reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Přineste mi hlavu Alfreda Garcii

Bring Me the Head of Alfredo Garcia

Další název:
Tráiganme la cabeza de Alfredo García
Rok:
1974
Délka:
112 minut
„Ten kus těla má cenu milionu dolarů. Americko-mexický film, prosáklý krví a tequilou“

Celkové hodnocení filmu Přineste mi hlavu Alfreda Garcii

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (30 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.11.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2009
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2013
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.5.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2012
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.8.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.6.2011
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2006
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.3.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2009
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2009
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.5.2009
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2011
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.3.2009
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.9.2007
kmotr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.5.2010
pavelo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2016
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2007
59vp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2011
Stepan12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61801minih61801Dům (2007) 
La maison n
minih81357minih81357Ostrov (2011) [DVD kinodistribuce] 
The Island n
minih81391minih81391Dokonalý smysl (2010) [DVD kinodistribuce] 
Perfect Sense n
minih82718minih82718Ďábel v těle (2012) 
The Devil Inside n
minih89696minih89696Bez kalhot (2012) 
Magic Mike n
minih65918minih65918Duhová hora (1994) [TV inscenace] 
Duhová hora n
minih2586minih2586Africká legenda (1985) 
Baby: Secret of the Lost Legend n
minih56615minih56615Bitva o planetu Terra (2007) 
Battle for Terra n
minih38460minih38460Nevyjasněná úmrtí - Občan Karel Kryl (1999) [TV film] 
Nevyjasněná úmrtí - Občan Karel Kryl n
minih23660minih23660Zatykač: mrtvý nebo živý (1987) 
Wanted: Dead or Alive n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 %
8   - Erkul
9   - curil
8   - Edward52
4   - Chrustyn
8   - mat.ilda
8   - cerfik
6   - satyr
8   - Zimmy871
7   - fred.appl
8   - Andrejevna
7   - Kycky
5   - Petak69
7   - Ed
10 - caligari
8   - oulisna
7   - zepo
6   - Dex
7   - rosta12
7   - dals
8   - Johnny1

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

74 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

79 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602794
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.421/0.39