ohodnotit

Případ Halifaxová: Slova bez hudby [TV film]

Halifax f.p: Words Without Music

Další název:
Halifaxová, súdny psychiater - Text bez hudby
Žánr:
Země:
Rok:
1994
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Případ Halifaxová: Slova bez hudby

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2009
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2011
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2010
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2011
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.5.2010
mmartina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih89353minih89353If I Had You (2006) [TV film] 
If I Had You n
minih3664minih3664Air Force-BAT 21 (1988) 
BAT 21 n
minih49355minih49355Lokomotiva Tomáš (1984) [TV seriál] 
Thomas the Tank Engine & Friends n
minih17564minih17564Půlnoc v zahradě dobra a zla (1997) 
Midnight in the Garden of Good and Evil n
minih37276minih37276Isabela, vévodkyně Bourbonská (1999) [TV film] 
Isabela, vévodkyně Bourbonská n
minih40539minih40539Luk (2005) 
Hwal n
minih9872minih9872Kam, pánové, kam jdete? (1987) 
Kam, pánové, kam jdete? n
minih21266minih21266Veronika, prostě Nika (1980) [TV film] 
n
minih17419minih17419Příliš hlučná samota (1995) 
Une trop bruyante solitude n
minih15715minih15715Pět holek na krku (1967) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.6 % (9)
7   - Lienocka22
6   - Omnibus
8   - Faye
8   - Milicent
8   - Blanche21
7   - Brikca
7   - rosta12
10 - kvaca
7   - mmartina
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166925
Osobností: 662235
Fotografií: 652364
Plakátů: 313693
Obsahů a biografií: 153886

Poslední komentáře

Šelma na svobodě (1959)

Šelma na svobodě
Černobílý francouzský   akční film z 50. let 20.   století - co víc dodat, hm.   Nějaké kouzlo to má, Lino   Ventura je drsný lump, ač   zrovna více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Co teď a co potom? (1991) [TV se...

Co teď a co potom?
Po filmové stránce se mi   seriál až tak nelíbil, ale   jinak jsem to pitvání   osobností a vztahů hltal   hodně. Jednak k tomu   přispěly více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Láska bez bariér (2018)

Láska bez bariér
Franck Dubosc, režisér a   hlavní protagonista, se   stává v poslední době mým   oblíbeným francouzským   hercem v komediích. V roli   sobce, více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Chiedi perdono a Dio... non a me...

Požádej Boha o odpuštění... mě ne

Chiedi perdono a Dio... non a me
Naplněná pomsta hrdiny   Cjamanga (možno brát   Djanga), ale uspokojení   nepřináší. Klasický   spaghetti western plný   přestřelek a zabíjení, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Godzilla II Král monster (2019)

Godzilla II Král monster
Godzilla (2014) ušla dal jsem   60% a v mnohém film aspoň   nějak fungoval. Tohle je   přeplácáná kaše píčovin   a nesmyslů a bohužel to i u   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 1.419/1.4