reklama
 
ohodnotit

Bakaláři [TV cyklus]

Pohroma v bytě (1986) - 3. díl (15. série)

Další název:
Bakaláři 1987: Pohroma v bytě; Profesor Popelnice; Straka; Vdova
Rok:
1986
Premiéra v ČR:
11.4.1987
„Cyklus malých příběhů ze života podle námětů televizních diváků, tentokrát v příbězích Profesor Popelnice, Straka a Vdova.“

Celkové hodnocení filmu Pohroma v bytě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2012
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.7.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2011
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39315minih39315Zpovídám se (1953) 
I Confess n
minih73274minih73274Mizející místa domova (2010) [TV seriál] 
n
minih109587minih109587Vraždy v kruhu (2015) [TV seriál] 
Vraždy v kruhu n
minih40528minih40528Boogeyman (2005) 
Boogeyman n
minih36861minih36861Těžká váha (2005) 
Cinderella Man n
minih72262minih72262Nesmrtelné zlo (2003) [TV film] 
Evil Never Dies n
minih34963minih34963Pan Hulot jede na výstavu (1970) 
Trafic n
minih42809minih42809Toulavý pes (1949) 
Nora inu n
minih6879minih6879Drsné násilí (1988) 
Grievous Bodily Harm n
minih32661minih32661Opsáno ze života (2001) 
Storytelling n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 %
5   - hvezdyn
8   - jmenuji.se
4   - Faye
6   - melakara
8   - dederon
7   - rosta12
6   - Kloby
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144370
Osobností: 615250
Fotografií: 539404
Plakátů: 258150
Obsahů a biografií: 132188

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.284/0.241