reklama
 
ohodnotit

Priehrada

Žánr:
Rok:
1950
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
23.8.1950

Celkové hodnocení filmu Priehrada

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.11.2008
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.4.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2012
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.9.2014
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.4.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2009
jkacko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49355minih49355Lokomotiva Tomáš / Tomáš a přátelé (1984) [TV seriál] 
"Thomas the Tank Engine & Friends" / "Thomas & Friends" n
minih36707minih36707Krása na scéně (2004) 
Stage Beauty n
minih8414minih8414Holčičky na život a na smrt (1996) 
n
minih45493minih45493Vraždy v Kitzbühelu (2001) [TV seriál] 
SOKO Kitzbühel n
minih5595minih5595Červnové dny (1961) 
Červnové dny n
minih11203minih11203Stěhujeme piano (1932) 
The Music Box n
minih74381minih74381Císařský pochod (1955) 
Die Deutschmeister n
minih5878minih5878Darmošlapové (1953) 
I vitelloni n
minih25610minih25610Akta X 12: Konec (1998) [Video] 
The X Files : File 12 - The End n
minih131014minih131014Míň je víc (2015) [TV pořad] 
Míň je víc n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.3 %
6   - jarda53
8   - Nasudr
2   - fred.appl
10 - dederon
4   - Alex.Denim
7   - ceskytulak
9   - tvo
7   - jkacko
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143273
Osobností: 612102
Fotografií: 535751
Plakátů: 256589
Obsahů a biografií: 131530

Poslední komentáře

Expendables: Postradatelní 3 (20...

Dobrý

Expendables: Postradatelní 3
Dobré to bylo, jak někdo   píše Banderas spíš k   smíchu :D ale proč ne.   Nejvíc se mi nelíbila práce   s počitačovými efekty, na   ten rozpočet se mi zdály   dost špatné.

Autor: Lasy | Hodnocení: 9 / 10

Zúčtování (2016)

Úžasné!

Zúčtování
Nedávno jsem tu psal o jiném   filmu s Affleckem a že v něm   byl opravdu dobrý a tenhle   film to jenom potvrdil. Něco   takového už jsem dlouho více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Hostinec U kamenného stolu (1948...

Hostinec U kamenného stolu
Příjemná pohodová komedie   nabitá množstvím slovních   i situačních gagů, s   bezchybnými hereckými   výkony.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Královský slib (2001) [TV film]

Lepší Kramár v hrsti než Kraus mladší na střeše...

Královský slib
...a co taky s ním, když   Maroš je kus chlapa.
Dlouho   jsem se této pohádce   vyhýbala, navíc jsem jí   vždycky v televizi chytla od   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Ztracené město Z (2016)

nikdy víc

Ztracené město Z
jedním slovem utrpení,   nekonečné, nekončící   utrpení...zbytečně   protahující scény, místy   nesmyslný děj....jediné co   oceňuji jsou více >

Autor: terka69 | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.255/0.218