Prostě spolu (2007)

Prostě spolu (Ensemble, c'est tout)
73.6 %
 
 
 
Film na Blu-ray

Ensemble, c'est tout

Další název: Hunting and Gathering

    Žánr: romantický / drama
    Země: Francie
    Délka: 97 min.
„Láska může být blíž než si myslíš.“
Příběh čtyř lidí, kteří se souhrou osudu poznají a začnou se mít rádi. Camille (Audrey Tautou), která v noci uklízí kanceláře, ve volném čase maluje krásné obrazy. Plachý, citlivý a samotářský Philibert (L. Stocker) je mladý aristokrat zblázněný do historie. Mužný a něžný Franck (G. Canet), který se živí jako kuchař, má velmi rád svou křehkou a okouzlující babičku Paulette (F. Bertin). Ti čtyři se společně naučí mírnit své pochybnosti a trápení, ale také dívat se dopředu a plnit si své sny. Objeví jeden druhého a pochopí, že nejsilnější jsou „prostě spolu“.
Zajímavost: Film je adaptací úspěšného stejnojmenného románu Anny Gavaldy z roku 2004, který vyšel v češtině ve vydavatelství Mladá Fronta v překladu Josefa Prokopa.

režie:
Claude Berri
 
 
hraje:
Audrey Tautou (Camille Fauque), Laurent Stocker (Philibert Marquet de la Tubelière), Françoise Bertin (Paulette), Guillaume Canet (Franck), Alain Sachs (lékař), Firmine Richard (Mamadou), Béatrice Michel (Carine), Kahena Saighi (Samia), Hélène Surgère (Yvonne), Alain Stern (vedoucí restaurace), Juliette Arnaud (Aurélia), Danièle Lebrun (Camillina matka), Pierre Gérald (Gilbert), Michel Dubois (lékař), Bernard Dhéran (pan Marquet, Philibertův otec), Jacques Ciron (farář), Roger Dumas (majitel restaurace)
 
 
scénář:
Claude Berri
 
 
kamera:
Agnès Godard
 
 
hudba:
Frédéric Botton
 
 
střih:
Francois Gédigier
 
 
dabing:
Aleš Jarý (učitel divadla)
 
 
výprava:
Laurent Ott, Thanh At Hoang, Michel Eric
 
 
producent:
Claude Berri, Pierre Grunstein
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.