ohodnotit

Prezidentův syn

First Kid

Další název:
Prezidentov syn (SK)
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
97 minut
„Hlídat syna prezidenta USA není žádný med, ale tajný agent Sinbad si s tím hravě poradí.“

Celkové hodnocení filmu Prezidentův syn

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.4.2009
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.5.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2016
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.2.2018
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.2.2015
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2014
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.9.2005
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2007
Lusinka1312
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33976minih33976Sestry v akci (2000) 
Our Lips Are Sealed n
minih15483minih15483Paříž, Texas (1984) 
Paris, Texas n
minih52892minih52892V lepší společnosti (2009) 
All Good Things n
minih5704minih5704Čtyři z Texasu (1964) 
4 for Texas n
minih62841minih62841Pomsta bez výčitek (2006) 
Killing Down n
minih7573minih7573Farářův konec (1968) 
n
minih32665minih32665Iris (2001/1) 
Iris n
minih39748minih39748Hotel Rwanda (2004) 
Hotel Rwanda n
minih24483minih24483Štika v rybníce (1951) 
n
minih55720minih55720Rozhlédni se, člověče (1998) [TV seriál] 
Rozhlédni se, člověče n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (9)
2   - curil
9   - New
6   - Petak69
2   - miroslav22
10 - Gremmie
10 - POČÍTAČ
5   - ally.o
10 - gyzmo
9   - Lusinka131

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:55

90 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

ČT2 - Zatopené osudy

03:35 - 03:55

15 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Rodinné případy (2019) [TV ser...

03:30 - 04:10

20 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:15 - 06:30

35 minut již uběhlo
160 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.26/0.223