reklama
 
ohodnotit

Prožij to naplno

La gran vida / Living It Up

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Prožij to naplno

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.1.2011
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.3.2013
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.1.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.10.2009
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29495minih29495Vlak života (1998) 
Train de vie n
minih3224minih3224Ariel (1988) 
Ariel n
minih32869minih32869Eso v rukávu (1951) 
Ace in the Hole n
minih79889minih79889Navždy spolu (2012) 
The Vow n
minih13676minih13676Návštěvní hodiny (1982) 
Visiting Hours n
minih25843minih25843Tráva je zlatej důl (1998) 
Homegrown n
minih27751minih27751Indián (1998) 
Grey Owl n
minih47557minih47557Mladej a já (1993) 
Me and the Kid n
minih32637minih32637Hotel Splendide (2000) 
Hotel Splendide n
minih5731minih5731D.O.G. - Zakázané triky (1983) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
5   - curil
2   - mat.ilda
5   - Mlapiska
4   - oulisna
7   - Scifista
6   - rosta12
7   - Zdenek13
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144343
Osobností: 615186
Fotografií: 539359
Plakátů: 258127
Obsahů a biografií: 132159

Poslední komentáře

Ghost in the Shell (2017)

Ghost in the Shell

Ghost in the Shell
Scenáristická sračka s   perfetným vizuálom. Tatkto   jednoducho sa dá popísať   americké spracovanie   klasického anime. Po   vizuálovej více >

Autor: bobo336 | Hodnocení: 7 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Jako

Sebevražedný oddíl
určitě jeden z těch   lepších komiksových   filmů.Zajímavé   postavičky,dobré   hlášky,parádně   natočeno.Jen opět bída a   zmar co se více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Stockholm East (2011) [DVD kinod...

Stockholm East
Od samého začátku je tento   příběh nepochopitelný, a   ten chlápek mne vážně   štval... ale dobře vím, že   nelze soudit, co sami   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Closer (2005) [TV seriál]

Atraktivní?

Closer
Možná, že tenhle seriál   má skvělý případy a   příběhy. Možná má   sympatický vyšetřovací   tým. Až na jednu postavu.   Jak někdo může o Kyře více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Pravda je jen slovo (2013)

Pravda je jen slovo
Po delší době pro mě zase   drama ze soudní síně. Přes   velice kvalitní obsazení   hlavních rolí je film   částečným zklamáním.   Vedlejší více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.459/0.424