reklama
 
ohodnotit

Pýcha a předsudek

Pride and Prejudice

Další název:
Pride and Prejudice: A Latter-Day Comedy
Rok:
2003
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Pýcha a předsudek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.6% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.9.2011
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2008
Georgie2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.9.2009
vampyer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.3.2012
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.2.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
kajka9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2008
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.9.2009
jezecek123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.12.2008
remky3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2009
FlaviaK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.7.2010
juliette76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.3.2009
popcorn_cola
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.12.2008
craze
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2009
Lujsa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40150minih40150Noční hlídka (2004) 
Nočnoj Dozor n
minih32243minih32243Pátek třináctého 3 (1982) 
Friday the 13th Part 3 n
minih11373minih11373Letiště (1970) 
Airport n
minih49477minih49477Ve znamení Merkura (1978) [TV seriál] 
Ve znamení Merkura n
minih15720minih15720Pět mužů a jedno srdce (1971) 
Pět mužů a jedno srdce n
minih7828minih7828Gándhí (1982) 
Gandhi n
minih33873minih33873Ztracená jednotka (1966) 
Lost Command n
minih47300minih47300Mamma Mia! (2008) 
Mamma Mia! n
minih29023minih29023Návrat domů (1978) 
Coming Home n
minih23475minih23475Záhady temné džungle (1991) [TV minisérie] 
I misteri della giungla nera n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.6 %
2   - hledasenik
6   - Serpentina
6   - Faye
10 - Georgie2
5   - vampyer
8   - sluníčko
8   - Zdenek13
1   - jambroz58
10 - kajka9
10 - veryold3
10 - jezecek123
8   - remky3
2   - FlaviaK
9   - juliette76
10 - popcorn_co
8   - craze
7   - Lujsa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266852
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.153/0.117