reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rána bez milosti

Street Knight

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
91 minut
„Bývalý policista, perfektně vyškolený v používání zbraně i bojových umění, musí opět bránit spravedlnost.“

Celkové hodnocení filmu Rána bez milosti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2006
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2010
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2007
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2009
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.6.2011
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
lov1974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.3.2014
pepek2310
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3827minih3827Betonová válka (1990) 
Concrete War n
minih26999minih26999Blue talk show (1995) 
n
minih8062minih8062Hana a její sestry (1986) 
Hannah and Her Sisters n
minih48543minih48543Předčítač (2008) 
The Reader n
minih9053minih9053I.Q. (1994) 
I.Q. n
minih67731minih67731Cesta smrti (2010) 
Born to Raise Hell n
minih49808minih49808Hovory H o Janu Pivcovi (1990) [TV film] 
n
minih60776minih60776Billy - Dva klobouky (1974) 
Billy Two Hats n
minih12970minih12970Mrtvá ve vodě (1991) [TV film] 
Dead in the Water n
minih20358minih20358Štvanec (1993) 
Martial Outlaw n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63 %
8   - catamount
7   - Charlie35
8   - satyr
7   - Elementik
6   - luan66
7   - tvo
5   - Spurs
6   - Ladik80
7   - lov1974
2   - pepek2310

TV Program

ČT1 - Kojak: Vždycky je tu něco (199...

22:00 - 23:35

22 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

ČT2 - Doktoři

22:00 - 22:45

22 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Robinsonův ostrov (2016) [TV p...

21:35 - 22:40

47 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:40

47 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141731
Osobností: 607044
Fotografií: 527248
Plakátů: 254138
Obsahů a biografií: 130422

Poslední komentáře

Zloději zelených koní (2016)

Zloději zelených koní
Hledání zelených vltavínů   se z hobby stane nelegální   obživou.
Staré   přátelství rozdělí až   kostlivec ve skříni.

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Café Society (2016)

Café Society
Příběh zasazen do   filmového Hollywoodu   třicátých let. Nejvíce mě   pobavil mafiánský bratr co   všechno vyřešil betonem.

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.369/0.341