reklama
 
ohodnotit

Radostný život posmrtný [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
94 minut
„Viktor Preiss, Lukáš Vaculík, Ondřej Vetchý a Oldřich Vízner jako čtveřice mladých malířů v televizní komedii na motivy povídky Marka Twaina.“

Celkové hodnocení filmu Radostný život posmrtný

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.12.2014
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2006
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.6.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.3.2014
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.1.2015
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.12.2012
nabba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.10.2013
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39457minih39457Syriana (2005) 
Syriana n
minih102641minih102641Kohout na víně 2 (2013) 
Kokowääh 2 n
minih84283minih84283Památné bitvy (2005) 
Battleground: The Art of War n
minih40852minih40852Naboso (2005) 
Barfuss n
minih14181minih14181Nevidím zlo, neslyším zlo (1989) 
See No Evil, Hear No Evil n
minih53945minih53945R.A.S. (1973) 
R.A.S. n
minih133843minih133843Poslední lovec čarodějnic (2015) 
The Last Witch Hunter n
minih10546minih10546Konkurs (1963) 
n
minih111381minih111381Siddharth (2013) 
Siddharth n
minih49093minih49093Bídníci (1934) 
Les Misérables n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 % (8)
8   - curil
8   - clara.bow
7   - Serpentina
9   - melakara
8   - Bape
7   - mrakoslap
5   - nabba
5   - Indiana.Jo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.293/0.255