ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Příběh jeptišky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.2% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.3.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.4.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.10.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.11.2019
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.1.2012
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2020
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2013
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2019
leinads
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6533minih6533Dobrodruh z Istanbulu (1965) 
Estambul 65 n
minih62884minih62884Šaty až na zem (1986) [TV inscenace] 
Šaty až na zem n
minih73816minih73816Taxík (2008) [TV pořad] 
Taxík n
minih108324minih108324Vendetta (2013) 
Vendetta n
minih44921minih44921Byli obětováni (1945) 
They Were Expendable n
minih74352minih74352Návštěva v ZOO (1992) 
n
minih156488minih156488Bright (2017) 
Bright n
minih90216minih90216O Mikešově kouzelné holi (1974) 
O Mikešově kouzelné holi n
minih94481minih94481Paolo Borsellino - I 57 giorni (2012) [TV film] 
Paolo Borsellino - I 57 giorni n
minih99943minih99943Millerovi na tripu (2013) 
We're the Millers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.2 % (9)
9   - clara.bow
9   - melakara
9   - Kycky
8   - Milicent
9   - rockwoman
8   - wrangler
7   - dals
7   - respect
8   - leinads
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166901
Osobností: 662177
Fotografií: 652090
Plakátů: 313559
Obsahů a biografií: 153855

Poslední komentáře

Vlhká místa (2013)

Vlhká místa
Tak tohle byl perfektní   nářez. Zřejmě nesedne jen   tak někomu. Holt nejde o   jednohubkový komiksový   výplach nebo tupou romanci.   Ano je více >

Autor: naineko | Hodnocení: 10 / 10

Krupice (1998) [TV hra]

Krupice
Překvapení. Bakalářská   povídka pojatá ve stylu   filmů třicátých let a   románků pro paní a dívky.   Do toho perfektně pasují i   záběry z více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Waterloo (1970)

Waterloo
Je to bezkonkurenčně to   nejlepší filmové   zpracování legendární   bitvy. Sergej Bondarčuk   naplno dokázal jak   vynikající je režisér. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Sniper: Assassin's End (2020) [V...

Sniper: Assassin's End
Žádnej velkej zázrak to   není, ale na jedno   shlídnutí, to ujde. Akční   "B" které celkem jede, ale   nečekejte nějaký   promyšlený scénář, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Země zítřka (2015) [DCP]

Rodinne sci-fi-to hovori za vsetko...

Země zítřka
Nudne sci-fi zamerane na   detske publikum.Naivny a hlupy   pribeh, ktory z blata   nevytiahol ani George   Clooney.Naopak tym detom este   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.213/0.202