Duben
ohodnotit

Rain Man

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
133 minut
Premiéra v ČR:
1.3.1990
„Život egoistického mladého muže změní setkání s nemocným bratrem.“

Komentáře k filmu Rain Man

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 47
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2009
Co jeste tak dodat k jednomu z   nejlepsich filmu,co kdy byl   vubec natocen?
Myslim   si,ze predesle komentare to uz   urcite rekli.

Herecke obsazeni je tady   absolutne luxusni.
A   Dustin Hoffman?......ze dostal   za tu roli Oscara?.........
......meli mu dat zrovna   dva.
Byla to jeho   zivotni role.Za toto,co tady   predvedl si ho
nesmirne   vazim.Tady ukazal prave   herecke umeni.
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2011
RAIN MAN

Dokonalý koncert   hereckých výkonů. Dustin   Hoffman je u mě PAN herec. Je   známo, že se velmi dlouho na   tuto roli připravoval,   studoval autisty, aby mohl co   nejlépe zahrát tuto roli.   Myslím že se mu to dokonale   podařilo. Postava Raymonda   Babbitta je jednou z   nejslavnějších rolí   D.Hoffmana. Pozadu   nezůstává ani výkon   T.Cruise. Příběh je velmi   silný, velmi lidský, přitom   nenásilnou formou ukazuje   proměnu ziskuchtivého   člověka, který si matně   vybavuje střípky svého   dětství v přítomnosti   svého autistického bratra.   Prostě jde o velmi dobrý   film a i po letech stojí za   to ho vidět. Opravdu to   stojí za to.
JVSoolen
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2008
O-ou!
Dokonalost sama. Uveritelny   pribeh, skvely a nezapomeny   Dustin Hoffman, Tom Cruise   taky skvely a nefer konec,   ktery je ale bohuzel jak ze   zivota. Nadhera a rozhodne   velmi prijmne prekvapeni.
davidek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Už toho bylo tolik napsáno,   že mě nenapadá nic   originálního, lae stejně   aspoň řeknu: skvělý   film!!!!! Patří mezi moje   top.
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2008
Nižší známku nelze tomuto skvělému
výkonu hlavních hrdinů   opravdu dát. Film nám   otevírá nový obzor, že ne   každý duševně postižený   člověk je   "mrzák", nebo   "blázen".   Postižení postavy, kterou   pan Hofmann tak skvěle hraje,   to je nepochopitelná věc, a   přece je to věc reálná.   Film je velice dojemný,   krásně jsem si pobrečela a   jsem vždy ráda, když film   mohu, třeba i jen zásluhou   televize, znovu vidět.
Naki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Rain Man je film, který je   neobvykle dojemný, v kterém   se odehrává mnoho citů.   Bezpochyby jeden z   nejlepších výkonů Dustina   Hoffmana, ačkoliv se obával,   že to nezvládne. Tom Cruise   tomu dodával svůj šarm a   mít dva elegány na plátně   to je naprostá bomba !! Ani   mi nevadilo pozorovat celých   133 minut dva bratry, kteří   se stále dohadují. Film pro   mne není až tak smutný, je   prostě jedinečný,   originální a dramatický až   do poslední vteřiny, kdy   pozorujete každý pohyb a   mimiku Dustina Hoffmana a   vnímáte ho jako velice   charismatickou osobu. Hans   Zimmer mi opět prokázal   jaký má cit pro skvělou   hudbu. Filmu rozhodně nic   nechybělo.
Obivan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.5.2010
Jeden z nejgeniálnějších   filmů, jaký znám. Myslím,   že Dustin Hoffman se v tomto   filmu předvedl jako skvělý   herec a tato role patří k   jeho nejlepším. Oscar za   tuto roli byl opravdu   zasloužený. Nezbývá mi,   než tento film doporučit   každému, kdo ho ještě   čirou náhodou neviděl!
Warrior7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.1.2010
Výborný film a především   neuvěřitelný herecký   výkon obou hlavních   aktérů. Ostatně o tom   svědčí i počet ocenění,   kterých tento film rozhodně   nedostal málo. Jeden z   nejlepších filmových   počinů v žánru dramatu.
Kaaza
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.10.2011
Můj film... Nádherný   příběh dvou bratrů,   kteří nemají takřka nic   společného, přesto však k   sobě najdou cestu. Raymond   (D.Hoffman) je sice autista,   ale i výborný matematik,   který žije ve svém   vlastním světě. A tak,   když se mu něco   nelíbí(např. scéna na   letišti) dá to také   patřičně najevo. Charlie   (T.Cruise) je nafoukaný,   sobecký frajírek, kterému   (alespoň tedy na začátku)   jde jen o peníze. D.Hoffman v   jedné ze svích nejlepších   rolí předvádí opravdu   mimořádný víkon, za který   také v roce 1989 získal   oscara. Samozřejmě nesmím   zapomenout ani na to, že film   je plný hlášek, které dnes   již patří do zlatého   fondu.
wawer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.4.2007
Krásný film o bratrech,   kteří mají nejprve k sobě   strašně daleko, ale během   týdne s sblíží. Hoffman   podává nejlepší výkon   své dosavadní kariery, za   který byl poprávu odměněn   Oscarem, kterého dostal i   režisér Barry Levinson, v   jehož kariéře je Rain Man   zatím vrcholem
Ziidgaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.11.2004
Rain Man je nádherný film   vypovídající o vztahu dvou   bratrů, z nihž jeden je   kariérista a druhý autista.   Během týdne si však k sobě   dokážou najít cestu.
jirina.legatova
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.10.2012
Dustin Hoffman je ve filmu   starším bratrem Toma Cruise.  
Dustin je starší a   je v psychiatrické   léčečebně, duševně   nemocný autismem. Jeho bratr   se s ním setkává až po   smrti rodičů.
Nelítostný mladší   bratr je tvrdý obchodník a   peníze jsou jediné co ho   zajímá. Nikdy by ho   nenapadlo co jeho mysli   uniká. Duševní inteligenci   a vyspělost mu pomůže   paradoxně nalézt, až jeho   nemocný bratr. Velmi dobrý   herecký výkon obou   hlavních postav, právem si   zasloužil své hodnocení
intoska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2009
rain man
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů,a   taky nejlepších.Co   dodat?Snad taky to,že nebýt   toho filmu,málokdo dnes   ví,kdo je autista,i tady je   přínos.Přitom to není   film,který prvoplánově   hraje na city,aby z toho   tvůrci vyždímali co nejvíc   peněz,je to vkusně   natočené.Takových filmů by   se mělo točit víc,ne jenom   ty laciné dojáky,kterých   jsou plná kina.
moudrc
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.11.2008
Příjemný americký film   ukazující osud autisty, jeho   myšlení, chápání světa i   jeho přátele okolo. Dustin   Hoffman v životní roli.
papi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.1.2008
Pohlazení po duši
Po delší době jsem zase   viděl Rain Mana. Tento film   patří k mým balzámům na   duši. Když se necítím   nejlepe a problémy se na mě   valí, sahnu právě po Rain   Manovi. Možná, že ve filmu   je autismus malinko   zlehčován, ale to vůbec   nevadí. Člověka spíš   dojme rozdílnost dvou   světů.
vjaburek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2008
Cruise nesnáším, ale v   tomto filmu se po boku   Hoffmana hodí mnohem víc   než původně zvažovaný   Nicholson.Částečně tam asi   hraje i sebe.Hofmann je   nepřekonatelný a Oscara si   za tohle rozhodně   zaslouží.Film je sice   chvílemi sentimentální, ale   to mu rozhodně neuškodilo.
MichalVoska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2010
Dustin Hoffman v životní roli
Tento film je naprosto   nepopsatelný, kvůli této   roli autisty trávil Dustin   dlouhé týdny v   psychiatrické léčebně, aby   byl schopen podat   nejpřesvědčivější   výkon, což se mu povedlo na   výbornou. Celkově je film   ukázkou obratu o 180 stupnů,   kde péče Toma Cruise o   autostického Hoffmana je   pouze hamižností a pokusu o   zmocnění se majetku po otci,   ale jak jde čas, vše je   nakonec jinak... všem   doporučuji
Veronica666
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.4.2010
dávam 10 lebo ten film je   fakt vinikajúci a mňa aj   osobne dotýka, kedže brat   má autizmus a asi viem   lepšie ako ostatní, ktorí   niesu s takýmito ľuďmi v   každodennom kontakte, aký je   jeho výkon a naozaj ma   prekvapilo lebo D.Hoffman bol   takmer ako dvojča mojho   brata. Naozaj to zahral   vynikajúco.
ondrapec
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.5.2015
Klasika
Americká klasika z   devadesátých let. Výborní   herci v hlavních rolích.   Tento film je svým způsobem   originální. Frajírek má za   bratra postiženého génia   (autistu). U tohoto filmu jsem   se výborně bavil, a stejné   je to vždy, když ho   vidím....
10   hvězdiček....
green-tea
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.11.2009
Výborný film s vynikajícím   d. Hofmannem v hlavní roli.   Asi hodně lidí se tímhle   snímkem s problémem autismu   a lidí jím postižených   setkalo poprvé. Já také,   přiznávám... Velice dobře   vystavěný příběh,který   ukazuje,že cesty i cestičky   k sobě nebývají přímé a   široké,ale že si je musíme   pracně hledat...a častokrát   i klestit houštinou   nepochopení a trpělivě   vyšlapávat blátem vlastní   pohodlnosti. Ale vyplatí se   to,že, Charlie a Raymonde???
beneva
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.11.2019
Dnes jsem film viděla už asi   podesáté, ale teprve dnes   jsem si všimla té neobvykle   krásné a podmanivé hudby   Hanse Zimmera. Je krásné,   jak některé filmy můžu   sledovat zas a znova a   pokaždé v nich najdu něco   nového, přesně podle toho,   v jakém rozpoložení se   nacházím a do jaké   životní situace jsem se   dostala.
Agostino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.2.2009
Mám rad filmy takého to   tipu, ktoré sa ani príliš   nenakrúcajú. Je to film o   bratskej láske,plný citov a   porozumenia.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.7.2009
Skvěle zahrané drama dvou   bratří ani se nemohu divit   že to sebralo tolik cen ten   to film je naprosto skvělí
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.8.2012
Tady mám jen jedno--->dal   bych život za tvrzení,že   nebýt Dustina Hofmanna a jeho   výkonu,film by tak   úspěšný nebyl!Když jsem   tenkrát viděl výkon   Dicapria ve snímku Co žere   Gilberta Grapea,kde takřka   dokonale zahrál mentálně   zaostalého mladíka,říkal   jsem si,že hrát před   kamerou jedince s nějakým   mentálním postižením,už   nikdo líp nedokáže...pan   Hofmann mě vyvedl z   omylu--->90%
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.12.2015
Rain Man
Vynikající dramatický   kousek s lehkým nádechem   humoru, který baví od   začátku až do konce. Velkou   výhodou filmu je i to, že je   veden ve stylu road movie,   takže se s hlavními hrdiny   dostáváme co chvilku do   jiného prostředí, což   dohromady s působivostí   celého příběhu a skvělé   nalajnovanými dialogy   přináší divákovi   výborný filmový zážitek.
red.mann
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.12.2018
Geniální film, ke kterému   se vždy rád vrátím.   Úžasný Dustin Hoffman v   nesmrtelné roli, kterého   výborně doplňuje Tom   Cruise.
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Film ktrerý přeběhl   dobu...Dustin Hoffman si   Oscara určitě   zasloužil...dojímavý   příběh dvou bratrů   ktreří k sobě našli cestu   přes velkou překážku   zvanou autismus...Ačkoli na   Foresta Gumpa to nemá tak se   musí vzít v úvahu že v   roce 1988 se o autismu moc   nevědělo a až tento film   otevřel oči....takže   vlastně díky Rain manovi   vznikll náš oblbený Forest
matej69
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.3.2011
Fakt hezkej film o   krachujícím prodejci aut,   který ,,unese" svého   autistického bratra kvůli   dědictví svého otce a   postupně si k němu nachází   cestu...
Hoffman podal   úžasnej hereckej výkon a   film mě pobavil i dojal...
ZuzikD
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.7.2009
"V 17:00 začíná   Riskuj." / "V   jedenáct je večerka." /   "Spodky si kupuju jedině   v KMartu."....To je   prostě geniální film a   kdyby tam nehrál Tom Cruise   tak je snad ještě lepší,   ale tentokrát musím uznat,   že hraje dobře a dá se na   něj koukat. Dustin Hoffman   snad ani nehraje on prostě je   autista.
Ivett
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.12.2007
Velmi dobrý film. Tom Cruise   je dobrý. Dustin Hoffman   nepřekonatelný. S Cruisem se   skvěle doplňují. Tenhle   film nenudí ani když ho   vidíte víckrát.
Vanous
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2007
Herecky koncert Dustina   Hoffmana - nejak tak lze   jednoduse popsat tento film.   Krasnem pribehu dvou bratru z   nichz jeden je autista. Tom   Cruise Dustinovi skvele   sekunduje a celkove je tak   film plny citu a pochopeni.   Vrele doporucuji vsem se na   tento film podivat
ricky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Neskutečně dojemný film, u   kterého jsem na konci musel   zadržovat slzy. Životní   výkon Hoffmana, ale i Cruise   byl více než dobrý a   proměna jeho vztahu k   bratrovi se mi velice líbila.   Bohužel to muselo skončit   špatně, jinak by to asi   nemělo takový úspěch.   Stejně je mi to ale líto.   Film mi z hlediska atmosféry   připomíná Forresta Gumpa,   taky zde vystupoval duševně   poškozený smutný hrdina...   Zajímavá je taky hudba,   kterou jsem nezvykle začal   zaznamenávat až tak v půlce   filmu a musím říct, že   její volba byla správná.   Nádherně podbarvuje   příběh, je to vidět   hlavně na konci při odjezdu   vlaku. Je mi z toho opravdu   smutno, a hlavně proto (když   nebudu myslet na Hoffmana)   dávám jasných 5 hvězdiček   a navrch 95%
Panzerfaust
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Film bol sám o sebe dobrý a   herci naozaj kvalitní a   podali dobrý výkon. Som   spokojný, až na ten koniec -   čakal som že sa stane niečo   dobré alebo zlé ale nestalo   sa nič. :)
Devilian
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Krásný film, který ve mě   zanechal takovou pomyslnou   stopu. Nevím proč, ale filmy   o podobně postižených   lidech mě vždycky vezmou tak   za srdce...Dustin Hoffman tuto   roli zahrál neuvěřitelně   skvěle.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.7.2013
Velmi solidní mix komedie a   dramatu o vztahu dvou   bratrů,kdy jeden je zdravý a   úspěšný,druhý nemocný,je   to autista.Skvělé herecké   výkony-hlavně ústřední   dvojice!!
Pardal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.6.2006
Nejlepší role Dustina   Hoffmana a moožna i Toma   Cruize, krasný popis   soužití dvou naprosto   odlišných bratrů, jednomu   osud nepřál (autista),   druhému až moc, dvě úplně   odlišné povahy se na konci   příběhu sbližují a   začínají chápat rodinné   pouto mezi sebou.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.5.2012
Nádherný film, na který se   člověk může kouknout s   odstupem času a zjistí, že   mu spoustu detailů uniklo a   chce se na něj kouknout   znova.
JanaOss
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2009
Na první pohled nudný a   nezáživný film. Je to jeden   z těch filmů, které se   nedají jen tak skouknout, ale   je potřeba se mu snažit   porozumět. Snahou autora je   dát něco lidem, kteří   sledují jeho snímek.   Bratská láska, která   překonala mnohé- jeden z   bratrů je autista a druhý   zdravý.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.3.2017
Film
mě hlavně dostal   vynikajícím výkonem   D.Hoffmana, podpořeným   výborným dabingem.T.Cruise   mě naopak příliš   nepřesvědčil,ale nevadil   mi.Zbytečně dlouhé,ale   jinak určitě dílko ke   skouknutí a zamyšlení.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.8.2009
Dustin Hoffman si určite   zaslúžil Oscara za svoju   rolu retardovaného chlapa   Raymonda a predviedol skvelý   výkon.Tom Cruis v roli bratra   Charlieho,ktorý ho má na   starosť,odviezol ho z   liečebni a teraz sa oň ho   stará.Chce tiež zdetiť   nejaký podiel z   peňazí.Celkovo je film velmi   príjemný,občas aj pobavý a   Hoffman je úchvatný.
arciking
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.8.2008
Fakt, že Dustin Hoffman zde   ze sebe dělá velmi věrným   způsobem autistu, ještě   neznamená, že se jedná o   bůhví jaké dílo. Vlastně   to je úplně obyčejný film,   s obyčejným námětem,   scénářem,   kamerou......další ze   snímků, u kterého mám   dojem, že si ho nikdo   nedovolí kritizovat jen z   toho důvodu, aby ze sebe   neudělal před ostatními   blbce. Já jsem se však u   něho nudil....
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.3.2012
Ano, tenhle film má   "duši". Je to   "o něčem", byť   pojaté americky, s happy   endem, který nebyl nezbytný.   Bez něj by možná zapůsobil   ještě víc a   "reálněji".
sevao
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.9.2008
Mám podobný názor jako je u   komentáře přede mnou.   Dustin Hoffman to opravdu   zahrál na jedničku, ale film   byl moc dlouhý a tak v něm   bylo hodně nudných   pasáží, které mohly byt   vypuštěny.
Frolíček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.8.2022
Splněn jeden restík, ale   prostě mě to nějak   nezaujalo.
Všechno   tahá Dustin a za něj jsou   všechny hvězdičky, za   Cruise bych šla do mínusu,   já jsem ho prostě schopná   akceptovat v jeho starších   rolích, ale tady mě   vyloženě štval a nebylo to   proto, že to měl v roli.   Navíc podpořeno strašně   zrychleným dabingem. Pokud by   někdo namítal, že to tak   mělo být, tak mu ráda   přenechám jeho úsudek, ale   Rain Man nebude film, který   bych ráda znovu vyhledávala.
argenson
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.12.2014
Viděno kdysi dávno v kině s   rodiči. Postupem doby jsem   převzal všeobecný názor,   že je to kult, klasika. Teď   jsem si to po čtvrtstoletí   dopřál v televizi a ejhle,   ono je to jinak. Asi je to   tím, že jsem nikdy   neprožíval Dustina Hoffmana   ani Toma Cruise, takže Rain   Man je pro mě uslintaná   sentimentální road movie o   ničem.
Petra.Barbie
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.10.2008
Za ocenění stojí snad jen Hoffmannův výkon..
...ale to je asi tak   přibližně všechno. Rain   Man je typický film, na   který mi přijde, že prostě   "musí" být   jednostranná chvála. Z mé   strany se té nadměrné   chvály asi bohužel   nedočká...Chápu, že si   tím stavím šibenici, ale v   první řadě mi přijde   neskutečně rozvleklý,   chvílemi nudný,   přecházející skoro až do   jakési lyrické /a pro mne   nezajímavé/ roviny. Výkon   Toma Cruise snad raději ani   komentovat nebudu, i když   uznávám, že film vznikl v   době, kdy jsem tohoto   hollywoodského nadutce   ještě snesla (totální   výjimkou, kde mi vůbec   nevadí, je Top Gun). Jeho   herectví není nic   převratného, ani   oslňujícího, v poslední   době spíše staví svou   popularitu na   scientologických praktikách   nežli na hereckých   výkonech.
Hoffmann?   Ano, tak ten jediný opravdu   podal výkon, o němž stojí   zato se bavit. A jen díky   němu spatřuji ve filmu   přínos alespoň v tom   směru, že i člověk   trpící mentální poruchou,   je plnohodnotnou součástí   lidské společnosti. Lidské   poselství filmu upřít   nemohu, ale jen by to chtělo   zpracovat jinak,   zajímavěji...prostě si   nemůžu pomoct.
enejčel
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.10.2014
Marně dumám nad tím, jak   tenhle film mohl mít   úspěch. Začátek nějaký   divný, příběh hloupý a   Tom Cruise ve své roli   naprosto propadl. Jediné, co   tenhle snímek drží nad   vodou je Dustin Hoffman,   který zde opět předvádí   své herecké nadání.   Něbýt něho, dal bych i   míň hvězdiček.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih69944minih69944Tisíc a jedna noc (2006) [TV seriál] 
1001 gece n
minih56748minih56748Opravdová kuráž (2010) 
True Grit n
minih20079minih20079Syn Růžového pantera (1993) 
Son of the Pink Panther n
minih17550minih17550Pták na drátě (1990) 
Bird on a Wire n
minih69985minih69985Farmář hledá ženu (2010) [TV pořad] 
Farmář hledá ženu n
minih46416minih46416Willy Fog: 20 000 mil pod mořem (1995) 
Willy Fog: 20 000 leguas de viaje submarino n
minih4832minih4832Byl jednou jeden král (1954) 
Byl jednou jeden král n
minih5408minih5408Čarodějův učeň (1977) 
Čarodějův učeň n
minih67964minih67964Cars Toon: Burákovy povídačky (2008) [TV seriál] 
Mater's Tall Tales n
minih13956minih13956Nemilosrdná spravedlnost (1991) 
Out For Justice n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

32 minut již uběhlo
118 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

02:15 - 03:00

32 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

02:25 - 03:00

22 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:00 - 03:00

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190548
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376575
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10