Duben
ohodnotit

Předvečer svátku Všech svatých

Halloween

Další název:
Halloween: Predvečer Sviatku Všetkých svätých (SK); John Carpenter's Halloween; Halloween - Noc hrůzy; Předvečer svátku Všech svatých
Žánr:
Rok:
1978
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
4.2.2016
„Klasický horor o vraždícím maniaku...“

Komentáře k filmu Předvečer svátku Všech svatých

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 30
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.2.2017
Prodloužená verze
Prvotřídní přelomový   hororový thriller plný   napětí a strachu. O zcela   první tzv. teen slasher   thriller se sice nejedná, jak   se mnozí mylně domnívají,   ale dá se říci, že je to   první snímek (dlouhé   série) s konceptem   nezničitelného sériového   vraha, který nemůže být   zastaven. Snímek tímto   konceptem inspiruje do dneška   a to nejen tímto faktem.   Velkého rozpočtu nebylo   potřeba na to, aby film   bortil žánrové hranice.   John Carpenter byl ve své   době zkrátka mistr svého   řemesla. Bylo náhodou, že   se ve snímku děti na   halloweenský večer dívají   na snímek ´The Thing´ z   roku 1951, na který John   natočil čtyři roky poté   remake? Zde netlačil na pilu   a naopak daleko více dal   prostor plynule budující   atmosféře, která je i přes   své stáři stále velice   impozantní. Impozantní je i   úvodní hudba, která se   stala doslova halloweenskou   hymnou. Výrazně tu vynikla   Jamie Lee Curtis a jak už   dnes víme, k sérii se   dokonce nejednou vrátila.   Napětí stoupá pozvolna až   do grandiózního finále bez   sebemenšího zaškobrtnutí.   A na 70.léta to byla teprve   pecka. Ona hrůza je místy   odlehčena humorem, který má   své opodstatněné místo a   nijak neruší. ´Halloween´   je vrcholným úspěchem   hororového žánru se vším   všudy.
pataamat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.5.2009
Kultoví film , ktorý   definoval žaner   teenegerských   vyvražďovačiek. Skóre 5   mŕtvých a dvaja psy .
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.2.2012
Geniální horor, důležitý   film žánru a podle mě   nejlepší slasher všech dob.   Já mám příběhy Michaela   Myerse moc rád. A první díl   nemá jedinou chybu. Má   děsivou atmosféru, kultovní   hrůzostrašnou melodii a   děsí i ve chvílích, kdy to   nečekáte. A navím má i   působivě natočené finále   a moc dobrou kameru, která   diváka udržuje v napětí,   jak vlastně Mikey vypadá.
Herci Donald Pleasance a   začínající Jamie Lee   Curtis jsou výborní a   kvalitě také v mnohém   napomáhají. Musíte vidět,   prostě nepopsatelný horor.   Působivý. Děsivý.   Skvělý. 100%.
Robinson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.3.2011
Nádhernej slasher. Carpenter   se předvedl, tak parádní   atmosféra se jen tak nevidí.   Nesmírně důležitou úlohu   má i hudba, která naprosto   perfektně dokresluje   atmosféru a ústřední   melodie mi pořád hučí v   hlavě. Taky mě pobavilo,   když děcka čumí na   televizi, ve které běží   stará Věc (The Thing), na   kterou právě Carpenter   natočil za pár let úžasný   remake. Zajímavé. Celkový   dojem mi trochu kazil českej   dabing ženských rolí, ale   to je moje chyba. Výbornej   film.
marci22
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2009
úžasný hororový film a   rozjezd dlouhé série   Halloween.Tento díl z roku   1978 patří mezi mé   nejoblíbenější spolu s   dvojkou.Michael Myers tu   pořádně straší a Jamie   Lee Curtis,tu mladá,se mu   musí postavit a to stojí za   to.Jinak vražd je tu 5 a   jeden nebo dva psi.
kockak1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.11.2010
Klasika, kterou by měl vidět   každý, kdo se zajímá o   film. Nikdy jsem neviděla   lepší horor. Syrovost a   realita filmu je   neopakovatelná a nápad   stvořit psychopatického   vraha bez jakékoliv známky   citu byl geniální. Když se   řekne Halloweene, vždycky se   mi vybaví a proto tento   svátek raději   vypouštím.....
TILL.87
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.9.2008
nová forma zla, skrývající   se za bílou masku. ano zde   ožívá legendární michael   myers. originální příběh   plný napětí. Carpenter se   podílel skoro na všem a je   vidět, že si s tim hodně   vyhrál. za jeho hudbu sice   sklidil kritiku, ze její   jednoduchost, ale k tomu filmu   se to prostě hodilo.
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.5.2010
Nejdřív se Jamie Lee Curtis,   přece jen trochu rozklepala   kolena, zvlášť, když jí   ten černej chlap byl pořád   v patách, ale nakonec to   ustála se ctí, jen netušíc   koho to proti sobě vlastně   má...a dostat   nezničitelnýho Michaela   Myerse na lopatky není tak   nejhorší i když jen na   chvíli....aby někoho zase   příště mohl, až na kost   poškádlit tím svým velkým   nožem.
Luky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2006
No jo, v těchoto letech byly   horory "ještě"   dobré. Opravdu radost se na   to koukat. Ta   "hudba", která   hraje, když je poblíž   Halloween, je neodolatelná.   Vynikající atmosféra.
vernom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.4.2010
10/10
Nejlepší horor co jsem kdy   viděla, ráda na něj   koukám, nikdy se neokouká.   Vřele doporučuju. Stará   dobrá klasika.
POMOthy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2018
Historicky prvý scenár   klasickej vyvražďovačky,   hereckou, formálnou a   hudobnou stránkou povýšený   na plnohodnotné filmové   umenie. Najlepší film svojho   žánru. Strašidelný,   temný, tajuplný,   pesimistický.
Helled
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.9.2013
Thiller/Horor
Halloween je jeden z   nejlepších filmů v historii   slasherů a je to mega biják   a vždy zvedne náladu   atmosféra vždy zavede abych   dal filmu vyší hodnocení   tento film se stal obrovským   hitem a nikdy neomrzí ani 10   x za den
cynik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2008
Vynikajíci horor, který má   i příběh a ne jen nutnou   vatu mezi jednotlivými   likvidacemi připravených   obětí. Jamie Lee Curtisová   podala skvělý výkon a o   její Laurii Strodenovou má   divák opravdu strach, když   jí jde po krku její bratr   Michael Meyers. Vše navíc   umocňuje skvělý ústřední   motiv, který složil sám   režisér filmu John   Carpenter.
Venom_TomHardy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2018
Halloween je prostě kultovní   klasika, patřící do TOP 10   mých nejoblíbenějších   filmů. John Carpenter a Debra   Hill tu spolu s postavou   maskovaného zabijáka   Michaela Myerse (pro úplnost   ho hraje Tony Moran, resp. v   masce povětšinou Nick   Castle) v podstatě pozměnili   a upravili pravidla Slasher   hororu. Mnozí totiž   Halloween nepovažují za   první počin tohoto   subžánru – někteří   tvrdí, že jím je Peeping   Tom, jiní jmenují Psycho (ve   sprše byla coby Marin   Craneová ubodána Janet   Leigh, matka Jamie Lee   Curtis), další dokonce   Thirteen Women, biják z roku   1932. Naťuknul jsem rozpočet   – Halloween nestál ani 350   000 dolarů a vydělal jich   přes 70 milionů! Není divu,   že se jej spousta filmařů   potom snažila napodobit.   Většina vsadila na   explicitnější násilí a   hodně krve, přičemž   Halloween se ve velké míře   obešel bez obojího a stejně   dodnes neztratil nic ze své   působivosti. Funguje skvěle.   A z hlediska atmosféry, hudby   a samozřejmě originality   zdá se býti tenhle film   Johna Carpentera   nepřekonatelným.
Parvati
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2007
Dokonalý film plný napětí,   není divu že se stal kultem.   Halloween ač strhaný   kritikou trhal rekordy v   návštěvnosti, založil   moderní slasher a dostal mezi   hvězdy "královnu   křiku" Jamie Lee Curtis.   Po napínavé první části   přichází ta druhá plná   krve a hrůzy. Dokonalý   klenot mezi horory, který se   plně vyrovná svým   předchůdcům.
Dexterman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2014
Velmi dobrý film z dobrou   atmosférou a slibným dějem   u filmu není nic co bych   kritizoval až na malý počet   vražd a krve ale jinak je   tenhle film opravdu výbornej
tonysoukup
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2021
Bomba Horor. John Carpenter   umí dělat filmy. Hlavně   horory. To je vše.
jenspifarevenge
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2013
Nejlepší atmosféra
Líbí se mi že i když si   tenhle film pustím i po   letech tak mi dokáže pořád   dobře rozbrnkat ty správné   struny co se divného pocitu   týče.
261972
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.8.2011
Můj favorit číslo jedna je   "Halloween" z roku   1978. Je to klasika všech   klasik. Seznamujeme se zde s   mladičkou Jamie Lee Curtis,   která v té době startovala   svojí horrorovou kariéru.   Později se jí díky   úspěšným rolím v   horrorech začalo přezdívat   "královna křiku".   Zahrála si mimo jiné i v   úspěšném pokračování   "Halloween 2". Poté   v "Halloweenu po 20   letech" a neméně   úspěšném "Halloweenu:   Zmrtvýchvstání", kde   také jednou provždy její   role skončila a definitivně   se zde rozloučila s Michaelem   Myersem... Nebo Michael Myers   s ní? Kdo ví. Každopádně   bych se ráda vrátila na   začátek, kde to všechno   začalo. Film neobsahuje bůh   ví jaké násilí či   hektolitry krve, ale v   divákovi pouze vyvolá silné   nutkání vzít deku a schovat   se pod ní. Michael Myers je v   tomto geniálním filmu, tak   strašidelný, že i   nejotrlejsi divák a hororový   fanoušek (to především) se   bude bát, i kdyby jen trošku   ;-) Díky mrazivé hudbě a   faktu, že film slaví 36   narozeniny (čím starší   film, tím líp, jelikož   nové horrory přežívají   díky počítačové krvi a   milionkrát se opakujícím   ději), divák zkrátka   neodolá a podívá se   alespoň na začátek, i kdyby   film měl v polovině   stopáže vypnout za jeho až   příliš velkou   strašidelnost. Zkrátka tak   legendární film, vzniklý 4   roky po úspěšném a   vlastně začínajícím   podžánru slasher   "Černých   Vánocích", by neměl   chybět žádnému hororovému   fanouškovi. John Carpenter je   skvělý režisér a nebýt   jeho, tak Michael Myers   neožije a nenaservíruje nám   tolik krvavé zábavy, jaká   se už táhne v hororové   branži pěknou řádku let   ;-)
rankinfitch
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.5.2010
Hororová klasika Johna   Carpentera, ve které se   poprvé dostáváme do   Haddonfieldu a poznáváme   jednoho z nejslavnějších   filmových psychopatů   Michaela Myerse.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.9.2010
Halloween
Není pochyb, že tenhle film   je hororová klasika kde je v   hlavní roli psychopat Michael   Myers. Hlavní roli Jamie Lee   Curtis, která se nepochybně   do tohohle žánru hodí a   vždycky Michaela nakope do   zadku se vší parádou.   Nebýt pomalého rozjezdu film   by byl parádní hororová   podívaná.
Barney94
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2018
Jeden z prvních filmů tohoto   druhu. Dneska už klasika,   která si i po letech drží   svou atmosféru. Kam se na ní   hrabou současné horory.
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.10.2012
Vidět tenhle hororový   milník tak před třiceti   lety, byl bych pravděpodobně   ještě uznalejší, ale ani   takhle vlastně nemám   vážnější výhrady.   Některé okamžiky jsou   samozřejmě dneska úsměvné   a je tu zaděláno na nejedno   budoucí žánrové klišé.   Ale ve své době ty lekačky   a dějové zvraty tak   profláknuté nebyly. A   Myersovo mizení a zjevování   se má grády i dneska. Pro   mě příjemné doplnění   mezer v pamětnických   žánrovkách, asi jako   jednička Elm Street. Jestli   se nepletu, tak v průběhu   filmu bylo možné sledovat na   obrazovce v bytě hlavní   hrdinky útržky z původní   předválečné verze filmu   Věc, jehož remake se pár   let po Halloweenu stal   Carpenterovým   nejslavnějším opusem.
Charlie35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.3.2009
O tomto horroru Johna   Carpentera se dá říct, že   svým způsobem je v historii   filmu přelomovým dílem,   protože nastartoval mohutnou   vlnu podobných filmů tzv.   vyvražďovaček a vytvořil   tak svébytný filmový   subžánr, odnož horroru. Na   rozdíl od jeho   napodobovatelů, je Halloween   výborný horror, který   sází víc na atmosféru   strachu a napětí než na   litry krve. Dnes už jasná   klasika.
Strength
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Na tomto filmu je vidět, kdo   to dělal. John Carpenter se   prostě nezapře. Mistrně   zpracovaný žánr a po čase   z toho vyplyne klasika mezi   horory. Líbí se mi, že to   hned navazuje na to kde   skončil první díl, což se   moc u dnešních filmů   nevidí. Nemá to chybu.
Masoks
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2019
Prostě kultovní horor.   Líbil se mi, herci super,   režie výtečná. Sice mám   radši Vřískota, ale na   tohle se taky někdy kouknu.   Co mi ale vadilo bylo, že se   tam Michael ukazuje hodně   málo. Upřímně, mně by   sedělo, kdyby se tam ukazoval   aspoň dohromady 10min.
Wiikii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.12.2018
Kvalitní thriller s prvky   hororu, který měl   blahodárný vliv na tento typ   filmů do budoucna. Plus   nehynoucí Carpentrerova hudba   dělá ze všeho nadčasovou   podívanou. .. Ale chyběl mi   tam ten motiv, proč to   Michael vlastně dělal a   také to postrádalo   plnohodnotný konec, takže u   mě má Halloween nějaké   nedostatky. .... HODNOCENÍ:   75%
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.1.2008
Jedna z hororových klasik. A   i když mě film docela   zklamal měli by se podle něj   učit všichni novodobý   režiséři   rádobystrašidelných   vyvražďovaček. Carpenter si   skvěle pohrává s hudbou a   kamerou ale něco mi ve filmu   chybělo. Alespoň mám   definitivně potvrzeno, že   "Věc" je opravdu   nejlepší Carpenterův film.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.6.2016
Přestože hororový žánr   pokládám za poněkud,   mírně řečeno, nesolidní,   mívám období, kdy se jím   nechám zlákat... třeba o   Halloweenu. A čím jiným   začít, než Míšou Myersem,   který se po letech v izolaci   vrací do rodného městečka   a v duchu hesla: "Koledu,   nebo vám něco provedu",   má v plánu si strašidelný   svátek řádně užít...   Takže, v úvodním   Halloweenu, i přes jeho   vcelku pokročilý věk,   nálada slušně špagátuje a   ani pár hrubých   nesrovnalostí si o výsměch   vysloveně neříká, i když   v choulostivých situacích je   kamera až příliš   "taktní", nu a   jestli snímku něco vévodí,   je to rozhodně hudba.   Bohužel, ani tentokrát mně   nebylo poskytnuto vodítko k   osvětlení konání   potencionálních obětí,   například, proč si při   neblahém tušení prostě   nerozsvítit, pokud tedy   nejsem bytař nebo Michael   Meyers, nebo proč je dobré   po odražení prvního útoku   zanechat na místě nůž a   počkat, až se psychouš   zmátoří, načež se ukrýt   v pokud možno   nejdostupnějším prostoru -   jako argument obstojí pouze   šok... zjevně to ale   hororovým nadšencům   stačilo, stačí a stačit   bude.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.3.2019
No, můj názor se kapánek   liší od těch, co z toho to   filmu dělají něco   božského. Nestopoval jsem   to, ale od první vraždy je   to pak skoro padesát minut   naprosto o ničem. Občas se   tu mihne chlap s maskou, ale   jinak sledujeme dívenky, co   hlídají děti. Jestli je pro   někoho napínavé čučet na   to, jak někdo, koho stejně   nevidí pozoruje holku, je to   je ho věc. Já mám rád   akci, vzruch, a hlavně, aby   se něco dělo. Tady to začne   až po padesáti minutách, a   to ještě není nic moc   vidět. Takže, je mi fuk, že   to dělal pan Carpenter, tím   zdlouhavým úvodem to prostě   zkonil. Nota bene, však ani   ten konec není bůhví co.   Celý film je vlastně vhodný   pro děti. Krev skoro   nevidíte, nahota tam až na   pár sekund také není, a   nějaké nápadité vraždy?   Pche. Takže milánkové, u   mne je to film skoro k   ničemu. Dávám deset procent   za ty pokusy o napětí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih118606minih118606Air Force One: Poslední let (2012) [Video] 
Air Collision n
minih19081minih19081Smaragdový les (1985) 
The Emerald Forest n
minih48391minih48391Che Guevara: Partyzánská válka (2008) 
Che: Part Two n
minih152763minih152763Bulhandang (2017) 
Bulhandang n
minih23709minih23709Zborov (1938) 
Zborov n
minih27607minih27607Vraždy podle Jidáše (1999) 
Resurrection n
minih152638minih152638Zabití posvátného jelena (2017) 
The Killing of a Sacred Deer n
minih51473minih51473Bitva u Thermopyl (1962) 
The 300 Spartans n
minih31748minih31748Tygří spáry (1991) 
Tiger Claws n
minih27485minih27485Vášnivý tanec (1998) 
Dance with Me n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Halloween (2018)

 Halloween (2018)
Halloween n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: David Gordon Green

(remake)

The Nightmare Ends on Halloween II (2011)

 The Nightmare Ends on Halloween II (2011)
The Nightmare Ends on Halloween II n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris R. Notarile

(spin-off)

Halloween 2 (2009)

 Halloween 2 (2009)
Halloween 2 n
H2: Halloween II
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Zombie

(remake)

Halloween (2007)

 Halloween (2007)
Halloween n
 
Žánr: horor / mysteriózní / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Zombie

(remake)

Friday the 31st : Michael vs Jason (2004)

 Friday the 31st : Michael vs Jason (2004)
Friday the 31st : Michael vs Jason n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris R. Notarile

(spin-off)

The Nightmare Ends on Halloween (2004)

 The Nightmare Ends on Halloween (2004)
The Nightmare Ends on Halloween n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris R. Notarile

(spin-off)

Michael Vs. Jason (2004)

 Michael Vs. Jason (2004)
Michael Vs. Jason n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Spease

(spin-off)

Halloween: Zmrtvýchvstání (2002)

 Halloween: Zmrtvýchvstání (2002)
Halloween: Zmrtvýchvstání n
Halloween: Resurrection
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Rick Rosenthal, Jessica Landaw

(pokračování)

Halloween: H20 (1998)

 Halloween: H20 (1998)
Halloween: H20 n
Halloween H20: Twenty Years Later
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Steve Miner

(pokračování)

Halloween: Prokletí Michaela Myerse (1995)

 Halloween: Prokletí Michaela Myerse (1995)
Halloween: Prokletí Michaela Myerse n
Halloween: The Curse Of Michael Myers
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Chappelle

(pokračování)

Halloween 5 (1989)

 Halloween 5 (1989)
Halloween 5 n
Halloween 5: The Revenge of Michael Myers
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Dominique Othenin-Girard

(pokračování)

Halloween IV: Návrat Michaela Myerse (1988)

 Halloween IV: Návrat Michaela Myerse (1988)
Halloween IV: Návrat Michaela Myerse n
Halloween 4: The Return of Michael Myers
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Dwight H. Little

(pokračování)

Halloween 3 (1982)

 Halloween 3 (1982)
Halloween 3 n
Halloween III: Season of the Witch
Žánr: horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Tommy Lee Wallace

(pokračování)

Halloween 2 (1981)

 Halloween 2 (1981)
Halloween 2 n
Halloween II
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Rick Rosenthal

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Věčný Egypt

17:15 - 18:10

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

10 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190545
Osobností: 697835
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178274

Poslední komentáře

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10