Jeden svět
ohodnotit

Probudím se včera

Další název:
Waking Up Yesterday
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
120 minut
Premiéra v ČR:
15.3.2012
„Komedie ze školního prostředí o cestě za studentskou láskou do nedávné minulosti“

Komentáře k filmu Probudím se včera

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 41
New
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Konečně pěkná, česká,   rozumná, komedie.   Několikrát jsem se musel   fakt smát ... Některý   situace sice by chtěly i víc   rozehrát, ale i tak   sqělý... a mám pocit, že   střižna některý situace   dost vystříhala ... např.   proč je v titulcích streja a   synovec Hruškovi v rolí   Křížka, když ve filmu   nebyli? Zounar? Asi nám byla   nějaká zápletka zamlčena   ...
Antoni
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.1.2014
Jeden z nejlepších filmů poslední doby
Super komedie s promyšlenými   scénami a skvělým   obsazením. Možná nejlepší   komedie od dob Slunce seno   vůbec
Milhauzz18
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2012
Běžte na to do kina, jestli   máte možnost! Nemám rád   české filmy, ale v   případě Mádla rád   udělám výjimku a udělal   jsem dobře.
Barlockk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2013
No koment
No tak zasmál sem se a   pobavilo mě. podle mě nej   českej film. Viděl sem ho   teda ted v sobotu večer a   nestěžuju si !
bezejmena
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2014
Díky za film
Upřímně, v televizi není   moc filmů, na které by se   dalo dívat. Tenhle je ovšem   vyjímka. Super obsazení a   super děj. Skvělé výkony   Filipa Blažka, Aničky   Polívkové i Jirky Mádla.
LumirSochorec
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.9.2017
Pohlazení po duši...
Pro mne je to jeden z   nejlepších českých filmů   porevoluční éry. Nikoho   neuráží, žádné   vulgarity, žádné hnusárny,   je milý, něžný, velmi   zábavný a já nevím co   nevynechat k pochvale...
Vždy se těším na   všechny inteligentní vtípky   a legrácky...
Přemýšlel jsem, co bych   na filmu změnil a neměnil   bych VŮBEC NIC...
Ani jednoho herce ani   jeden dialog ani jedno   písmeno ani jedno gesto...
Vždy se musím smát   licokniga=fejsbuk,   vyndejsi=vindousy, všechna   povolání, zejména Radovan   Krejčíř atd atd...
Prostě pohlazení na   duši a to je dnes již   vzácné.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.10.2013
Komedie Vorlíčkovského   typu, jen s tím rozdílem,   že to není zas až tak   ztřeštěné. Zábavné však   ano. Tento typ komedií, tu   již dlouho nebyl a opravdu tu   neskutečně chyběl. Každá   situace je využita do své   dokonalosti, aniž by se   tlačilo na pilu. Jiří Mádl   spolupracoval na scénáři a   tak si jistojistě upravoval   dialogy a scény přímo na   tělo a je to znát. Role mu   sedla jak ulitá. A nejen   jemu. Zábavnost je na   přijatelné míře, takže si   kvalitou udržuje standart.   Příběh má švih, nikterak   nenudí, což poslední dobou   nebývá zvykem. Skutečně se   po dlouhé době podařila   klasická česká komedie,   která neurazí, pobaví a to   zcela bez použití nějakého   hulvácví, či tzv.   fekálního humoru. Konečně.
PROCESOR
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Já se bavil a neměl sem   čas, jako jiní pitvat,   jestli se v 89. nosily takový   svetry či na baráku byly   plastový okna. Jde o komedii,   takže se nebudu pouštět do   hlubokých filozofických   myšlenek, zda bychom si   pomohli , kdybychom se   vrátili v čase a zda to, že   nemůžeme, nečiní náš   život právě   neopakovatelný. Eliška byla   kouzelná a zamilovat se do   ní není vážně vůbec   těžký. No čekání 20x let   se vážně vyplatilo a země   se zachvěla až sloníci s   autíčkama popadala z   poliček. Závěru filmu   dochází trochu dech, ale   tentokrát udělám vyjímku a   za dobrý konec sem rád.   Hláška, windows= vyndej si)
Rocky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.12.2012
Velice povedený a svěží   film, u kterého se báječně   pobavíte a odpočinete si.   Mám rád sci-fi filmy, kde se   cestuje časem, série Back to   the future, je snad   nejlepší. Určitě jste si   hodněkrát v životě   říkali, že by jste spoustu   věcí udělali tenkrát jinak   a nemáte šanci to napravit.   Z tohoto hlediska je tato   komedie také k   zamyšlení.
Jiří   Mádl nezklame snad nikdy,   super herec. Eva Josefíková   je sympatická a opravdu   krásně se na ni dívá.   Svatopluk Skopal a Ljuba   Krbová jako rodiče Mádla   taky perfektní, ty jejich   sázky neměly chybu. Také   jsou zajímavé postavy   učitelů, Preisse,   Táborského, Adamovské,   Boudové... Viděli jste v   některém z nich svého   učitele?
Bezvadný   scény jsou když Mádl před   celou třídou přednáší   Vrchlického, kde využívá   své učitelské zkušenosti   ze současnosti. Nebo u   ohýnku, když zpívá   písničku 1. signální,   která vznikla o nějakých   deset let později, než se   většina filmu odehravá.   Dohadování se s učitelem   Mazničkou, v podání   Miroslava Táborského,   velkým komunistou, o tom, že   za půl roku bude revoluce.   Nebo tancovačka na   diskotéce... Souhlasím také   ale s Hvezdynem, že   závěrečné scény jsou sice   vtipné, ale nepovedené.   Svojí rodinu by Petr poté   znát měl, tohle trošku   nedává logiku, ale kolikrát   ve filmech s tímto žánrem   logiku lepší nehledat,   protože chyby a nelogičnosti   prostě budou vždycky a   najdou se i v Back to the   future. Nic to nemění na   tom, že jsem se dobře   pobavil, ale také zamyslel   nad svojí minulostí. A film   se dá shlédnout víckrát.
Ferry76
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.6.2012
včera
Podlouhý době konečně   pořádná česká komedie   :-)Jirka Mádl nezklamal a Eva   Josefíková byla k   sežrání! :-)
ValaMalDoran
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.4.2012
No taky dobře povedený film.   Ráda se koukám na film,   který ukazuje takovou tu dobu   krátce před 89. Mádla sice   nemusím, ale tady se mi   líbil. Prostě pohodovka na   večer a ještě se u toho   pobavíte. DOPORUČUJI!
diamant
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2017
Výborná komedie
ze studentského prostředí.   Skvěle vykreslené postavy a   velmi věrně zobrazená doba   roku 1989. Film nejen pobaví   ale dokáže dát i podněty k   přemýšlení. Jako ostatně   i jiné filmy s přesunem v   čase. Pamětníci té doby si   jistě také připomenou své   zážitky a porovnají je s   těmi hlavního   představitele. Negativum? -   velká spotřeba králíků   :o))
sakro
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.3.2013
návrat k poctivé české klasice
Velmi příjemná, milá a   hlavně povedená variace na   filmy "Zítra vstanu a   opařím se čajem" nebo   "Zabil jsem Einsteina,   pánové". Jedná se tedy   samozřejmě o sci-fi prvek, o   cestování časem a   ovlivňování budoucnosti   zásahem v minulosti. Závěr   klade otázku: je to vždy ku   prospěchu všem   zainteresovaným? Ale je to   jen hypotetická otázka.   Názorů a odpovědí mohou   být tisíce. Každopádně   patří pánům Holčákovi a   Šmídmajerovi za tento film   poděkování. Česká   kinematografie má ve tvorbě   komedií tradici, ale v   poslední době je těch   opravdu dobrých jako   šafránu. Tohle tedy   považuji za nadmíru   zdařilý pokus o nápravu a   snad i za světélko na konci   tunelu. Jednoznačně   doporučuji.
Paparazzi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2013
Laskavá, inteligentní   komedie. Povedené od A po Z a   to co Jiřímu Mádlovi   našroubovala kostymérka na   hlavu.... to nemá chybu!! Jen   víc takových českých   počinů!
chipushit
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.1.2014
Po dlouhé době film, který   předčil románovou   předlohu. Málo platné,   Jiří Mádl věděl, co   dělá, když zasahoval do   scénáře. Nejvíc mě   dostala Licokniga. Maně jsem   si vzpomněla, jak Rusové   museli mít všechno nej nej   nej, i když to nebyla pravda   a v mnohém nám nesahali ani   po kotníky. Ale to je spíše   na historickou diskuzi a ne   recenzi filmu:-)
Každý z nás by se   občas rád vrátil v čase a   něco malého pozměnil.   Myslíme, že by se náš   život vyvíjel lépe a došli   bychom štěstí. Hlavnímu   hrdinovi se to povedlo. A   malé nepřesnosti - viz   níže jmenovaný zateplený   panelák. Přece nemůže   chtít, aby jedno město   zůstalo jako skanzen. I   kdyby, znali bychom po   několika filmech všechny   ulice, zákruty a byla by to   jen a jen nuda. Je to jenom   FILM! Úsměvný - viz   Radovan, Licokniga,   králík... na rozdíl od   třeba Pelíšků.
Dap
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.9.2013
úsměvná česká komedie
oddechovka, pobaví.   Vyváženost kombinace humoru   tématu,obrazu a slova. To je   to, co mám na českých   komediích rád. Proto   žádná italská či   americká ji   nenahradí.Návrat   kosvědčenému tématu   časové   smyčky.Doporučuju.
Výběr Mádla jako   hlavní postavy(ikdyž ho   nemusím) byl výborný   nápad.
MikeCool
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2012
Probudím se včera
Jedna z nejlepších,   českých komedií 21.století   hlavně co se humoru týče.   Líbil se mi i příběh,   který byl na české poměry   pozoruhodný. Jirka Mádl má   talent a zde opět exceloval   svým humorem.
argenson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.12.2012
Většina humoru tady   vychází z toho nádherného   časového kontrastu a   myslím, že s těma   zkušenostma by se většina z   nás v návratu do minulosti   chovala podobně ujetě a   kreténsky jako Jiří Mádl.   Kterýho jinak moc   nevyhledávám, tohle mu ale   sedlo perfektně (navíc ve   vzácné symbióze s Filipem   Blažkem po dvaceti letech,   kde je určitý náznak   fyzické podoby, gest atd. A   že Blažka taky   nevyhledávám). Plus několik   (opravdu pouze několik)   dalších pěkných rolí   včetně Petrových rodičů   (Ljuba Krbová a Svatopluk   Skopal - ten ve filmu po   čtvrtstoletí!) Rozhodně   víc, než jsem čekal. I   když, mouchy to má, včetně   těch cherry rajčátek v roce   89.
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.3.2012
Tato komedie v sobě nese   sci-fi prvek. Jím je   konkrétně možnost cestovat   v čase. Možnost ze   současnosti dostat se do   minulosti a cosi napravit.   Takové cestování v čase je   pro mnohé tvůrce věcí   ošemetnou. Platí jedno   pravidlo. Veškeré změny   minulosti, ke kterým v   budoucnosti dojde, právě   teď prožíváme. Jinými   slovy – minulost, kterou   známe je přesně taková,   jak byla budoucími praktikami   pozměněna. Nehledejme v   cestování v čase logiku,   ona tam neexistuje. Stejně   tak není v tomto filmu.

Hlavní hrdina,   učitel Češtiny, literatury   a dějepisu, Petr prožívá   partnerskou krizi. Vlastně   ona by to úplně krize   nebyla, protože střídá   jednu partnerku za druhou.   Žádná s ním nevydrží. Na   jeho účet se navzájem   vsázejí oba milovaní   rodičové. Najednou si Petr   vzpomene na svoji velkou   studentskou lásku,   spolužačku Elišku. Ale   před mnoha lety, kdy   kalendář zdobila číslice   1989, ji své pocity   nedokázal sdělit. Při   setkání spolužáků po   dvaceti letech od školy   Elišku nepotká. Rozhodne se   ji navštívit díky   vynálezu, kdy člověk se   může dostat do své vlastní   minulosti, ale v daný   okamžik se musí vrátit   zpět. V čase cestují   vlastně myšlenky, ale   organismus omládne. A tak   hlavní hrdina z informacemi   nabytými do svých   čtyřicátých let se vrací   do doby, kdy mu bylo   sedmnáct.

Více úsměvů na tváři   vyvolá tato komedie u těch,   kteří si domu konce   osmdesátých let pamatují. A   asi takovým divákům by film   měl být nejvíce určen.   Pozdějším ročníkům   mnohé vtipy nedojdou. Avšak   i ti naleznou ve filmu to   své.
Film Probudím   se včera má v prvé řadě   pobavit, a to se mu snad   podaří. Jako prevít   hledající logické chyby ve   filmech, zvláště u těch   retro, jsem se snažil. A i   když si tvůrci dali pozor,   našly by se .

Ještě si dovolím jednu   poznámku k tomu cestování v   čase. Pokud by se Petrovi   podařilo změnit minulost   tak, jak je v příběhu   znázorněno, neměl by důvod   do minulosti cestovat a znal   by svoji rodinu a její   členy. Právě závěrečné   scény, které působí   vtipně, patří k těm   nepovedeným.
Serpentina
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2013
Po schlédnutí této komedie   jsem byla mile překvapena. Po   delší době český film,   který se povedl. A   nenáročný divák si při   něm odpočine a dobře   naladí.
jonny.net
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2012
Skvěle, konečně
Musím přiznat že na film   jsem se těšil a zklamaný   určitě nejsem. Tolik jako   první půl hodiny jsem se u   současných českých   "komedií" nenasmál   ani nepamatuji. Výborné gegy   ala "vyndej si" a na   narážky typu   "licokniga" jen   příjemně okořenily tuhle   sci-fi romantickou hříčku.   Bravo!
Milicent
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2012
..sláva..
Celkem nenáročná (ale ne   úplně pitomá nebo   vulgární) česká   komedie..Musím říct,že   jsem si ty dvě hodiny skvěle   užila. Herecké výkonu   výborné, rafťáka Mádla   moc nemusím, tady   potěšil..Kouzelné postavy   rodičů! Joo...a učitelé   nemají chybu..takových   Táborských jsme zažili..
Jiftach
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2013
Nebylo to úplně špatné,   jako oddychovka velmi dobré,   herecké výkony dobré,   nejlepší mi paradoxně   přišel Filip Blažek. Asi   nejzásadněji mi vadily   neustálé reklamy ve filmu,   na žvýkačky, drogerii atd.   Chápu, že si film musí na   sebe vydělat, ale nemusí to   být tak okaté. Přišel jsem   si jako v reklamě na Wrigley   a Kinder ;)
SvoKar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Ač jsem žádný zázrak   nečekal, je to docela dobrá   komedie, kde humor plyne nejen   z toho cestování v čase   (které v reálu považuji za   nemožné), ale i z   navozených situací. Taky mě   trochu udivilo, že zkoušen z   kapitalismu ho až tak   nevychválil, ale uvedl i jeho   zápory, že se tvůrci 23   roky po revoluci z ní   nepo..., ale vidí i zápory   dnešní doby. Ale nechme   politiku politikou, ta není   cílem filmu ani mého   komentáře; zasmál jsem se,   a to je hlavní.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Non stop, já chci žít non stop...
Chytlavý hit Michala Davida   (který dodnes využívám k   navození správného rytmu   při míchání bramborkaše)   bylo snad jediné, co mi v   tomto filmu připomínalo má   vlastní středoškolská   studia. Jinak další   závažné výhrady nemám,   smíchem jsem sice nepukala,   ovšem bavila jsem se vcelku   obstojně. Hlavní pochvalu   uděluji za absenci   fekálního humoru, poslední   dobou v českých komediích   tak rozlezlého. Jak vidno,   stačí pár vtipných replik   a jde to i bez něho...
Hortensie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.10.2013
Lícokníga neměla chybu!
Na tento snímek jsem koukla   na doporučení mé žačky   Péti. Sice jsem trochu   starší generace, ale do   mládí se rádi vrátíme   všichni - nejen hrdina   našeho filmu :-)Jiří Mádl   je trochu pro mě nuda,   protože doba Snowboarďáků   a dalších frajerů   teenagerského věku je už   pryč, ale role Petra v roce   1989 mu docela sedla. Sice si   s Filipem Blažkem byli   podobní asi jako krtek se   zebrou, ale všechno má své   mouchy, včetně těch   zateplených paneláků v roce   1989, plastových oken a ryze   předrevolučního sídliště   :-) No, nikdo není dokonalý,   že ano? Ale Elišky byly fajn   - a byly si opravdu hodně   podobné. Skoro máma a dcera.   Programování v Basicu v r.   89 zavonělo   "ajťáckou"   historií, ale největší   perlou na dortu byla   Lícokníga na chodbě školy,   kdy mi tekly slzy z očí a   opravdu musím říct, že   jakožto závislý   "facebookář" jsem   se pobavila jen tímto prvkem   opravdu hodně. Fajn recese   :-)

Suma   sumárum, má to své chyby,   je to možná zbytečně   dlouhé, občas nějaké ty   trapné scény (např.   králík na sídlišti je   vyložená uspávačka), ale v   celkovém globálu to   pobavilo...a o tom to je :-)
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.9.2017
Tomuto filmu u mne prostě   nebylo souzeno. Viděla jsem   ho alespoň pětkrát a   vždycky až od chvíle kdy se   mladší hrdina probouzí v   posteli. Až naposledy už   jsem zhlédla i prvních deset   minut a konečně! Na tu bídu   české komedie posledních   let je to nadstandard, stejně   jako ostatní v komentářích   pode mnou kvituji absenci   vulgarit a zbytečného sexu,   pár hluchých míst, něco   vyloženě humorné,   zvláště hrdinovy rodiče by   měli tesat, obstarávají   nejméně polovinu humoru ve   filmu. Za sebe mám ráda   scénu s nevsazenou sportkou a   tu poslední s dětmi. A i ten   product placement se nakonec   dal přežít. Jen ty   vlasy…..
petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.6.2013
No, nečekal jsem mnoho, ale   film mě mile překvapil. Byl   koukatelný, pěkná zápletka   (kéž by to tak v životě   občas šlo), legrace jakž   takž na úrovni, sem tam   vydařený vtípek, a také   stravitelná dávka emocí. Na   druhou stranu žádný   zázrak, ale jen velmi   slušné řemeslo,   nesympatický Mádl, a podle   mě typově neseděly holky do   doby konce 80. let.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.11.2012
Vcelku zajímavý nápad a   potenciál filmu, bohužel   dost nevyužitý. dost   nudných pasáží kde se   neděje nic a vzhledem k tomu   že byl mladík vrácen zpět   o 20 let a prožil měsíc ve   škole znovu ,bylo dost málo   směšných situací, ale na   druhou stranu po dlouhé době   koukatelný český film
collen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.9.2017
Docela zábavná komedie, ale   umím si ji představit bez   Jiřího Mádla a teprve potom   bych nešetřila s   hodnocením.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.12.2012
Probudím se včera
je po dlouhé době česká   komedie,která mě rozesmála   a pobavila(překvapivě na tu   stopáž).Mádl mi sice až   tak moc neseděl(ale ještě v   pohodě),Blažek super.
Pan_Skala
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.12.2012
Asi jsem čekal víc, protože   pár vtípků a scém mě   pobavilo, ale některé mi   přišli zase úplně nudné a   zbytečné. Jistě námětově   to bylo zajímavé i herecky   dobře obsazené, ale chyběl   takový ten celkově dobrý   dojem z filmu, abych si řekl,   že mě to bavilo.
veverka-zrzka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Jako komedie je to opravdu   dobrá. Mádla osobně moc   nemusím. Vtipné scénky   celkem pobaví. Nejvíc jsem   se zasmála u konverzace, kdy   se učitelka ptá žáka:   "CO se stane, když se   poliješ kyselinou?"   Odpověď žáka mě   odpráskla: "Nevim, budu   politej." :-D
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.10.2012
Radši se opař čajem
Na tohle jsem kouknul kvůli   Mádlovi a taky proto, že to   má tak vysoké hodnocení.   Když jsem četl česká   sci-fi komedie, tak jsem si   řekl, že by návrát k   tvorbě jako -Pane vy jste   vdova, Což takhle dát si   špenát, Ráno   vstanu...atd
Ale   bohužel nic takového se   nekoná. Začátek vypadal   docela dobře, ale jak v roli   Blažka vystřídal Mádl   začala nuda která nudila až   do konce. Abych jen   nekritizoval tak Mádl hrál   standartně jako vždy, a ta   Josefíková? Ať jde domů   živočichu. Pro mě další   nové české zklamání.   Dávám 6, ale nejradši bych   dal jen 5. Škoda potenciál   to určitě mělo:(
mikee007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.10.2013
Už...
...mě unavuje, jak mi   neustále někdo podsouvá,   že Jiří Mádl je sex   symbol, nebo dokonce že umí   hrát. Podle mě trčí z   filmu "Probudím se   včera", jako bolavý   palec ze sandálu. Film na   něm stojí, ale on to   "nedává".
Ale to je můj čistě   subjektivní názor.
A   teď k filmu. Prakticky   veškerou zábavu v tomto   snímku obstarávají jakési   pocity nostalgie z obrázků   těsně předrevolučního   Československa.
Jako   přímý vrstevník hlavního   hrdiny tak můžu směle   odpovědět na otázku, zdali   to stačí na vysoké bodové   ohodnocení. Ne! Nestačí   !
Člověk se   pousměje, když vidí dvou   set metrovou frontu u Tuzexu.   Ušklíbne se, když vidí   Bohouše Klepla v hluchavkově   zelené uniformě   příslušníka VB. Ale abych   se v slzách kutálel kolem   televize. To fakt ne. Dávám   šest puntiků a to hlavně   proto...no proto že se tam   prostě vidím...
Co   bych dal za to vrátit se   také do téhle doby a moci   kopnout své tehdejší Já do   zadku... :-)))
nufik001
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.12.2014
Po pravdě řečeno
Musím říct že ačkoliv se   herci snažili, nebylo jim to   nic platné. Bohužel jsem   toho názoru že jsem se v   tomto filmu hodně zklamal.   Film nic moc a co se týká   herce pana Mádla, no nevím   ale když se na něj dívám v   tomto filmu tak se musím   smát té přihlouplé a   nepříliš zdařené paruce!   To se fakt moc nepovedlo.
sismik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.11.2012
Jedna z povedenějších   českých komedií. Oddechovka   jak se patří, u které   člověk může vypnout a   pobaví se.
Slamacek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.10.2013
zasmal jsem se, ale
to jak se mladez, chovala v   dobe tesne pred revoluci,   stejne jako uzasny pan ucitel,   je proste z jine doby. krom   tehle naprostych omylu, je to   oddech a pokud nad nimi   nebudeme premyslet a hleadt   vetsi hloubku, tak je to   zabava. licokniga je vyborna!   :)
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.9.2020
S osvědčeného námětu   cestování časem se určitě   dalo vytěžit víc (ZABIL   JSEM EINSTEINA PÁNOVÉ   (1969), ZÍTRA VSTANU A   OPAŘÍM SE ČAJEM (1977),   NÁVŠTĚVNÍCI ap.) ale asi   by musel režírovat někdo   jiný a zvolit trochu jiné   obsazení. Koukat se na tenhle   film určitě dá a lze ho   považovat za solidní   průměr ale určitě mohl   být o dost lepší.   Každopádně kvituji, že na   rozdíl od většiny naší   filmově tvorby poslední   dekády se tenhle film obešel   bez vulgárností a   oplzlostí. Pokoušet se   dělat humor pomocí těchto   zbraní je ubohost a uchylují   se k ní jenom ti neschopní.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.1.2013
Na rovinu,čekal jsem větší   legraci a vícero   vtípků.Film nebyl   špatný,herci dobří a   hodně známejch   tváří,přesto jako celek   50% a jedno shlídnutí   stačilo.
DoctorX
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.12.2018
Nevyužitý potenciál.
Film bohožel nevyužil   potenciál, který mu daná   situace nabízela, ani efekt   cesty časem se moc nepovedl.   Bohužel mu ani nepomáhá,   přehrávaný a nepřirozený   výkon Mádla.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih3431minih3431Babička (1971) [TV film] 
Babička n
minih18651minih18651Senzační prázdniny (1967) 
Les Grandes vacances n
minih110884minih110884QI: Na vše máme odpověď (2013) [TV pořad] 
QI: Na vše máme odpověď n
minih168818minih168818Poldové a nemluvně (2020) [TV seriál] 
Poldové a nemluvně n
minih84924minih84924Krotitelé dluhů (2009) [TV pořad] 
Krotitelé dluhů n
minih123232minih123232Láska na vlásku (2014) 
Láska na vlásku n
minih56347minih56347Snídaně s Novou (1994) [TV pořad] 
Snídaně s Novou n
minih32866minih32866Brak (2002) 
Tři v tom, Jehličí n
minih41991minih41991Gympl (2007) 
Gympl n
minih166145minih166145Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 
Prvok, Šampón, Tečka a Karel n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Roucho (1953)

10:20 - 12:30

116 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:20

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:25

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190366
Osobností: 697519
Fotografií: 763185
Plakátů: 375836
Obsahů a biografií: 177995

Poslední komentáře

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Shromáždění starých mužů (1987) ...

Shromáždění starých mužů
Jestli máte rádi čistou   filmařskou práci, natočenou   podle výborné literární   předlohy, jste fanoušky   prvotřídního herectví v   podání více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10