Duben
ohodnotit

Rallye smrti

Death Race

Další název:
Death Race 3000
Rok:
2008
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
20.11.2008
„Kdo přežije, vyhraje.“

Komentáře k filmu Rallye smrti

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 46
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.2.2011
Skvelý akčný film s dobrý   hercom Jason Statham, kde v   tomto filme ide o preteky.
Trochu mi to pripomína   paródiu na film Rychlo a   zbesilo, ale tento film pre   mňa bol dosť akčný.
Veľmi dobré špeciálne   efekty ma nechali nadýchnuť.
Petr406
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2012
Rallye smrti
Jason Statham je výborný   herec. Nechyběla akce a pár   vtipných komentářů.   Pěkné auta, hlavně Ford   Mustang.
Tyhle filmy   můžu ;)..doporučuji.
Jersey
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.7.2009
Tomu říkám zábava...
Nikdy bych si nemyslel, že by   Paul W. S. Anderson mohl   předčit sám sebe. Ale on to   dokázal. Jeho Death race je   ještě lepší, než jeho   Resident evily. Tohle je   neuvěřitelně zábavná   béčková akční jízda.   Auta se tu řežou hlava   nehlava a je tu plno   zábavných karambolů a   fatálních bouraček. Tenhle   remake jsem si opravdu   užíval. Akční honičky   jsou jedny z   nejspektakulárnějších, co   jsem kdy viděl. Skvěle   vykreslená ponurá stilizace   roku 2012. Anderson tak   výborně vzdal hold akčním   béčkům 70. a 80. let. A ty   já mám rád...
GACY
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.4.2009
Super Akcia
Tento film patri medzi moje   najoblubenejsie filmy roku   2008 je to super akcia pribeh   a aj herci su skvely takze   davam 10
Lothard
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.8.2009
Rallye Smrti
Tento film me strasne zaujal   jak hustym dejem tak efekty a   hlavne peknou holkou:D v   hlavni roli jasen statham muj   nejoblíbenejsi herec a zas   mme nesklamal proto davam 10   bodu.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.5.2015
Sice se jedná o remake   snímku z roku 1975 'Cesta   gladiátorů 2000', ale už od   první minuty je jasné, že   si šli tvůrci svou cestou a   příběh zasadili do   přísně střežené   věznice, odkud se závod   přenáší po internetu v   rámci megalomanské show. A   megalomanská show je to i pro   nás, jelikož v takovémto   brutálně efektovém ražení   tu zatím ještě nic   takového nebylo. Nechme   stranou velmi jednoduchý   děj, ten by byl odvyprávěn   během minuty a zaměřme se   na vizuální stránku věci.   Tady je totiž linka   efektivity setsakramentsky   hodně vysoko. Tvůrci   neponechali nic náhodě a na   všem možném i nemožném se   pěkně vyřádili. Akční   zábava je naprosto dokonalá.   Auta sestrojená podle vzoru   ze snímků o Šíleném   Maxovi, které jsou za   současných možností daleko   vice vyšperkovány,   vytváří dojem naprosté   bitevní dokonalosti. Závody   jako takové nenechají   vydechnou a když se na   scéně objeví onen bitevní   kamion, dech je napětím   naprosto zaražen. Nic naplat,   tohle se povedlo a nevadí   tomu ani jistá šablonovitost   děje. Ten konec je naprosto   předvídatelný. Ale proč si   to tím kazit.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Podařené a zábavně akční   béčko od Paula Andersona,   kterému ještě zbylo trochu   režisérského talentu, tedy   alespoň, co se týče   akčních sekvencí.O ty tu   jde především a já musím   uznat, že mne velmi zaujaly a   pobavily.Jason Statham to za   volantem prostě umí,   tváří se drsně a   naštvaně zároveň a já mu   to všechno žral.Joan Allen   si roli ředitelky věznice   určitě místy dost   užívala.Natalie Martinez má   sex appealu na rozdávání, a   když začne trousit sprostá   slova nebo svou dokonalou   postavou na sebe upoutá   pozornost kamery, je to   vážně cool.V Andersonově   podání jsou scény s auty   svižné, nechybí jim   nápady, bezva kaskadérské   kousky a napínavost.Jestli se   chcete pobavit, dát mozku na   sto minut svátek a svézt se   v této adrenalinové jízdě,   kde auta nekompromisně   létají vzduchem, explodují   nebo provádějí další   vylomeniny, tak do tohoto   snímku jděte.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.6.2010
Tohle je asi tak trochu   Andersonova odpověď na   sérii Rychle a zběsile,   protože vychází tak trošku   z podobných principů –   chlapi mimo zákon, hezký   holky a nadupaný káry.Jenže   všechno je to v trochu   drsnějších kulisách   soukromýho vězení blízký   budoucnosti, kde vedení baví   zbytek světa takovýma docela   odvázanýma závodama, v   nichž hlavní roli hrajou   obrněný a těžce ozbrojený   auta s vězni jako řidiči.   Nepřekvapí asi proto, že na   nějakou tu krev, výbuchy, bo   upadlou končetinu se   příliš nehledí - nevadí   mi násilí ve filmu, ale   přeci jenom někdy méně   znamená více, čimž   narážim třeba na docela   nechutnej konec jedný   navigátorky způsobenej   nabušenym tahačem…
Do tohodle prostředí se   dostává i nám dobře   známej drsňák Jason   Statham a má si to rozdat s   Tyresem Gibsonem –   mimochodem jednou z dvojky   hlavních postav z 2Fast   2Furious. Celej film je teda   slepencem notně béčkovýho   příběhu s typickýma   dialogama a opravdu nečekanym   koncem(to je ironie). Ale co   – tenhle filmek se rozhodně   nesnaží přinýst něco   objevnýho, ale povedenou   měrou míchá známý klišé   a některý zajímavý nápady   jiných akčních filmů   (zmiňovaný Rychle a   zběsile,Zabij nebo budeš   zabit) a na týhle kostře je   nabalený opravdu velký   množství zběsile rychlých   a docela nápaditých   akčních scén, to všechno   podbarvuje stylová hudba a   mě nezbejvá, než za tuhle   akční jízdu prostě akurát   poděkovat.
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.12.2008
Sympaticke a napinave becko,   ktere prinasi neotrely namet a   zabavne natoceny zavody   nabusenych aut. Zadna vesela   podivana, ale presne   vykresleny temny a drsny svet.
andriy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.10.2008
Konečně je Jason zase   zpátky!!! Vysekanej, jak   socha od Michelangela a   zničí každýho podělanýho   všiváka, kterej mu   zkříží cestu. To je on   mého srdce šampión. Po pár   hodně špatnejch filmech jako   Schwerter des Königs -   Dungeon Siege od totálního   režizérskýho břídila Uwe   Bolla, přes Růžovýho   pantera, War a dobře   hodnocené The Bank Job,   které mne tedy zas tak dobré   nepřijde je zase opravdu   zpátky ve vší parádě v   "naprosto"   dokonalém béčku. Skvělá   oddechovka, kterou bych   doporučil opravdu každému.   Výbordelná předělávka   ujetý magořiny Death Race   2000 připomíná normální   videohru s checkpointama a   já nevim ještě s čím +   sakra dobrá Stathamova   latinsko-americká   navigátorka -uff. JEN TAK   DÁL, JEN TAK DÁL!
J-CoB
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.12.2008
Mé hodnocení je možná   trochu ovlivněno rozhodoval   jsem se mezi 8 a 9 ale nakonec   devítka mám takové filmy   rád a to rozhodlo. Příběh   je vcelku čitelný ale   atmosféra a nápad filmu si   takové hodnocení zaslouží   taky se mi líbila volba   hlavního herce. Hlavní role   v podání Jasona Stathama   neměla chybu.
vratik7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.8.2009
Přesně takovéhle filmy s   Jasonem Stathamem se mi   líbí. Je tu dost akce a   hlavní hrdina skoro vše bere   s ledovým klidem.
demon.cz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.10.2009
9/10
Akční Béčko jak má   bejt.Výborné efekty a J.S.   správně tvrdej jako ve   všech jeho akčních   kouskách.
Film má   perfektní tempo doprovázené   slušnou hudbou.
Ve   filmu nejsou téměř žádná   hluchá místa a to mám   rád.
Po dlouhé době   dobrej akční film.
Krypton
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2009
Prvotřídní film se   skvělým Jasonem Stathamem,   který tomu dodává ten   správnej šmrnc. Film plnej   bouraček, rychlejch aut,   kterej chytne každýho kdo   má rád akci. Moc dobrej film   co se týče efektů.
Sharkatoor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.12.2008
pokud člověk nepotřebuje u   filmu přemýšlet a chce se   královsky pobavit,   doporučuju tenhle film. Jen   jsem se párkrát přistihnul,   jak šmátrám po joysticku   abych změnil směr   některých účastníků   rallye, protože film se ani   netají tím, kde se   inspirova. Herecké výkony   není třeba hodnotit,   protože tady jsou v hlavní   roli auta a je uplně jedno,   kdo je řídí...
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2009
Konečně si mohu vychutnat   Death Race na DVD unás vyjde   do prodeje asi jen 1 dvd verze   já mám 2 dvd z UK s   bonusovým diskem paráda.   Příběh je sice jednoduchy   závody na život a na smrt ve   věznici , ale v podání   skvělého tvrdáka Jasona   Stathama a v režii Andersona   je to prostě akčnák jak má   být.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.1.2015
Příjemné překvapení.   Nemyslím si, že je film   béčko. Akční scény jsou   výborně udělané, dialogy   postav mají hlavu a patu a   herci hrají. Možná samotný   příběh vám naladí   béčkovou laťku, ale stejně   se mi film dost líbil. Jason   Statham v takovýchto rolích   nikdy nezklame. Akční filmy   jsou v současné době jenom   jeho a zde opět podal svůj   akční výkon. Překvapila   mě role v té době   začínajícího Jasona   Clarka, který hrál zlého   bachaře a rozhodně jsem   nečekal, že tvůrci   udělají z hlavního   záporáka ženu. Je jí Joan   Allen.
Film je akčně   nabitý, užijete si rallye   závody + Call of duty   střílečky. Vyjde vám z   toho pěkná podívaná,   která hodně pobaví.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2014
Řádně ujetá řežba, ale   musim říct, že zatraceně   zábavná. Těžce mi to   připomnělo Carmagedon,   kterej jsem před mnoha a   mnoha lety s chutí mastil.   Spousta známých xichtů z   auto žánrů. krásně   primitivní děj a jedna   krásná tmavovláska. Pro   jednou se vynechané sobotní   pivko vyplatilo, protože   tohle byla daleko větší   zábava, než v hospodě   čumět na ty vychlastaný   makovice :-D ----->80%
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2014
Skvělý nápad a myšlenka,   strhující děj, spousta akce   (někdy až moc) a skvělé   herecké obsazení.   Odpočinkový film na který   se dá podívat více než   jednou...
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2009
Moc fajnovej a svižnej   akčňáček, kde si vězni   můžou vydobýt svobodu,   když 5x vyhrajou závod   smrti, který pořádá   ředitelka věznice. Jason   Statham a hromada honiček a   bouraček...fakt pecka!
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Rallye smrti
Skvělý akční film o rallye   na život a na smrt. Závody   byly dynamické, plné   bouraček, výbuchů a   masakrů, veškeré napětí   ještě umocňovala výborně   zvládnutá kamera. Světelné   a počítačové efekty byly   taky parádní. Líbila se mi   i zrada, která byla   spáchaná na Jensena,   kterého zavřeli za vraždu   své manželky, kterou ve   skutečnosti vůbec   nezavraždil, jen proto, aby   jezdil tyhle drsné závody. A   za vším stála ta   největší potvora   Hennesseyová. Však jak jsem   byl rád, když tu svini   společnými silami odbouchli.
Snura
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.6.2011
Blbina, béčko, videohra.   Ano, to všechno platí. Ale   pěkná blbina, nadupané   akční béčko a napínavá   videohra. Tohle bavilo a   nenudilo ani chviličku.
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.9.2008
Maximální "over the   edge" zábava aneb   výplach mozku   vysokooktanovým benzínem   aneb za málo peněz hodně   muziky. Dravější a   živočišnější než Speed   Racer, opravdovější a   stylovější než Rychle a   zběsile, hloupější než   oba zmíněné filmy. Paul   W.S. Anderson si připomíná   své lepší časy, kdy   dokázal diváka zatlačit   hluboko do sedačky (no   dobře, NĚKTERÉ diváky   dokázal zatlačit hluboko do   sedačky ;-)), a zde   nešetří humorem ani krví   smíchanou s vyjetým olejem.   Je to dynamické, je to   nekompromisní, je tu Mustang,   je tu Ian McShane rezatější   než jeho milovaná kára, je   tu jedna krásná holka a   hlavně je tu nasraný Jason   Statham, tak proč nevypnout a   chvíli se nepobavit.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.4.2012
death race
je to fakt pecka zavody   vizerali super skoda ze boli   len tri ale aj to   stacilo.hlavne sa mi pacila   scena kde tomu chlapovi sepali   hlavu to auto to bol brutus.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Paul W.S. Anderson si BACK!   Vynikající akční pecka   pyšnící se skvělou   videoklipovou akcí ,   několika vynikajícími   nápady , Rkovou   přístupností , která   dodává filmu tu správnou   porci brutality a v   neposlední řadě také   krásnou Natalie Martinezovou.   Prostě akční béčko jak se   patří. ;-)
Warrior7
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2010
Akční filmy s Jasonem   Stathamem bývají   vynikající a ani tenhle   snímek není jiný. Sice je   ve filmu pár logických   nedostatků, ale koho to   zajímá. U takových to   filmů si prostě jenom   musíte hezky lehnout a   užívat si krásné   podívané. Rozhodně   originální a dobře   natočený film, který se mi   velice líbil a neváhal bych   ho doporučit dalším ;) 8 z   10.
Gredor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2009
Je to super akční podívaná   plná smrti, luxusních   honiček, kulek, pěknej holek   atd.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pink.mouse
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Velmi pěkně propracovaný   film... Přesto mi některé   veci přijdou nelogické:   proč by ředitelka věznice   chtěla "pokosit"   polovinu závodníků   obrněným tahačem, když   závodníci se mají   pozabíjet mezi sebou, dost se   jim to daří a je to pro   diváky, které ona   potřebuje, zajímavější?   Nebo kde vezme Kouč   ovládání k bombě, které   měla původně ona a kterým   chtěla zabít   Franka/Jensena...
Přes   tyto výhrady je film opravdu   pěkně zpracován. Je to   koncert kaskadérů a   trikařů... :-)
Henry123
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2010
Na tohle by vám obyčejná autíčka nestačila...
Ne, k tomuto filmu téměř   nemám výhrady. Je pravda,   že akce je tu občas až   příliš a pak je vše celkem   nepřehledné, ale jsou   chvíle, kdy si říkám, že   ta akce, ty auto-honičky jsou   perfektní. Jason Statham je   dobrý herec a umí se vžít   do role. Drsný vězeňský   příběh doplňují občas   vtipné hlášky, či věci, a   s příběhem to ladí. Konec   je jasný, ale příběh   alespoň originální a   napínavý. Konečné   morální ponaučení, že   nemáme ralley smrti jezdit je   buď pro ty neinteligentní,   nebo je to pokus o vtip,   každopádně působí mírně   trapně. A teď k   závěrečnému zhodnocení   filmu. Jde o pěknou   podívanou plnou akčních   scén, vypadjících více   než skutečně, postavy   působí přesně tak jak   mají, ale cítíte, že to   není úplně na deset
Pyjan_eS
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.12.2008
Film má prostý děj s docela   předvídatelnou dějovou   linií, ale o tom tenhle film   vůbec není. Stači jen   pustit a užívat si docela   dlouhé "Destruction   Derby" které nenudí.   Film doprovází výběr velmi   solidní muziky, která pasuje   jak prdel na hrnec :-) Hned   pohledám soundtrack. Kdo má   tenhle styl filmu alespoň   trochu rád, tak určitě   neprohloupí. Snad jediná   věc co mi vadila bylo   obsazení role co-mechanika   (nebo co tam vlastně dělal)   Listse..vypadá jak   vytřižený z nějaké   přihlouplé teenegerské   americké komedie (takový ten   "lůzr") a kazí tak   dojem z   "tvrďácké"   věznice.
puol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2010
Milé prekvapenie. Statham si   u mňa len ďalej upevňuje   štatút akčného hrdinu,   prekvapil hlavne pán   režisér. Po prúsere Alien   vs. Predátor nabral druhý   dych a natočil poctivé B-ko   s A-kovým rozpočtom, ktoré   sa na nič nehrá a ponúkava   zbesilo stieľajúce rýchle   obrnené autá, pekné baby a   krvavé karamboly. Fajn   zábava.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2010
Jason Statham je fešák a   chudák asi skončí nadosmrti   jako herec za volantem, kde mu   to prostě jde...faktem však   je, že v podstatě o nic   víc, než o ty efektní   honičky a hlavně výbuchy a   nárazy nejde. Sice film   kupodivu má příběh, dobro   zvítězí a zlo je   potrestáno - znáte to - ale   tak nějak to nestačí. I   přesto, že není co   vytknout, není ani nic, co by   stálo za zapamatování.   Prostě jen další film, kde   je plno   autohoniček....další z   mnoha, i když není špatný.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2015
Překvapivé. Velmi   překvapivé. To jsem teda   nečekal. A jak nejsem   fanouškem J. Stathama, tak   tady mě víceméně   potěšil. Každopádně se mi   hodně líbil celý ten nápad   s těma závodama. Ty efekty   taky byly velmi dobře   udělané. Každopádně bych   doporučil. Byl to jistě dost   dobrý nápad od tvůrců.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.2.2013
Automobilový závod na   čtyři etapy, kde není   důležité etapy vyhrát, ale   přežít. Zajímavý nápad,   ne že ne, ale film je od   začátku nějak zbytečně   vyhrocený. Taky jsem   nepochopil, proč je děj   zařazen do roku 2012 ?? to   nemohli udělat třeba 2030,   točí to 2008 a zasaděj to   do 2012. Jinak je fakt že je   tu jistá podobnost s Zabij   nebo budeš zabit. Statham   zahrál výborně a je tu i   Tyres známý ze série Rychle   a zběsile, především z   druhého dílu, za ně dva   dávám ještě bod navíc.
BinLADIN
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.10.2009
Sice béčkové dílo ale   pozor povedené  
skvělé efekty   a děj je rozpracován do   poslední minuty bez mezer a   pln dynamiky a skvělé   závody
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.12.2008
100% béčko. Paul W.S.   Anderson natočil svůj zatím   nejlepší film a i když se   nejedná o trhák dokáže   velice dobře zabavit.   Příběh je standardní a jde   jen o to, že bývalý   závodník a otec od rodiny se   dostane do vězení za vraždu   své manželky, kterou   samozřejmě nespáchal. V   tomto vězení se pořádají   ilegální závody kde hlavní   pravidlo je kdo přežije,   vyhaje. Film utíká stejně   rychle jako zběsilé závody   a rozhodně v něm není   místo pro fylozofické úvahy   o smyslu života i když   občas se někdo pokusí o   smysluplný dialog ale to jsou   naštěstí jen vyjímky.   Hlavní devizou filmu jsou   samozřejmě již zmíněné   závody. Ty jsou natočené   výborně a není v nich nouze   o výbuchy, bouračky a krev.   Z herců stojí za zmínku jen   Statham, který sice hraje   jako vždycky ale v tomto   filmu to vůbec nevadí a   jelikož je to chlapská   podívaná jako navigátorky   jsou pro závodníky vybrány   dámy z jakési ženské   věznice, které nejspíš   tvůrci schrastili na   natačení nějakého   (kvalitního) porna. Pokud   vám není cizí béčková   produkce, líbil se vám   Běžící muž a hráli jste   Carmageddon je to pro vás to   pravé.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.1.2018
Jednoduchý akční film   doslova našlapaný   automobilovými závody na   život a na smrt. Prostě   akční béčková pecka.
Clockwork
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.12.2008
Takova ta stredni cesta rekl   bych.Akcnak primo pro   Stathama,ja si ho ani neumim   predstavit vnecem jinym. Jo me   se vcelku i libilo zadny   zbytecny protahovani a   vysvetlovani a akce take   dostatek.Pro me takovej relax   filmek.
kcobain
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.2.2009
nebyl to pro mě jen nějaký   "B" film, začátek   vypadal velice slibně,ovšem   na co si pořád nemůžu   zvyknout je ta poněkud tmavá   scéna.Jinak film ubíhal   jindy napínavě, čili   rychle, jindy sem se   vyloženě nudil, takovej   lepší průměr, s klasickým   happy endem :)
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.11.2012
13.11.12: Přijde mi to jako   PC hra obalená jakžtakž   nějakým příběhem; trochu   taky jako automobilová verze   Zabij nebo budeš zabit, jen   bez těch moralismů. Auta mi   jsou sice fuk, ale Stathama   docela můžu a N. Martinez je   kočka; jen mohly dostat víc   prostoru i ty další.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2009
Rallye smrti
Koukám jak si tenhle snímek   vede dobře, já se bohužel   nebudu řadit k nadšencům   filmu, ale spíš k jeho   odpůrcům. Ač se jedno o   geniální nápad, který   nebyl zfilmován mě to tak   docela nestačí. Jason   Statham má nějak špatný   nos na akční filmy, a   vždycky si vybere něco co je   naprosto nesmyslné a   nemožné. Takovéhle akční   snímky nemám ráda. Takže   podle toho pak vypadá mé   hodnocení.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.12.2011
Nekoupím si ho,do kina jsem   na to taky nešel ,ale musím   uznat že vězeňské drama se   závody dost drsnými,nebyl   špatný nápad.Seděly mě   herci,akce.Ačkoliv auta jdou   mimo mě,závody smrti měly   šťávu a drajv!!
Cash89
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.9.2008
Solidně natočené béčko,   opravdu jsem se   bavil…Příběh je značně   jednoduchý takže producenti   museli vymyslet kde přesně   se mají u diváka trefit do   černého – natočit   dokonale smrtící závody, a   musím s potěšením přiznat   že to bylo velmi podařené,   vymýšlet nové bouračky to   dalo asi pořádně zabrat,   všechny ty efekty,   výbuchy…Opravdu všechnu   svoji píli vložili do   závodů a vyplatilo se   to…Bohužel je to i škoda   protože zbytek se mi zdál   hodně ale opravdu hodně   špatný, nejhorší se mi   zdál scénář, hlášky   typu, „neboj se holka, já   to přežiju“ na to nejsem   opravdu v dnešní době moc   zvědavý, dále mi přišla   tragická hudba, celý film   má trochu jakoby našedlý   obraz, a tudíž bych tam   vložil nějaký metal, k   autům tohoto typu se prostě   Hipity muzika prostě   nehodí…Jason Stattham   neměl moc co na práci,   většinou se tvářil hodně   drsně a řídil svého   Mustanga, takže hodnotit jeho   výkon by bylo   bláznovství…A naše milá   Pamela Landyová se nám   představila v roli která se   dost podobá řediteli z   Vykoupení, stejné rysy a   bohudík i stejný konec,   tudíž i zde se nedá nic   pochválit…Konec tohoto   filmu jste čekali už na   začátku filmu, takže pro   mě je tento film pouhou   zábavou na jeden večer!!!
FDbJakub
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.10.2008
6/10
NO tak je fakt, že se z toho   mohlo vyždímat víc. Film   má perfektní scénář, ale   například podobný The   condemned (Zabij, nebo   zemřeš - tak nějak to je)   je mnohem lepší. Tady je to   takový chvilkama až nudný,   jako plusama filmu by se dali   vybrat originální způsoby   chcípnutí při závodě a   trochu předvídatelnej konec   filmu.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.11.2011
Naivní a hlavně hodně   pitomý děj filmu mě   zklamal. J. Stathama mám   rád. Co mě nezklamalo je   napětí filmu, a musím   přiznat, že jsem se nenudil.   Akce střídala akci, ale   křečovitá Joan Allenová a   místy i přehrávající   Frank, snímek sráží do   průměru. Možná trochu   překvapující konec by filmu   pomohl.
papi
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.10.2008
Klasické B-čko. Jeden z   největších braků, co jsem   za poslední dobu viděl. V   půlce filmu jsem měl chuť   zvednout se a odejít. Ponurá   atmosféra k filmu patřila,   ale s dějem si myslím dalo   udělat mnohem víc, tedy   pokud se o nějakém ději dá   mluvit.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih33972minih33972Bláznivá školka (2003) 
Daddy Day Care n
minih47123minih47123VALL-I (2008) 
WALL-E n
minih25886minih25886Blade (1998) 
Blade n
minih28358minih28358Lovec policajtů (2001) 
Exit Wounds n
minih46436minih46436Terč (1997) 
Yat goh hiu yan n
minih37882minih37882Svět zítřka (2004) 
Sky Captain and the World of Tomorrow n
minih19845minih19845Studený jak kámen (1991) 
Stone Cold n
minih10856minih10856Krvavá pěst II (1990) 
Bloodfist II n
minih5278minih5278Conan ničitel (1984) 
Conan the Destroyer n
minih25282minih25282Alf versus U.S. Army (1996) [TV film] 
Project: ALF n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Rallye smrti 4: Anarchie (2018) [Video]

 Rallye smrti 4: Anarchie (2018) [Video]
Rallye smrti 4: Anarchie n
Death Race 4: Beyond Anarchy
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké / Bulharsko
Režie: Don Michael Paul

(pokračování)

Rallye smrti: Peklo na zemi (2012)

 Rallye smrti: Peklo na zemi (2012)
Rallye smrti: Peklo na zemi n
Death Race: Inferno
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Jihoafrická republika / Spolková republika Německo
Režie: Roel Reiné

(pokračování)

Rallye smrti 2 (2010) [Video]

 Rallye smrti 2 (2010) [Video]
Rallye smrti 2 n
Death Race 2
Žánr: akční / thriller / sci-fi
Země: Jihoafrická republika
Režie: Roel Reiné

(pokračování)

Cesta gladiátorů 2000 (1975)

 Cesta gladiátorů 2000 (1975)
Cesta gladiátorů 2000 n
Death Race 2000
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Paul Bartel

(jiná verze filmu)

TV Program

ČT1 - Vinorodé břehy Rýna

10:05 - 10:35

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Bílí lvi - zrozeni v divočině

09:45 - 10:40

21 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:55

36 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

56 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178210

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10