzdy vtipne mimozemske intro   na zaciatku filmu.
Medousek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2008
Opravdu nejlepší   "pixarovka"!Příbě   h malého krysáka byl hodně   veselý,sem tam smutný,ale   strašně mě bavil!
ninus1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2008
Skvělá animovaná   komedie,není ji téměř co   vytknout jen ten konec byl   trochu jiný než jsem čekala   ale krysák Remy - byl   skvělej
dallik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.2.2008
neskutecne prechvaleny film u   ktereho jsem se do konce   doslova pronudil, naprosto   nezajimavy a nevtipny   scenar,ospala rezije, jen ta   animace byla opravdu   spickova...ale to je asi   jedine pozitivum   filmu...jestli se chcete   podivat na zajimavy animak   zvolte radsi divoke vlny
hejtman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.2.2008
skvělá zábava s perfektní   animací,velmi solidní   český dabing.Už dlouho jsem   se tak nepobavil,jen lituji   vyvrcholení filmu.Příběh   byl perfektní až do doby,kdy   se myšák odhodil   masku,personál utekl,pomsta   hygienika,nová restaurace   atd. Konec se mi   nelíbil,nehodil se dle mého   k předešlému   příběhu.Skoro celý   příběh se vyznačoval   lehkostí   vyprávění,bohužel konec   byl jiný,jak vymačkaný s   citrónu a po jeho zhlédnutí   mi zůstal, tak trošku,   kyselý úsměv.
za8
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Skvelo podany cely dej a aj   animacia. Nemam ziadne   vyhrady, len mozem plne   vsetkym doporucit pre velkych   i malych. Je to bomba!
leva2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.1.2008
S láskou dělané, pečlivě   servírované a po všech   stránkách dotažené jídlo,   které nezapře zkušenosti   šéfkuchaře. Krysák Remy je   sympaťák k pohledání,   Peter O'Toole jako   gastronomický kritik Anton   Ego překonává většinu   svých posledních rolí   (není to tak těžké) a Brad   Bird opět neodolatelným   způsobem kombinuje comicsově   deformované postavičky a   detailní, přímo hmatatelné   prostředí. Nemusím   Francouze, ale víc než   můžu Ratatouille.
ane15
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.1.2008
delikatesa
tohle je fakt úžasnej film!   o animaci nemá cenu ani   mluvit, je skvělá, je tam   sranda a dostanete hned chuť   na nějakou francouzskou   specialitku:-) a   nejgeniálnější je   samozřejmě to, že ten   největší šéfkuchař je   krysa. Nejvíc jsem se válela   smíchy, když do kuchyně   plné krys vešel hygienik,   ale to musíte vidět poprvé,   to je to ještě   překvápko:-)
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Skvělý filmeček s dokonalou   až živou animací,   zajímavý a napínavý   příběh. Nemám co bych   tomuto počinu vytknul.
Sanchez
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Není toho moc, co by se dalo   tomuto snímku vytknout a   když se něco najde, tak to   převálcuje perfektní   humorná atmosféra nesoucí   se jako vůně sýru po celé   dějství. V každém   okamžiku dokáže jemně   rozesmát a o chvíli později   téměř vžene slzy do   tváře svou precizností a   ladností, kterou servíruje   Pixar s jednoduchou elegancí.   Vizuální stránka je jak   jinak než dokonalá(   příště bude zase o krok   dokonalejší ) a příběh   malé krysy je tím pravým   ořechovým lákadlem,   protože děj opravdu stojí   za to. 'Ratatouille' se řadí   po boku úspěšných   animovaných filmů, které   mají status !vynikající!
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Velmi pěkný příběh,   napínavý, vtipný a co je   nejlepší místama sem si   myslel že koukám na hraný   film a né na animák, opravdu   nejlepší animák po   vizuální stránce jakej sem   viděl.....moc doporučuju.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2008
Tak se mi konečně dostal do   rukou (pro mě) dlouho   očekávaný animák a musím   uznat, že jsem z filmu   mírně zklamaný. Vizuální   stránka filmu je (jak je u   Pixaru zvykem) uchvátná a   pohled na animovanou Paříž   bere dech. I nápad s krysou,   která se chce stát kuchařem   je zajímavý a film má   spousty různých nápadů   avšak jako celek už tak   bombastický není a občas se   mi stávalo, že jsem se   mírně nudil. Ale i tak je to   velice dobrá podívaná pro   celou rodinu. Bohužel jsem   však od filmu čekal více.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.1.2008
Docela zdařilý animák   sranda i akce mrňousum se to   líbí.Hlodavec kam se   podíváš jen konec mě   docela zklamal čekal jsem asi   větší zlom.
Mr.Kluzo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2007
Moc hezky animovaný film,   zaměřený spíše na   dětské obecenstvo. Rovněž   tady nejsou žádné   "kultovní   postavičky" jako např.   ve Shrekovi slepé myšky,   sušenka, atd. V celku můžu   říct, že i přes to je to   velice povedený film, na   který se může podívat   celá rodina.
smíšek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2007
Výborný ......
.... příběh a hlavně   skvělé po výtvarné   stránce.Samotnému příběhu   nechybí humor , akčnost a   ani špetka romantiky.Jediné   co mě mrzí na celém filmu   je , že náš český Jan   Pinka to nedotáhl do samého   konce a musel to po něm   převzít již zkušený Brad   Bird.
bojovnicka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.12.2007
Jsem milovníkem animovaných   filmů a tento mi připadá   jako jeden z nejlepších :)   Příběh posazený do   krásné Paříže, skvělé   jídlo (na pohled) a spousta   legrace dodává filmu   nezaměnitelnou atmosféru..
Grace7.13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.12.2007
Opravdu povedená věcička od   Pixaru - včetně   předfilmečku, který běžel   v kinech. Možná jsem od toho   čekala přece jen trochu   víc, ale zklamaná jsem   nebyla. Přesto bych žekla,   že se zaměřili spíše na   menší, mladší obecenstvo   (než je tomu například u   Shreka).
Niry
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2007
jeden z nejhezčích   animovaných filmů co jsem   viděla. Nechybí humor,   napětí, akce, love story a   romantická atmosféra   Paříže a úžasný happy   end kdy se smíří všichni   se všemi až se vám chce   plakat.
Vanous
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.11.2007
Musim proznat, ze z recenci a   komentaru zde jsem cekal   poradne vydarenou animacku.   Nerikam, ze to bylo spatne,   rozhodne to bylo miloucke a   clovek se u toho i nasmal, ale   k dokonalosti tomu chybel   trosku lepe propracovany   pribeh. Prislo mi to, ze v tom   filmek trosku zaostaval. Ale i   tak to byl velmi pekny film.
Mlapiska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Roztomilý, pěkný, vtipný,   milý. Nápad: krysa v kuchyni   není špatný, protože se   dá nádherně rozvíjet,   čehož tvůrci patřičně   využili. Vadila mi na tom   jedna jediná věc a to je   přesně to, co píše kali.4   – ta pitvořivost mi taky   někdy připadala až   příliš přehnaná, což   filmu, v mých očích,   trošinku uškodilo, stačilo   by nepatrnně ubrat plyn.   Jinak ale nemůžu nic   vytknout. Obzvlášť skvělý   byl hlavní záporák   (šéfkuchař) a postava   hygienika, která přišla do   děje doslova v pravý čas,   líbil se mi i zbytek postav   včetně hlavního krysího   hrdiny. Děti se budou bavit   zaručeně.
kali.4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.10.2007
Pixar opět povyšuje běžnou   digitální zábavu na   nevšední, a to jak   myšlenkami, tak animací,   která je skrz naskrz   geniální (Paříž nemá   chybu) a doslova lahodná   (všechny ty sýry, koření,   vína atd. atd.). Nicméně   krysa v roli šéfkuchaře,   ať už je jakkoli roztomilá   nebo sympatická (což obojí   Remy – tedy hlavní   „krysák“ – je),   působí trochu zvláštně a   pro mě je to naprosto   neuchopitelné téma (vůbec   nechápu, jak k něčemu   takovému tvůrci došli). Ale   co, jsme přeci v animovaném   světě. Dialogy jsou opět   vyspělejší a chytřejší   než u konkurence a postavy,   hlavně táta krysa a Anton   Ego, mají něco do sebe,   bohužel některé pobraly   více pitvořivosti a   praštěnosti, než bych si   přál.
Celkově ale   nová „Pixarovka“ působí   skvěle a mně se zdá, že   chytrým animákům ještě   neodzvonilo.
Ingrid
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.10.2007
Čekala jsem klasický   dětský animák a hle   vyklubal se z něj jeden z   mých top filmů. Vím, že   spousta diváků namítne, že   se Disney opakuje, že   Ratatouille kromě čím dál   dokonalejší Pixarské   animace nic nového nenabídne   (a propos hejno krys je   vážně jako živé:-), ale   mě přesto přijde, že   dnešní animáky o nějakou   tu třídu duchovně   převyšuje. Jak bych to   řekla, vzhlíží elegantně,   jemně, decentně, ne přímo   komorně, ale nic pro burany   (skoro mě štve, že ho   může vidět každý,   nějací puboši, kteří ho   nedocení:-) Rozněžněný   Anton Ego, to je něco pro   labužníky "Překvap   mě."
tripx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.9.2007
Dalsi kousek od pixaru , co s   krysou co chce varit a ne jen   zrat v nekde v kanalech ? co s   krysou ktera roznava chte a   rada vari, co s krysou ... no   preci sup sni do francouzke   kuchyne a makej ! Hezka   odpocinkova komedi o tom ze i   krysy umeji varit...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih40150minih40150Noční hlídka (2004) 
Nočnoj Dozor n
minih12226minih12226Méďa Béďa (1964) 
Hey, There It's Yogi Bear! n
minih26875minih26875Rysavá jalovica (1970) [TV film] 
Rysavá jalovica n
minih2802minih2802Alibi na vodě (1965) 
n
minih12189minih12189Maxipes Fík (1975) [TV seriál] 
Maxipes Fík n
minih12265minih12265Mělký hrob (1994) 
Shallow Grave n
minih86149minih86149Atlas mraků (2012) 
Cloud Atlas n
minih154032minih154032Creed II (2018) 
Creed II n
minih40526minih40526Ghost Rider (2007) 
Ghost Rider n
minih149630minih149630Lego Ninjago Film (2017) 
The Lego Ninjago Movie n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Maigret a noc na křižovatce (1...

22:30 - 00:10

39 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

ČT2 - Bratrství

22:45 - 00:20

24 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

NOVA - Na vaší straně

23:05 - 23:45

4 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

22:45 - 23:50

24 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190498
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376373
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10