reklama
 
ohodnotit

Preludium

Žánr:
Rok:
1941
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
25.12.1941
„Věčný příběh manželské lásky, důvěry a zrady...“

Celkové hodnocení filmu Preludium

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.10.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.5.2011
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.5.2014
diana.palascakova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.12.2013
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41062minih41062O houslích krále snů (1987) [TV inscenace] 
O houslích krále snů n
minih34990minih34990Uzel na kapesníku (1958) 
n
minih56832minih56832Rande v Římě (2010) 
When in Rome n
minih107163minih107163Zákon prasete (2001) 
La loi du cochon n
minih121351minih121351SpongeBob ve filmu: Houba na suchu (2015) 
SpongeBob SquarePants 2 n
minih34295minih34295Zamilovaná do vraha (2001) 
Life Without Dick n
minih36649minih36649Novo (2002) 
Novo n
minih122973minih122973Cena svobody (2014) 
The Good Lie n
minih47292minih47292Záhadná paní Savageová (1997) [TV hra] 
n
minih50397minih50397Expres (2008) 
The Express n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76 %
6   - curil
8   - clara.bow
7   - hvezdyn
8   - melakara
7   - nick4
7   - rosta12
7   - miroslav22
10 - MetelskuBl
8   - diana.pala
8   - skukum
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.296/0.264