I Met Him in Paris (1937)

I Met Him in Paris

Další název: Randez-vous v Paříži

    Žánr: komedie / romantický
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 87 min.
"Randez-vous v Paříži". Obliba sportovních snímků dohnala asi režii tohoto amerického filmu, aby banální veselohru čtyř zamilovaných proložila obrazy zimní krásy a bílých sportů ve Svatém Mořici. Děj je velmi prostý. Bohatá Američanka si vyjede do Evropy, aby se pobavila. Proto snoubence nechá doma, a milence zrazuje s přítelem, za kterého se nakonec provdá. Smíchu je tu celkem málo, vyloučí-li se pohled na naivnost zámožné zahálečky, která se domnívá, že chytrácká ženská taktika je totožná s láskou, a sportovní zdatností ještě méně.

Škoda těch nádherných přírodních záběrů, pokazí-li je bruslící, lyžující a sáňkující "sváteční" sportovci! Ani vysoká elegance herců, hlavně Claudetty Colbertové, nemůže zastřít prázdnotu tohoto typicky amerického filmu, v kterém nebylo ani kousek sportovního ducha a proto ani za obšírnější popisku tento snímek nestojí.  Autor: Asmodej

režie:
Wesley Ruggles
 
 
hraje:
Claudette Colbert (Kay Denhamová), Melvyn Douglas (George Potter), Robert Young (Gene Anders), Lee Bowman (Berk Sutter), Mona Barrie (Helen Andersová), George Davis (řidič sněžné frézy), Fritz Feld (recepční), Rudolph Anders (romantický číšník), Egon Brecher (Emile), Hans Joby (kontrolor), Eugene Borden (vrchní ), Albert Pollet (průvodčí), Francisco Moreno (číšník), Francisco Marán (Francouz v pokoji 617), Yola d'Avril (Francouzka v pokoji 617)
 
 
námět:
Helen Meinardi
 
 
scénář:
Claude Binyon
 
 
kamera:
Leo Tover
 
 
hudba:
John Leipold, Charles Bradshaw
 
 
střih:
Otho Lovering
 
 
producent:
Wesley Ruggles
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.