reklama
 
ohodnotit

Proudy lásku odnesou [TV film]

Žánr:
Rok:
1969
Délka:
20 minut
„Medailon Marty Kubišové z roku 1969.“

Celkové hodnocení filmu Proudy lásku odnesou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 94.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2012
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.7.2016
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.6.2007
jss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2013
dansida
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25711minih25711Úplné zatmění (1995) 
Total eclipse n
minih4791minih4791Bum (1979) 
Bum n
minih15206minih15206Otec Kondelík a ženich Vejvara (1937) 
n
minih9308minih9308Jak vytrhnout velrybě stoličku (1977) [TV film] 
Jak vytrhnout velrybě stoličku n
minih52109minih52109Okamžik vzkříšení (2008) 
Adam Resurrected n
minih111985minih111985Scooby-Doo and the Ghoul School (1988) 
Scooby-Doo and the Ghoul School n
minih113555minih113555Sahibka (2006) 
The Memsahib n
minih26724minih26724Tri razy svitá ráno (1962) 
Tri razy svitá ráno n
minih65510minih65510Zajíc v pytli (1985) [TV pořad] 
Zajíc v pytli n
minih63839minih63839Laskavý divák promine (1994) [TV seriál] 
Laskavý divák promine n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

94.3 %
8   - argenson
10 - curil
10 - jarda53
8   - jmenuji.se
10 - Faye
10 - jss
10 - dansida

TV Program

ČT1 - Velká sázka o malé pivo (1981)...

16:25 - 18:00

77 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Kypr - Česko

17:20 - 20:00

22 minut již uběhlo
138 minut zbývá do konce

NOVA - Ochránce (2005)

17:35 - 19:30

7 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

16:50 - 18:55

52 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615138
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.504/0.467