reklama
 
ohodnotit

Pýcha a vášeň

The Pride and the Passion

Rok:
1957
Délka:
127 minut
„Láska k ženě přenáší hory, láska ke svobodě přepravuje veliká děla“

Celkové hodnocení filmu Pýcha a vášeň

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.9.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.11.2007
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.3.2006
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2008
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2011
Jorge
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.6.2017
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2008
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.4.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
IvanR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.12.2008
Smira24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48203minih48203For me and my Gal (1942) 
For me and my Gal n
minih24612minih24612Průlom (1946) 
Průlom n
minih20459minih20459Tajemství rytířů řádu "Delta" (1993) 
n
minih42073minih42073Záhořanský hon (1968) [TV film] 
Záhořanský hon n
minih39462minih39462Do hlubiny (2005) 
Into the Blue n
minih119565minih119565Na vítězné vlně (2014) 
When the Game Stands Tall n
minih75383minih75383Pach krve 4: Krvavý počátek (2011) 
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings n
minih11578minih11578Lost Highway (1997) 
Lost Highway n
minih10662minih10662Krajina po bitvě (1970) 
Krajobraz po bitwie n
minih58635minih58635Mia a Migo (2008) 
Mia et le Migou n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.3 %
3   - SvoKar
7   - curil
9   - clara.bow
8   - hvezdyn
8   - Bara.40
9   - FrankieOnd
8   - Jorge
8   - phorsky1
9   - rosta12
9   - POMAJZ
7   - Johnny1
8   - Zdenek13
10 - mary.charl
2   - IvanR
8   - Smira24

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

16:35 - 17:30

21 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Velká válka: Počátky moderní g...

16:05 - 17:00

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

61 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci

16:50 - 17:50

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146722
Osobností: 622375
Fotografií: 554794
Plakátů: 263354
Obsahů a biografií: 134572

Poslední komentáře

Jak se krotí krokodýli (2006)

Jako jo no...

Jak se krotí krokodýli
To asi není nadpis, na který   jsme u filmů Marie   Poledňákové zvyklí.
Ale   tentokrát bohužel   platí.
Kdo mě zná, ví jak   začnu. Když více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zázračná míle (1988)

Zázračná míle
Námět filmu je originální,   katastrofický a dnes už by   byl natočen úplně jinak.   Ale právě ten odstup let,   dnes bezmála třicet, mě   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

To (2017)

10/10

To
je jasná volba. Absolutní   pecka které nelze nic   vytknout. Případné odchylky   od knihy neřeším a kašlu   na ně (mám ji přečtenou   zatím více >

Autor: kraxon | Hodnocení: 10 / 10

Geostorm: Globální nebezpečí (20...

Zábava - nic víc, nic míň

Geostorm: Globální nebezpečí
Komu se líbil "Armageddon"   měl by dát šanci i   "Geostormu", oprostit se od   myšlenky, že jde o vědecké   pojednání o možnostech   zániku více >

Autor: kraxon | Hodnocení: 7 / 10

Osamělý jezdec (2013)

Osamělý jezdec
Hnusnější představitelka   hlavní ženské postavy už k   mání nebyla? Pořád mi   připomínala žábu. Další   věc, co mi vadila bylo   přerušování více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.501/0.463