reklama
 
ohodnotit

Příběh o uplakaném velbloudovi

Die Geschichte vom weinenden Kamel

Další název:
The Story of weeping Camel
Rok:
2003
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
7.2.2005

Celkové hodnocení filmu Příběh o uplakaném velbloudovi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.4.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2013
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2012
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.8.2008
Bado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59220minih59220Guadalcanal: Ostrov smrti (1943) 
Guadalcanal Diary n
minih12080minih12080Mary Reillyová (1996) [Video] 
Mary Reilly n
minih18870minih18870Singles (1992) 
Singles n
minih37367minih37367Červená siréna (2002) 
La sirène rouge n
minih38206minih38206Řezníci (2003) 
De grønne slagtere n
minih46735minih46735Kde je Fred? (2006) 
Wo ist Fred? n
minih43540minih43540Hory mají oči (1977) 
The Hills Have Eyes n
minih101996minih101996Rasputin (2011) [TV film] 
Raspoutine n
minih5066minih5066Cesta na západ (1992) 
Into the West n
minih24970minih24970Flubber (1997) 
Flubber n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
9   - pataamat
6   - mat.ilda
8   - Andrejevna
6   - kahi
7   - zepo
10 - Bado
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144321
Osobností: 615111
Fotografií: 539234
Plakátů: 258053
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rafťáci (2006)

Rafťáci
Líbilo se mi to mnohem víc,   než opěvovaní   Snowboarďáci. Mínus za tu   šílenou angličtinu v   soundtracku. To se fakt nedá   poslouchat. více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.508/0.412