reklama
 
ohodnotit

Psí vévoda

The Duke

Další název:
Baron; Vévoda / Vojvoda (SK)
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Psí vévoda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.8% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.6.2013
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2010
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.1.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.4.2013
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.1.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2010
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2013
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
Mir.h123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.11.2011
DJRoccoiNc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2015
Gepardice777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2009
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
piha1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37187minih3718721 gramů (2003) 
21 Grams n
minih25163minih25163Míle od domova (1988) 
Miles from Home n
minih27358minih27358Kanibalové 2 (1978) 
La Montagna del dio cannibale n
minih8598minih8598Hotel Modrá hvězda (1941) 
Hotel Modrá hvězda n
minih116688minih116688Případy 1. oddělení (2014) [TV seriál] 
Případy 1. oddělení n
minih61587minih61587Lehkovážný okamžik (1949) 
The Reckless Moment n
minih64183minih64183Po bouři (2001) [TV film] 
After the Storm n
minih52610minih52610Dokonalý úkryt (2008) 
Perfect Hideout n
minih138748minih138748Oddball a tučňáci (2015) 
Oddball n
minih35889minih35889Koho ofoukne větříček (1991) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.8 %
8   - curil
7   - Justik66
4   - pataamat
5   - Agostino
7   - Kuvik
6   - moldovan
7   - satyr
7   - Kycky
5   - MaKy92z
8   - oulisna
6   - rosta12
8   - Jarda1744
9   - gyzmo
7   - Mir.h123
7   - DJRoccoiNc
10 - Gepardice7
5   - makiki
6   - piha1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.546/0.507