reklama
 
ohodnotit

Ramayana - legenda o princovi Ramovi

The Prince of Light

Žánr:
Země:
Rok:
2001
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Ramayana - legenda o princovi Ramovi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2013
decepticon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.1.2012
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2012
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.6.2013
Kotrca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.6.2008
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.10.2007
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62578minih62578Red (2010) 
RED n
minih72195minih72195Pan Bobr (2011) 
The Beaver n
minih43187minih43187Sexy párty 2 (2006) 
Van Wilder 2: The Rise of Taj n
minih65240minih65240Ze záhrobí (1973) 
From Beyond the Grave n
minih47573minih47573Domácí mazlíček (2008) 
The House Bunny n
minih25465minih25465Big Lebowski (1998) 
The Big Lebowski n
minih22529minih22529Vinnetou (1963) 
Winnetou I n
minih43396minih43396Želvy Ninja (2007) 
TMNT n
minih64299minih64299Věrná kopie (2009) 
Copie conforme n
minih40722minih40722Osvobození V - Poslední úder (1971) 
Osvoboždenije - Poslednij štrum n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 %
7   - ras84
6   - decepticon
6   - Miloš11
3   - Jarda1744
4   - Kotrca
3   - Bogy
8   - kitpos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134137

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.115/0.077