reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Příběh Glenna Millera

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.3% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.9.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2006
LiborF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2017
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.4.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2007
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2017
Georgie2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2013
diamant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.2.2010
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.7.2014
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.2.2010
lenkav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2016
Pilar1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2016
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2008
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2015
FazMa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.3.2017
jamasen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.3.2016
panjawa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.3.2016
xanax
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih131370minih131370Můj soused rocker (2014) 
The Beat Beneath My Feet n
minih26552minih26552Cíl dívek (1963) 
Obiettivo ragazze n
minih127306minih127306Čas beznaděje (2014) 
Time Out of Mind n
minih89045minih89045Cizinka s mou tváří (2009) [TV film] 
Stranger with My Face n
minih30805minih30805Obhájce pravdy (1989) 
True Believer n
minih41538minih41538Soud pana Havleny (1967) [TV inscenace] 
Soud pana Havleny n
minih58199minih58199Ztracená hvězda (2007) 
Nocturna n
minih145723minih145723Mordparta (2016) [TV seriál] 
Mordparta n
minih17910minih17910Rocky 2 (1979) 
Rocky II n
minih50362minih50362Zmije útočí (2008) [TV film] 
Vipers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.3 % (19)
9   - curil
8   - clara.bow
8   - LiborF
10 - melakara
8   - Faye
8   - stanko
8   - Georgie2
9   - diamant
8   - lionheart
8   - pehe
9   - Johnny1
9   - lenkav
6   - Pilar1
8   - Tominko
8   - Brko68
10 - FazMa
10 - jamasen
9   - panjawa
9   - xanax

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV ep...

11:05 - 12:00

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Zabijte Hitlera!

11:05 - 12:00

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:50

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Gréta se vdává...

10:25 - 12:15

51 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273865
Obsahů a biografií: 139046

Poslední komentáře

Kazišuci (2018)

Kazišuci
║Rozpočet   $21miliónov║Tržby USA   $60,147,900║Tržby   Celosvetovo $93,657,703▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

Nehoda (2012) [TV epizoda]

Nehoda
Pěkně to měl ten hajzlík   vymyšlený, ale naše známá   mordparta to stejně   rozlouskla. Konec kdy ho   zachraňuje maminka s   dítětem sice více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.306/0.261