reklama
 
ohodnotit

Případ Z-8

Žánr:
Rok:
1948
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
26.2.1949

Celkové hodnocení filmu Případ Z-8

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.9.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.1.2014
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.10.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.10.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2009
jirkadedek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2018
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.9.2009
kamil66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2010
pepek25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.6.2011
P800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih99656minih99656Ježíš mě miluje (2012) 
Jesus liebt mich n
minih41040minih41040Bratr a sestra (1985) [TV inscenace] 
Bratr a sestra n
minih26867minih26867Podezření (1970) [TV film] 
Podezření n
minih14777minih14777Odpolední směna (1984) 
Swing Shift n
minih23816minih23816Zítra to roztočíme, drahoušku...! (1976) 
Zítra to roztočíme, drahoušku...! n
minih10567minih10567Kopytem sem, kopytem tam (1988) 
n
minih36863minih36863Bazén (2003) 
Der Tod feiert mit n
minih109584minih109584Rozdvojená mysl (2012) [TV film] 
Of Two Minds n
minih24944minih24944Řeč peněz (1997) 
Money Talks n
minih40829minih40829Oko 3 (2005) 
Gin gwai 10 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.8 %
2   - curil
7   - Erkul
6   - hvezdyn
6   - Frolíček
8   - martin.stu
5   - oulisna
5   - ceskytulak
7   - renya007
7   - jirkadedek
8   - kamil66
4   - pepek25
8   - P800
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.294/0.261