reklama
 
ohodnotit

Předčasná úmrtí - Ten drak jednou spadne [TV film]

Další název:
Irena Kačírková
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
50 minut
„O životě a smrti pozoruhodné herečky Ireny Kačírkové.“

Celkové hodnocení filmu Předčasná úmrtí - Ten drak jednou spadne

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.7.2011
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.12.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2007
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
raddie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.4.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20756minih20756Ten kluk je postrach 3 (1995) [TV film] 
Problem Child 3 n
minih140600minih140600Sheldon a jeho matka paní Levinová (2013) [TV inscenace] 
Sheldon a jeho matka paní Levinová n
minih71530minih71530Perly a růže (1985) [TV inscenace] 
Perly a růže n
minih14173minih14173Nevěsta k zulíbání (1980) 
n
minih24748minih24748Touha zvaná Anada (1969) 
n
minih5193minih5193Co chytneš v žitě (1998) 
Co chytneš v žitě n
minih4154minih4154Bitva o Alžír (1965) 
La Battaglia di Algeri n
minih132995minih132995Návrat do pouště (2003) [TV divadelní představení] 
Návrat do pouště n
minih12421minih12421Miláček pluku (1931) 
n
minih16953minih16953Malé dějiny jedné rodiny (1988) [TV seriál] 
Malé dějiny jedné rodiny n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 %
7   - jarda53
8   - Serpentina
8   - melakara
7   - R.RICKIE
8   - caligari
5   - jambroz58
9   - raddie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615095
Fotografií: 539216
Plakátů: 258044
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.505/0.307