reklama
 
ohodnotit

Předvolání do pekla

Shuang tong

Další název:
Double Vision
Rok:
2002
Délka:
110 minut
„Je pouze to, čemu věříš.“

Celkové hodnocení filmu Předvolání do pekla

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.10.2009
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2012
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.7.2007
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.6.2005
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.4.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.9.2017
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007
bebe25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30776minih30776Dračí srdce 2 (2000) [Video] 
Dragonheart: A New Beginning n
minih21916minih21916V nebezpečném území (1986) 
Choke Canyon n
minih12734minih12734Modrá planeta (1979) 
Modrá planeta n
minih23383minih23383Za svitu luny (1989) 
In una notte chiaro di luna n
minih50749minih50749Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (2008) [TV film] 
True Confessions of a Hollywood Starlet n
minih82814minih82814Lžeš, zemřeš (2011) 
True Love n
minih66357minih66357Bitva o Hill 60 (2010) 
Beneath Hill 60 n
minih44436minih44436Hrabě Dracula (1970) 
Nachts, wenn Dracula erwacht n
minih75884minih75884Když láska nestačí: Lois Wilson (2010) [TV film] 
When Love Is Not Enough: The Lois Wilson Story n
minih56045minih56045Navždy má (1999) 
Forever Mine n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51 %
6   - curil
5   - Hugin
5   - vojtam
8   - Mlapiska
4   - Snura
5   - ASPHALT
6   - rosta12
1   - miroslav22
6   - blackpoint
5   - bebe25

TV Program

ČT1 - V Praze bejvávalo blaze (1992)...

14:15 - 15:05

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

14:10 - 15:05

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:15 - 15:05

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:25 - 15:30

25 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147864
Osobností: 626282
Fotografií: 561834
Plakátů: 266441
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.473/0.433