reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Půlměsíční ulice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2011
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.3.2006
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2009
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2017
GeorgeB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.4.2016
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2018
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.8.2008
zd.bobek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.1.2014
JOKR44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2018
zirafak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih147605minih147605Poslední mušketýr (2000) [TV film] 
The Last Musketeer n
minih79937minih79937Můj otec je šílenec (2012) 
That's My Boy n
minih43044minih43044Americká kletba (2005) 
An American Haunting n
minih90041minih90041Klaun (2010) 
Klovn: The Movie n
minih70356minih70356Zprávy TV Onion (2008) 
The Onion Movie n
minih28240minih28240Romance (1999) 
Romance n
minih41989minih41989Křižáci (1960) 
Krzyzacy n
minih48298minih48298Pohádky na dobrou noc (2008) 
Bedtime Stories n
minih35828minih35828Nebezpečná známost (2002) 
Swimfan n
minih5099minih5099C.I.A. Krycí jméno: Alexa (1993) 
CIA Code Name: Alexa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.8 % (12)
7   - curil
8   - jmenuji.se
7   - vojtam
6   - Snura
7   - Charlie35
6   - 151974
6   - GeorgeB
6   - wrangler
10 - BlueBull
10 - zd.bobek
8   - JOKR44
10 - zirafak
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152314
Osobností: 636453
Fotografií: 578236
Plakátů: 275630
Obsahů a biografií: 139795

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.33/0.292