reklama
 
ohodnotit

Princezna Pampeliška [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1967
Délka:
75 minut
Premiéra v ČR:
4.2.1968
„Televizní úprava známé pohádkové hry Jaroslava Kvapila.“

Celkové hodnocení filmu Princezna Pampeliška

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.8.2018
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.8.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2011
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.4.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.4.2014
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.8.2018
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2010
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.8.2018
saraSun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.1.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.5.2009
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2008
tomasonulasedm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.12.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20964minih20964Svědectví Joe Tynana (1979) 
The Seduction of Joe Tynan n
minih74615minih74615Jedna mezi oči (2012) 
Bullet to the Head n
minih56611minih56611Muži, co zírají na kozy (2009) 
The Men Who Stare at Goats n
minih47026minih470261612: Kronika smutných časů (2007) 
1612: Chroniki smutnogo vremeni n
minih47506minih47506G.I.Joe (2009) 
G.I.Joe: The Rise of Cobra n
minih63127minih63127Silná jako smrt (1998) [TV inscenace] 
Silná jako smrt n
minih22440minih22440Vesmírné komando (1991) 
Suburban Commando n
minih47840minih47840Eloise v hotelu Plaza (2003) 
Eloise at the Plaza n
minih49253minih49253Prokletí smrti (1966) 
Operazione paura n
minih84420minih84420Zachránci rodinného krbu (1935) 
The Fixer Uppers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (13)
5   - curil
7   - jarda53
6   - Serpentina
9   - payo1555
7   - melakara
8   - rimeon
9   - Kycky
7   - sakro
6   - biokys
7   - saraSun
4   - jambroz58
8   - vecernice
8   - tomasonula

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:10 - 16:00

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Mistři stavitelé

15:35 - 16:30

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:00 - 15:55

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

18 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151247
Osobností: 635302
Fotografií: 575860
Plakátů: 273917
Obsahů a biografií: 139061

Poslední komentáře

Neon Demon (2016)

Neon Demon
Kde jsem k tomuhle přišel,   to věru nevím. Sto minut   zabitých. I když je fakt,   že na konci se pár   zajímavých záběrů   objevilo, ale to už mne na   filmu nezajímalo vůbec nic.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Parta hic (1976)

Parta hic
I když tato klasika nepatří   mezi mé nej, přesto se ni   vždy rád občas kouknu.   Zábavička pro celou rodinu   mi navíc ještě krásně   asociuje mládí.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Pár nenormálních aktivit (2013) ...

Pár nenormálních aktivit
Přiznávám, že můj názor   může být ovlivněn tím,   že jsem neviděl Paranormal   Activity, na druhou stranu   není to zdaleka první   parodie, u více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.302/0.263