reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.2.2017 a svátek má Svatopluk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Předčasná úmrtí - Život za lásku [TV film]

Žánr:
Rok:
2001
„Se štěstím svým i prohrami všemi na dlouhý lokty válka je. Když pustoší ji sto roků zemi, vše prostý lid v ní prohraje.“

Celkové hodnocení filmu Předčasná úmrtí - Život za lásku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.12.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2008
špek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41585minih41585Satan přichází (2006) 
The Omen n
minih25918minih25918Válečný vůz (1967) 
The War Wagon n
minih46540minih46540Divokej Bill v Lucerně Live (2004) [DVD] 
Divokej Bill v Lucerně Live n
minih16664minih16664Z lásky nebo pro peníze (1993) 
For Love or Money n
minih33945minih33945Tajemství Popelčina střevíčku (1990) [TV inscenace] 
Tajemství Popelčina střevíčku n
minih38825minih38825Nejcennější co mám (1976) 
Docteur Françoise Gailland n
minih42482minih42482May Day (2000) 
Intrepid n
minih19356minih19356Souboj o poklad Yankee Zephyru (1981) 
Race for the Yankee Zephyr n
minih24892minih24892Ztracený poklad Atlantidy (1994) [TV film] 
MacGyver: Lost Treasure of Atlantis n
minih58529minih58529Pravá tvář vášně (2008) [TV seriál] 
El rostro de Analia n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 %
8   - Serpentina
8   - Faye
7   - R.RICKIE
5   - jambroz58
9   - corado
6   - špek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141500
Osobností: 606102
Fotografií: 526391
Plakátů: 253873
Obsahů a biografií: 130275

Poslední komentáře

Na dřeň (2012) [2k digital]

Na dřeň
Tento film si zařazuji mezi   své oblíbené. Ano, je   surový, je syrový, ale   život je přesně takový.   Musím ocenit tvůrce filmu,   který více >

Autor: anna.spanyo

Ostrov (2005)

Ostrov
Základní kostra děje je   převzata z polské sci-fi   komedie ´Sexmise´. I tam   žila určitá komunita v   podzemním městě, protože   ovzduší na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

BrainStorm (2008) [TV film]

Zajímavý

BrainStorm
námět,silný   příběh,výborná režie a   hlavně vynikající herecké   výkony pánů Trojana a   hlavně Brzobohatého.Určitě   lze doporučit ke shlédnutí.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Star Wars: Epizoda III - Pomsta ...

Efektně

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
natočeno,slušně   zahráno,trochu té   psychologiky(přechod k temné   straně).Na mě trochu   zbytečně dlouhá stopáž a   hlavně závěrečné dva   souboje.Jinak dobrý.-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Jméno (2012)

Jméno
Paráda, dlouho mě ni tak   nepobavilo jako tato   situační komedie. Dokonce   musim říci, že ani česká   divadelní hra divadla Verze   nebyla, více >

Autor: kakkena | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.276/0.253