reklama
 
ohodnotit

Propast

Normal Life

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
99 minut
„Kvůli své ženě se dá mladý policista na dráhu bankovního lupiče.“

Celkové hodnocení filmu Propast

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.12.2013
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2008
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2008
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.1.2017
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2010
Arwer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3701minih3701Mr. Bean: Největší filmová katastrofa (1997) 
Bean n
minih23449minih23449Začít znovu (1979) 
Starting Over n
minih30871minih30871Pozvání pro pistolníka (1964) 
Invitation to a Gunfighter n
minih46842minih46842Tutenstein (2003) [TV seriál] 
Tutenstein n
minih7100minih7100Dva tygři (1966) 
Dva tygři n
minih39113minih39113Bravo Girls: Opět v akci (2004) 
Bring It On Again n
minih43637minih43637Wanted (2008) 
Wanted n
minih18801minih18801Schůzka naslepo (1987) 
Blind Date n
minih115697minih115697Hindenburg (2011) [TV film] 
Hindenburg n
minih5477minih5477Rizika mládí (1994) 
Le péril jeune n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 %
5   - curil
8   - ajaajena
7   - brnvl2105
7   - Petak69
7   - oulisna
6   - MysteryIll
8   - scareface6
7   - Arwer
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.441/0.405