Ptáci v trní 2. - Léta odloučení (1996) [TV film]

Ptáci v trní 2. - Léta odloučení (The Thorn Birds: The Missing Years)
59 %
 
 

The Thorn Birds: The Missing Years

Další název: Thornbirds 2 - The Missing Years; Ptáci v trní - Ztracené roky; Vtáky v tŕní - Stratené roky

    Žánr: drama
    Země: Spojené státy americké / Austrálie
    Délka: 178 min.
V dosud nevyprávěné kapitole epického miniseriálu znovu vzplane vášeň. Opět vás zasáhne láska. Víra je obnovena. Co se stalo Otci Ralphovi de Bricassart a Meggie Clearyové během tajemných let, které nebyly zahrnuty v původním úspěšném miniseriálu z roku 1983? Ptáci v trní – Léta odloučení vám přinášejí odpověď.

Info o filmu: Richard Chamberlain se vrací jako Otec de Bricassart v příběhu doplňujícím původní sérii Ptáci v trní, která byl natočena podle bestselleru Colleen McCulloughové. Během druhé světové války de Bricassart hrdinsky zachrání uprchlíky v Římě. Poté je poslán Vatikánem na rozlehlou ovčí farmu v Austrálii, o které se domníval, že ji navždy opustil. Setkání s Meggie (Amanda Donohoe) vede k novému pokušení a hluboké krizi. Meggie hrozí, že přijde o svého milovaného syna, plod zakázané lásky, kterou ona a Ralph prožili v minulých letech.
Magicbox DVD 2012

režie:
Kevin James Dobson
 
 
hraje:
Richard Chamberlain (Ralph de Bricassart), Amanda Donohoe ( Meggie Clearyová O'Neillová), Paul Bertram (Harry Gough), Michael Caton (Bill Masters), Olivia Burnette (Justine O'Neillová), Julia Blake (Fee Clearyová), James Costas (italský úředník), Jonathan Hardy (otec Emilio), Rob Doran (kovář), Zach English ( Dane O'Neill), Peter Ford (dozorce), Adam Grossetti (Tony Masters), Christopher Gabardi (otec Angelo), John Heywood (doktor), Phillip Hinton ( Levi)
 
 
námět:
Colleen McCullough
 
 
scénář:
David Stevens
 
 
kamera:
Ross Berryman
 
 
hudba:
Garry McDonald, Laurie Stone
 
 
střih:
Stephen Butler, Philip Reid
 
 
dabing:
Viktor Preiss (Ralph), Dagmar Čárová (Meggie Cleary O'Neill), Jana Hlaváčová (Fee Clearyová), Zdeněk Mahdal (Luke O'Neill), Jan Palouš (Dane O'Neill), František Němec (kardinál Vittorio Contini-Verchese), Monika Ticháčková (Justine O'Neill), Roman Hájek (Jack Cleary), Jiří Zahajský (Bill Masters), Marek Libert (Tony Masters), Jaromír Meduna (Harry Gough), Vlasta Peterková (Sally Smith), Otto Rošetzký (otec Angelo), Monika Schullerová (matka), Jan Sedliský (Levi), Bohuslav Kalva (soudce)
 
 
koproducent:
David Stevens
 
 
výprava:
Stewart Burnside
 
 
výkonný producent:
Jeffrey M. Hayes, David L. Wolper
 
 
producent:
Mark Wolper, Darryl Sheen
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.