reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Prvních 20 milionů je nejtěžších

First $20 Million Is Always the Hardest, The

Další název:
Prvých 20 miliónov je najťažších (SK)
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
105 minut
„Ambiciózní designér počítačového hardwaru vede tři geniální odpadlíky.“

Celkové hodnocení filmu Prvních 20 milionů je nejtěžších

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.8.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.7.2011
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.6.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.10.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.10.2012
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.4.2011
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.12.2010
terysekp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2009
Dzorden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.9.2013
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2008
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2007
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.7.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2008
Carlos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.8.2009
Renat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.11.2007
LadisH
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2013
UplneZlo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.7.2011
M.Podzemny18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.7.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22911minih22911Vražedný computer (1993) 
Ghost in the Machine n
minih39727minih39727Zlato v Black Hills (1968) 
Spur Des Falken n
minih82090minih82090Panství Downton (2010) [TV seriál] 
Downton Abbey n
minih57652minih57652Povýšení (2008) 
The Promotion n
minih6459minih6459Django - Rakev plná krve (1968) 
Preparati la bara! n
minih4581minih4581Bratr doktora Homéra (1968) 
Brat doktora Homera n
minih25276minih25276Návrat idiota (1999) 
Návrat idiota n
minih15949minih15949Creepshow: Plíživý děs (1987) 
Creepshow 2 n
minih27220minih27220Milenec lady Chatterleyové (1998) [TV film] 
n
minih55923minih55923Sladká pomsta (1990) 
Sweet Revenge n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.5 %
7   - curil
6   - Serpentina
7   - dobes.pave
5   - Faye
10 - satyr
6   - Petak69
8   - aegis
7   - rosta12
8   - olgpet
8   - terysekp
6   - Dzorden
7   - Raptor150
5   - Sandruska
7   - Sheriff.Ja
7   - Kloby
5   - Carlos
7   - Renat
7   - LadisH
6   - UplneZlo
10 - M.Podzemny

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Přehnaná p...

16:30 - 17:20

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

55 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606719
Fotografií: 526707
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130356

Poslední komentáře

Gangster Ka (2015)

Gangster Ka
Hynek Čermák výborný,   zvláště ty pokoutní   grimasy! Zbytek filmu se mi   však nezdál extra zdařilý   - příběh byl asi dost   limitován více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.446/0.412