reklama
 
ohodnotit

Rána bez milosti

Street Knight

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
91 minut
„Bývalý policista, perfektně vyškolený v používání zbraně i bojových umění, musí opět bránit spravedlnost.“

Celkové hodnocení filmu Rána bez milosti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2006
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2010
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2007
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2009
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.6.2011
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
lov1974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.3.2014
pepek2310
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52980minih52980Antikrist (2009) 
Antichrist n
minih13939minih13939Nekonečný příběh 2 (1989) 
The Neverending Story II: The Next Chapter n
minih45975minih45975Buldočí plémě (1960) 
Bulldog Breed n
minih41414minih41414Tom a Jerry letí na Mars (2005) 
Tom and Jerry Blast Off to Mars n
minih54475minih54475Kašpárek, Honza a ti druzí (1980) [TV seriál] 
Kašpárek, Honza a ti druzí n
minih31212minih31212Ve jménu Angela (2002) 
Avenging Angelo n
minih32292minih32292Bee Gees: The Official Story (2001) 
Bee Gees: The Official Story n
minih19590minih19590Star Trek: První kontakt (1996) 
Star Trek: First Contact n
minih46369minih46369O mé rodině a jiné zvířeně (2005) 
My Family and Other Animals n
minih21666minih21666Uličnice (1936) 
Uličnice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63 %
8   - catamount
7   - Charlie35
8   - satyr
7   - Elementik
6   - luan66
7   - tvo
5   - Spurs
6   - Ladik80
7   - lov1974
2   - pepek2310

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Evropa dnes

18:55 - 19:20

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

37 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615093
Fotografií: 539216
Plakátů: 258043
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.766/0.42