reklama
 
ohodnotit

Případy pana Janíka [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
39 minut
„Lékárník s detektivními schopnostmi pomáhá svému příteli - policejnímu inspektorovi - při pátrání po zločincích. Filmová adaptace na motivy povídek Karla Čapka.“

Celkové hodnocení filmu Případy pana Janíka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.9.2016
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.7.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.8.2009
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.1.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2014
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.2.2012
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42886minih42886Rovnou do pekel (2005) 
Straight Into Darkness n
minih24861minih24861Zuřivý reportér (1987) 
n
minih27259minih27259Smůla (1972) 
La scoumoune n
minih68488minih68488Žár mládí (2002) [TV film] 
The Glow n
minih86407minih86407Červená světla (2012) 
Red Lights n
minih71971minih71971Sráči (2011) [TV film] 
Sráči n
minih45150minih45150Útěk z vězení (1975) 
Breakout n
minih38645minih38645Zločin na Zlenicích hradě (1971) [TV film] 
Zločin na Zlenicích hradě n
minih18556minih18556Sedím na konári a je mi dobre (1989) 
Sedím na konári a je mi dobre n
minih54740minih54740Galimatyáš (2009) 
Micmacs a tire-larigot n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Případy pana Janíka (2010) [TV film]

 Případy pana Janíka (2010) [TV film]
Případy pana Janíka n
 
Žánr: detektivní
Země: Česká republika
Režie: Josef Tuka

(pokračování)

Hodnocení filmu

57.8 %
3   - argenson
4   - Pitryx
6   - hvezdyn
2   - M.A.G.
9   - Matematick
7   - melakara
6   - Out-Of-Way
9   - dederon
6   - Bape

TV Program

ČT1 - Čert ví proč (2003)

20:00 - 21:44

68 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Panství Downton (2010) [TV ser...

21:00 - 21:50

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Rafťáci (2006)

20:20 - 22:30

48 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:30

53 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615099
Fotografií: 539216
Plakátů: 258056
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.24/0.198