reklama
 
ohodnotit

Ptačí král [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
68 minut
„Pohádka na arabské motivy o sultánovi, jeho dobrotivé ženě a závistivých sestrách.“

Celkové hodnocení filmu Ptačí král

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.2.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.5.2010
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.2.2010
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2010
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2015
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.2.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.8.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.8.2015
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2013
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.2.2010
diana.palascakova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.3.2015
babacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.5.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69490minih69490Ztraceni v horách (2007) [TV film] 
Lost Holiday: The Jim & Suzanne Shemwell Story n
minih146448minih146448Naše noviny slouží dvakrát (2013) [TV film] 
The Wipers Times n
minih59451minih59451Hlubiny Loch Ness (2002) 
Beneath Loch Ness n
minih144973minih144973Zoologie (2016) 
Zoologiya n
minih150455minih150455Otče, zemři (2016) 
My Father Die n
minih29997minih29997Smlouva s vrahem (1990) 
I Hired a Contract Killer n
minih89569minih89569Nejslabší! Máte padáka! (2002) [TV pořad] 
Nejslabší! Máte padáka! n
minih6794minih6794Dotyky (1988) 
n
minih51420minih51420Přímý kontakt (2009) 
Direct Contact n
minih28717minih28717Simpsonovi (1989) [TV seriál] 
The Simpsons n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (13)
2   - argenson
5   - curil
2   - Hortensie
7   - řepešínský
6   - petrusmev
4   - Serpentina
7   - REKBRIT
4   - Faye
5   - Milicent
8   - Persefonia
5   - asdf23
5   - diana.pala
5   - babacek

TV Program

ČT1 - Z metropole, Týden v regionech

12:00 - 12:25

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Historie bombardování. Od Guer...

11:15 - 12:10

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Tři muži a mladá dáma (1990)

10:55 - 13:00

67 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko (2013) [TV poř...

11:00 - 12:50

62 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150711
Osobností: 634129
Fotografií: 574743
Plakátů: 273089
Obsahů a biografií: 138444

Poslední komentáře

Nezvaní hosté (2011)

Nezvaní hosté
V té závěrečné motanici a   vysvětlovačce jsem se dost   ztratil, protože jsem   nedával moc pozor. Dost jsem   se totiž nudil. Ale přesto   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

O princi Truhlíkovi (1996) [TV i...

O princi Truhlíkovi
Ani mi tak nevadí, že je   pohádka debilní v ději.   Vzdělaný mladík se ani   nesnaží pomoci svému   tupému bratranci. Ale i   později se více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Ospalá díra (1999)

Ospalá díra
Skvělý vizuál i herci.   Velmi dobrý snímek, jenže   ke konci už to bylo silně   překombinované a zdálo se   mně, jako by to ztrácelo   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Všetečkovi (2015) [TV seriál]

Všetečkovi
Všetečkovi je veselá   rodinka, která poznává   svět.

Pojďte s námi   poznávat svět. Animovaný   seriál pro   nejmenší.(Česká   více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Benga v záloze (2010)

Benga v záloze
Will Farrell...ten chlap snad   nikdy v ničem normálním   nehrál. Tenhle film není   výjimka. Vtipnost nula,   trapnost 150%...proč třeba   ty více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.238/0.199