reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Půlnoční peklo

Black Out

Další název:
A.K.A.; Midnight Heat
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Půlnoční peklo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2009
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.4.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.6.2012
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2012
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2010
seagal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.11.2009
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.7.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.11.2009
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.11.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
jarapara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.7.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69508minih69508Naše první Vánoce (2008) [TV film] 
Our First Christmas n
minih85817minih85817Dům pro panenky (2012) 
Dollhouse n
minih48524minih48524Život podle Dana (2007) 
Dan in Real Life n
minih33414minih33414Trosečníci (2001) 
Stranded n
minih58285minih58285Tři prasátka (2009) [TV seriál] 
Tři prasátka n
minih12104minih12104Opičí maska (2000) 
The Monkey's Mask n
minih10211minih10211Kickboxer (1989) 
Kickboxer n
minih15142minih15142Osudná krása (1987) 
Fatal Beauty n
minih6443minih6443Divoký koník Ryn (1981) 
Divoký koník Ryn n
minih11031minih11031Spolek darebáků (1987) 
Association de malfaiteurs n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.6 %
4   - curil
5   - řepešínský
4   - hvezdyn
6   - Agostino
4   - RM
6   - moldovan
7   - seagal
6   - catamount
5   - satyr
4   - meduska
5   - oulisna
5   - lionheart
7   - gyzmo
7   - jarapara
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141728
Osobností: 607017
Fotografií: 527233
Plakátů: 254135
Obsahů a biografií: 130418

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.554/0.525