reklama
 
ohodnotit

Případ Halifaxová: Bez souhlasu [TV film]

Halifax f.p: Without Consent

Země:
Rok:
1996
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Případ Halifaxová: Bez souhlasu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2009
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.10.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2007
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2011
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.5.2010
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih87833minih87833Sperling und die Katze in der Falle (2005) [TV seriál] 
Sperling und die Katze in der Falle n
minih9319minih9319Jako jed (1985) 
Jako jed n
minih46712minih46712Buddy míří na západ (1981) 
Occhio alla penna n
minih32823minih32823Jmenuji se Sam (2001) 
I Am Sam n
minih27464minih27464Spalující touha (1999) 
Eyes Wide Shut n
minih20580minih20580Tančírna (1983) 
Le Bal n
minih28942minih28942Lidé pod schody (1991) 
People Under the Stairs, The n
minih4035minih4035Natálie (1957) 
Le notti bianche n
minih23710minih23710Zbožňuju trable (1994) 
I Love Trouble n
minih22243minih22243Velitel čety (1988) 
Platoon Leader n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.8 %
7   - Lienocka22
8   - Omnibus
8   - Faye
8   - Blanche21
7   - Milicent
7   - Brikca
10 - kvaca
7   - Alfonc
8   - pet007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144238
Osobností: 614822
Fotografií: 538924
Plakátů: 257909
Obsahů a biografií: 132082

Poslední komentáře

Pánská jízda (2004)

Pánská jízda
Nechápu, jak sem se mohl   nechat tenkrát překecat a   jít na to do kina. To sem ty   prachy měl radši propít,   ono to po schlédnutí bylo na   několik panáků.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 2 / 10

Andělský podíl (2012)

Andělský podíl
Je to spratek, ale má talent.   Talent na to poznat kvalitní   whisky. Život je svině a   kolikrát nabídne jen jednu   šanci. Pokud ji proserete, je více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2015/4) [TV epizoda]

Labyrint
Tak napětí graduje, ti co   seriál viděli vědí, co   bude dál, ale i tak to   slušně funguje napodruhé a   opravdu atmosféra, tajmeno,   napínavé momenty to vše   dobře ladí!

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Policajt ze školky (1990)

Policajt ze školky
Dle mého milá rodinná   komedie s lehce akčními   prvky myslím že jsou horší   filmy a komedie tohle se   povedlo nechápu místní   hodnocení. Má to vtip akci a   i myšlenku:-)

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Konec světa (1999)

Konec světa
Podle mě zajímavý film   vidět Arnolda v jiné roli   než terminator bylo super   skvěle zahraný super triky   a i když se zda že jsou   hluchá více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.174/0.135