reklama
 
ohodnotit

Příběh z Hollywoodu

I Ought to Be in Pictures

Další název:
Moje místo je u filmu
Žánr:
Rok:
1982
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Příběh z Hollywoodu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.12.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2012
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.1.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2010
Oskar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.11.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42155minih42155Chobotnice 2 (1985) [TV seriál] 
La Piovra 2 n
minih59100minih59100Gabon: Vítězství divočiny (2006) [TV film] 
National Geographic Special: Gabon - Triumph of the Wild n
minih36358minih36358Ohnivý oceán (2004) 
Hidalgo n
minih38591minih38591Posluhovačka (2002) 
Une femme de ménage n
minih8851minih8851Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977) 
Star Wars n
minih7778minih7778Běs (1972) 
Frenzy n
minih13956minih13956Nemilosrdná spravedlnost (1991) 
Out For Justice n
minih64695minih64695Úder na planetu Zemi (2007) 
Super Comet: After the Impact n
minih67516minih67516Letní strom (1971) 
Summertree n
minih43536minih43536Normandie-Niemen (1960) 
Normandie-Niemén n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
5   - satyr
8   - oulisna
7   - zepo
10 - dederon
6   - rosta12
6   - Oskar

TV Program

ČT1 - Vyprávěj

10:45 - 11:45

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajuplný podzemní svět

10:45 - 11:15

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:50

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Hra světel (1996) [TV film]

10:00 - 12:00

64 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146720
Osobností: 622369
Fotografií: 554779
Plakátů: 263350
Obsahů a biografií: 134570

Poslední komentáře

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

Šílený Max: Zběsilá cesta
Původní Mad Max se stal   kultem...bůhví proč. Kromě   Domu hromu šlo o průměrné   snímky. Ovšem tohle, tohle   je nářez! Podivné   panoptikum více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Happy Feet (2006)

Happy Feet
Tak tohle je tak gigantická   debilita, že bych to už v   životě nezapnul ani v   televizi. Chápu, že jde o   ekologický film, ale je to   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Josef Zíma pohledem Roberta Sedl...

minulost

Josef Zíma pohledem Roberta Sedláčka
Mělo by tu býn napsáno, že   josef Zíma 20.10.1959,   téměř připravil o život   Juditu Čeřovskou !!   Pamětníci ještě nevymřeli   !!!!!!!!!

Autor: veryold3

Dny zrady I., II. (1973)

Chyba v obsazení

Dny zrady I., II.
V obsazení chybí jméno   herečky Jaroslavy   Tiché,představitelky paní   Horákové, matky Jiřího,   Karla a Standy Horákových

Autor: Gruberova | Hodnocení: 10 / 10

Chatrč (2016)

Chatrč
Tak tato reklama na   křesťanství u mne   nezabrala. Připouštím, že   v některých názorech byla   spousta pravdy, ale to mohli   natočit do více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.386/0.347