ohodnotit

Případ Halifaxová: Tvrdý protivník [TV film]

Halifax f.p: Hard Corps

Další název:
Halifaxová, soudní psychiatr - Sbor tvrdých mužů;
Žánr:
Země:
Rok:
1994
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Případ Halifaxová: Tvrdý protivník

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2009
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.10.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2011
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.11.2010
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.2.2009
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28845minih28845Kagemuša (1980) 
Kagemusha n
minih2665minih2665Airwolf (1984/1) [TV seriál] 
Airwolf n
minih3416minih3416Babe (1995) 
Babe n
minih9615minih9615Jestli se rozzlobíme, budeme zlí (1974) 
Altrimenti ci arrabbiamo n
minih44431minih44431Hitman (2007) 
Hitman n
minih21754minih21754Uprchlík (1993) 
The Fugitive n
minih45047minih45047Cena za rozkoš (1999) [TV film] 
Callboys - Jede Lust hat ihren Preis n
minih43901minih43901Někde musí být poník (1986) [TV film] 
There Must Be a Pony n
minih29453minih29453Scary Movie - Děsnej biják (2000) 
Scary Movie n
minih61857minih61857Podivní (2010) 
The Crazies n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 % (8)
7   - Lienocka22
7   - Omnibus
8   - Faye
7   - Milicent
9   - Blanche21
7   - Brikca
6   - sofry
10 - kvaca
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154163
Osobností: 639200
Fotografií: 586511
Plakátů: 278325
Obsahů a biografií: 141216

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Dunkerk
PRVNÍ DOJEM:Nu, profi práce   je tu vidět na každém   kroku. Jen nesmíte dumat nad   označením čehokoli a nad   zbraněmi. Také se mi nezdá,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Jak jsem překonal sám sebe (1977...

Jak jsem překonal sám sebe
Bakalářská povídka na   téma, se kterým se setkal   určitě každý druhý   rozvedený muž, pokud se   chtěl i nadále stýkat se   svými potomky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Písničkář (1932)

Písničkář
Nebudeme si nalhávat, že v   době vzniku filmu, když na   to divák měl,že mohl i film   v kině navštívit. Dnes   téměř po 90 letech, kdy má   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Mission: Impossible - Fallout (2...

Akční špička

Mission: Impossible - Fallout
Pro mě nejlepší akční   film roku 2018. Nevím jak to   ten Tom dělá, ale celý   filmový život, kam zamíří   tam je úspěch , kvalita,   zábava. více >

Autor: goranchorvat | Hodnocení: 9 / 10

Lynč (2018) [TV seriál]

Zbytečně dlouhé multi kulti krimi

Lynč
Je zase zvykem jeden   kriminální, či detektivní   příběh natáhnout do více   dílů. V případě Lynče je   osm dílů až mnoho. Stačil   by snad více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.155/0.116