reklama
 
ohodnotit

Psané ve větru

Written On The Wind

Další název:
Psáno ve větru
Rok:
1956
Délka:
99 minut
„Potkala strhující vášeň, která ji povznáší i ničí.“

Celkové hodnocení filmu Psané ve větru

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.4.2006
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.7.2013
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.7.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.5.2012
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.1.2018
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2007
vali84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52940minih52940Kuře na octu (1985) 
Poulet au vinaigre n
minih25852minih25852Fontána pro Zuzanu 3 (1999) 
Fontána pre Zuzanu 3 n
minih130953minih130953Cesta na Měsíc (2014) 
Atrapa la bandera n
minih71120minih71120Lež má krátké nohy (1998) 
Hi-Life n
minih14882minih14882Ochránce spravedlnosti (1985) 
The Protector n
minih48311minih48311Široká duše (2006) [TV film] 
n
minih13304minih13304Na divokém západě (1937) 
Way Out West n
minih31158minih31158Život je pes (1980) 
Oh, Heavenly Dog! n
minih47209minih47209Vraždící stroje - Pravda o dinosaurech zabijácích (2005) [TV seriál] 
The Truth About Killer Dinosaurs n
minih139766minih139766Láska jako z románu (2015) [TV film] 
A Novel Romance n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.3 % (8)
8   - curil
10 - clara.bow
6   - Zimmy871
10 - tomas.sulc
10 - dederon
7   - wrangler
7   - stereolab
7   - vali84
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139070

Poslední komentáře

Den, kdy unesli papeže (1995) [T...

Den, kdy unesli papeže
Slabé hodně slabé. Ale co   čekat, když to režíruje   František Filip a je to   napsaný podle nějakýho   brazilskýho levicovýho   revolucionáře. 3 hvězdy   víc ani ťuk.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.281/0.243