Duben
ohodnotit

Převozník

Barquero

Další název:
Prievozník (SK)
Žánr:
Rok:
1970
Délka:
115 minut
„Bandita a jeho parta chce uprchnout s ukořistěným lupem a nutí svobodného převozníka, aby je převezl přes řeku. Ten však odmítá.“

Celkové hodnocení filmu Převozník

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.9% (21 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.9.2012
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.7.2013
POlYEKRAN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.10.2020
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2010
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.8.2023
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2021
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2021
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2010
RwlBem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.3.2019
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.7.2022
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.7.2022
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2018
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2005
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.7.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.5.2010
raca.mr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.10.2012
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.5.2011
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.10.2007
Vlado50
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2017
ffspurney
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51379minih51379Skrytá kamera (2007) [TV film] 
Hidden Camera n
minih145217minih145217Smyčka (2016) 
Hurok n
minih3893minih3893Bez vyhlášení rozsudku (1979) 
Maclup edil i weiler n
minih10447minih10447Il commissario Pepe (1969) 
Il commissario Pepe n
minih53323minih53323Matteottiho vražda (1973) 
Il delitto Matteotti n
minih174525minih174525Kéž by (2019) 
Magari n
minih11385minih11385Stanza 17-17 palazzo delle tasse, ufficio imposte (1971) 
Stanza 17-17 palazzo delle tasse, ufficio imposte n
minih47821minih47821Blonďatá a blonďatější (2007) 
Blonde and Blonder n
minih145225minih145225Moka (2016) 
Moka n
minih6205minih6205Devět kruhů pekla (1987) 
Devět kruhů pekla n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190441
Osobností: 697637
Fotografií: 763579
Plakátů: 376119
Obsahů a biografií: 178125

Poslední komentáře

Lansky: Příběh mafie (2021)

Lansky: Příběh mafie
Pro mě zase jeden z   povedených životopisných   filmů, které patří mezi   mé oblíbené žánry. I   když tyhle události a osoby   prošly už více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Syn temnoty (2019)

Syn temnoty
Tyhle superhero záležitosti   nikdy nebyly zrovna moje   gusto, ale po technické a   trochu překvapivě i po   herecké stránce, to byla   docela více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Problém tří těles (2024) [TV ser...

.

Problém tří těles
Celý první díl jsem si   říkal, nebaví mě to,   nebaví mě to, nebaví mě   to.

Ale překonal jsem se,   nevypnul jsem to a vuala,   nakonec se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Pírko (2016)

Pírko
Tak hlavně, že si Slováci   stěžují na Hostel a pak si   sami natočí ještě mnohem   větší prasárnu. Film je   tak strašně ubohý, že se   to ani více >

Autor: vypomoc | Hodnocení: 1 / 10

Na vlastní nohy (1987) [TV film]

Na vlastní nohy
Pan režisér Ráža byl   vždycky zárukou čisté   televizní práce a tak je   tomu i v případě této   inscenace i když se určitě   nejedná o nějaký více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10