reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

První smrtelný hřích

The First Deadly Sin

Žánr:
Rok:
1980
Délka:
112 minut
„On hledá vraha. Ona čeká na zázrak. A čas ubíhá...“

Celkové hodnocení filmu První smrtelný hřích

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.11.2008
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.3.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.12.2009
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2010
Bronislava777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25773minih25773V nepřátelských vodách (1997) [TV film] 
Hostile Waters n
minih77275minih77275Mandie a tajná chodba (2009) 
Mandie and the Secret Tunnel n
minih51659minih51659V žáru noci: Podivná spravedlnost (1994) [TV epizoda] 
In the Heat of the Night: A Matter of Justice n
minih127515minih127515Rychlochůze (2014) 
Kapgang n
minih31010minih31010Obviněn (1999) 
The Guilty n
minih6370minih6370Dívka a cikán (1970) 
The Virgin and the Gypsy n
minih44930minih44930Blbec jménem zákona (1998) 
Torrente, el brazo tonto de la ley n
minih29659minih29659Po čem ženy touží (2000) 
What Women Want n
minih39308minih39308Letec (2004) 
The Aviator n
minih28276minih28276Životní zkouška (2000) 
Proof of Life n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
8   - curil
7   - Bara.40
7   - FrankieOnd
9   - oulisna
9   - Johnny1
7   - Miloš11
7   - Bronislava

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:00 - 20:50

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

20:00 - 20:55

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

12 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

17 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602789
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.423/0.402