ohodnotit

Prvek zločinu

Forbrydelsens element

Další název:
Element of Crime
Země:
Rok:
1984
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Prvek zločinu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.5.2007
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2011
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2013
Archer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.12.2013
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.1.2006
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.8.2010
m6k
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2017
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2009
Plak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.7.2010
Eodeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3203minih3203Arachnofobie (1990) 
Arachnophobia n
minih22041minih22041Valerie a týden divů (1970) 
n
minih134430minih134430Mládí (2015) 
La giovinezza n
minih119098minih119098Killers (2014) 
Killers n
minih9298minih9298Jak si zasloužit princeznu (1994) 
Jak si zasloužit princeznu n
minih37475minih37475Pánská jízda (2004) 
Pánská jízda n
minih36674minih36674Mezi námi děvčaty (2003) 
Freaky Friday n
minih29703minih29703Otec rodiny (2000) 
The Family Man n
minih28353minih28353Co jsem komu udělala? (1984) 
Qué he hecho yo para merecer esto? n
minih39815minih39815Feet Of Flames (1998) 
Feet Of Flames n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82 % (10)
8   - Faye
7   - Zimmy871
6   - olgab
9   - Archer
10 - Angelo.Fer
9   - menderly
7   - m6k
6   - leopard60
10 - Plak
10 - Eodeon
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154566
Osobností: 640016
Fotografií: 588861
Plakátů: 279928
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Pocta pro Juggery (1989)

Pocta pro Juggery
Film má celkem vysoké   hodnocení a já přemýšlím   proč. Je to   postapokalyptický béčko o   podivném sportu v aréně. Je   to drsný, je to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Plivu na váš hrob (2010)

Plivu na váš hrob
Hned ze začátku bych chtěl   pochválit skvělou kameru a   stejně tak skvěle barvy,   které filmu dodávají   šťávu a nejen to. Docela se   více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Pomsta (2017)

Pomsta
Tenhle výborný film, který   doprovází stejně tak   výborná kamera je o   holčině která se chce   prostě pomstít za   znásilnění, jak to už více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Kohout plaší smrt (1961)

2019

Kohout plaší smrt
Film viděn začátkem r.2019   a z tohoto zorného úhlu   musím říct, že se mi   zpracování líbilo.   Samosebou nahrává   komunistům, ale i tak... více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Texaský masakr motorovou pilou (...

Texaský masakr motorovou pilou
Snad se nenajde člověk, nebo   minimálně fanoušek hororů,   který neslyšel o tomto   snímku. Film, který   odstartoval subžánr Slasher   horor, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.156/0.124