Duben
ohodnotit

Predátor 2

Predator 2

Další název:
Predátor II.
Rok:
1990
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
16.4.1992
„Los Angeles v pařátech vesmírného monstra“

Komentáře k filmu Predátor 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 47
w.o.l.f.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.4.2020
Dle mého názoru docela   propadák ve srovnání s   první částí, která měla   jednoduchý, ale přitom   skvělý a napínavý děj. Za   mě 5/10
charlie1612
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.10.2018
Mimozemšťan, kterého jsme   dobře poznali v úvodním   filmu, přesunul své aktivity   ze zelené džungle do   džungle betonové. Protože   hlavního aktéra již známe,   napětí musí být   vystupňováno temnější   atmosférou a zvýšeným   násilím, o které se   starají především   znepřátelené jamajské a   kolumbijské gangy (to bylo   tak vystupňované, že film   byl upravován nejméně   dvacetkrát, než   „prošel“). Arnolda   vystřídal Danny Glover –   Arnold nechtěl pokračovat z   řady důvodů. Jedním z nich   byly i nepříjemné   vzpomínky na natáčení   prvního filmu, které   probíhalo na jihu Mexika v   obtížných podmínkách, kde   všichni aktéři měli   nakonec značné problémy s   dehydratací. Ono ani   natáčení tohoto dílu   nebylo bez problémů –   filmaři museli bojovat s   obrovským nepořádkem a   množstvím krys v   postranních uličkách a   jednou filmování zbrzdil   dokonce nález mrtvoly!
Film si zachovává akci i   vtip. Je rozšířen   „exkurzí“ do lodi   mimozemšťanů. Zajímavostí   je, že „predátora“ hraje   opět kaskadér Kevin Peter   Hall. Poté, co predátor   přišel o ruku, jej však   nahradil skutečně jednoruký   kaskadér R. David Smith.
A v tomto filmu poprvé   zazní označení   „Predátor“. I když v   trochu jiné souvislosti ho   poprvé vysloví Buseyho agent   Keyes!
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.9.2018
║Rozpočet   $35miliónov║Tržby USA   $30,669,413║Tržby   Celosvetovo $57,120,318║ Ako   klobúk dole pred týmto   pokračovaním, keď si   zoberiem čo sa natočilo za   obdobie 2000až2011 v tomto   žánri, tak toto veselo   môžem označiť za jeden zo   žánrových klenotov a na   pokračovanie moc, moc   vydarené, obsadenie sadlo,   masky a triky perfektné,   príbeh pútavý + obratná   akcia, šikovná kamera,   ľahký humor sadol.   __pôvodne:/70%/ __ naposledy   videl cez rok 2011 a mením na   __/90%/__
rimmerova-motorka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.9.2017
Docela to jde. Na jedničku to   nemá, ale koukat se na to   dá. Zvlášť sekvence na   jatkách je velmi povedená.
D.e.n.y.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2016
Jednoznačné najlepší film   z celeje dosavodnej produkcie   filmov z Predatorom! Po prvom   diely ktorý na mna posobil   dost monotone je tento omnoho   bohatší a napínavejší. V   90-tých rokoch filmy   posobili velmi realisticky,   inak ako tie dnešné a tento   titul nie je vynimkou!
 
Pre mňa naprostá   lahůdka! 10/10!
Blackhawk13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.8.2015
Tenhle díl predátora se mi   nejvíce líbil a hlavně to   zakončení, tento film se jim   opravdu povedl. Plno akce,   hororu, strachu, mrtvol,   zabíjení.
roox
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.6.2015
Pokračování legendy
Pokračování scifi akční   klasiky se celkem vzato   povedlo. Již to nebylo ono,   páč hlavní překvapení,   kdo je ten lovec, bylo   řečeno už v prvním díle.   Hlavním hrdinou není   namakaný supervoják Arnold   Schwarzenegger, ale   „pouze“ obyčejný   policista s tváří Dannyho   Glovera. Ale i bez Arnieho se   však film povedl. Hlavně   jsem se musel smát, když na   něj šla ta babka s   koštětem.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Predator 2
Dvojka Predátora je podstatne   akčnejšia(Teda akcia vyzerá   lepšie a prehľadnejšie)ale   bohužiaľ menej atmosferická   a strašidelná.Inak solídne   pokračovanie.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.8.2014
Tvrdý akční snímek tak   temný, že temnější už   snad být ani nemohl.   Mimozemský lovec tentokrát   řádí ve městě plného   hniloby, násilí a gangů.   Arny odmítl v tomto   spektáklu vystupovat a tak   jeho otěže převzal Danny   Glover. Střihl si policajta   drsného jak nejhrubší   šmirgl a tvrdšího než   žula. Vyznění snímku je   pochopitelně jiné, než u   jeho předchůdce, což dává   logiku. Jiné prostředí,   jiné metody a hlavně fakt,   že divák už ví, co   očekávat. A nedopadlo   hrozně. Hned na začátku se   dostaneme do tvrdé   přestřelky mezi policií a   velmi zdivočelým gangem,   což dává jasně najevo, jak   to celé bude dál vypadat.   Nejpůsobivěji však   vyznívá scéna v metru. To   už je opravdu nervy   drásající peklo. Z námětu   bylo vytlačeno vše co se   dalo a tak laťka opět byla   vysazena velmi vysoko. Tohle   už jen tak nikdo nepřekoná.
Federer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.8.2014
Prvnímu dílu jsem dal 100%.   Tenhle díl hodně zaostává.   Není tu Arnold a   hlavně-divák už ví, co to   ten predátor je, takže   trochu chybí napětí. Ale   rozhodně to je druhý   nejlepší Predátor. Dá se   na to dívat, zatímco na ty   pozdější paskvily se fakt   dívat nedá.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.6.2014
Chybí tu Arnie, a to snižuje   hodnocení o 10 procent, i   když není film nijak   hvězdný, prý je jakýmsi   prequelem klasiky, Natočený   byl v době, kdy o tom ještě   nebylo ani smyslu uvažovat.   Prostě je to jako natočit   bez Arnieho Terminátora -   taky to tak dopadlo, dívat se   na to dá, ale to je všechno,   ačkoliv se herci, stejně   jako vetřelci sebevíce   snaží, stejně jako se   snaží režisér a děj není   zase tak špatný.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.1.2013
Bohužel predátor se   přestěhoval do města a bez   Arnolda a ubylo na všem co   bylo v jedničce   výborný.Akce tam sice je   ,ale ne tak drsná a   napínavá.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.9.2012
Ty seš ale hnusnej zmetek.
Pokračování které sice jen   těží z ůspěchu   ,excelentního prvního   dílu,ale je koukatelné.   Napětí už je fuč , asi i   kdyby přijal jednu z rolí   Arnold ,nezachránil by to,   nejspíš věděl proč to   dělá.

Ve   filmu je odkaz na první díl   ,když Gary Busey říká   Gloverovi že před deseti   lety v deštném pralese jeden   exemplář vyvraždil skoro   celou speciální jednotku ,   přežili pouze dva vojáci (   což jsem nepochopil, přežil   jen Arnold a ta dívka která   nebyla voják ) a   sebedestrukcí zlikvidoval   místo o velikosti 300   městských bloků.
Karius
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.4.2012
Komenty typu ,,o dost slabší   díl´´ apod. jsou sice na   místě,ale do takovýho   měřítka jako Predátor = 5   hvězd a Predátor 2 = odpad   nebo 10% opravdu ne!! Proč je   to slabší díl? Že tam   není Arnie nebo,že to není   v džungli nebo dokonce,že to   netočil Mctiernan? Jako   jednička byla opravdu top,to   je bez debat a je to film v   mojí top desítce,ale dvojka   rozhodně není zase taková   bída,jak tu někteří   píšete...změna v podobě   vysmažených   kolumbijců,nových   vychytávek v arzenálu   Predátora a v místě kde se   odehrává jeho nová lovecká   sezona, podle mě není vůbec   špatná....kdyby to bylo zase   v džungli, bylo by to   trapný...je fakt,že napětí   a ten náboj,jakej měla   jednička tady těžko   najdeme,ale akce byly, super   hlášky byly a bezchybný   efekty taky byly...a já u   filmů s podobnou tématikou   víc nepotřebuju...70%
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.11.2011
Hodně lidí ho zatracuje, ale   i bez džungle a Arnieho to   dle mého funguje a jako   "dvojka" to není   žádný průšvih. Akce a   napětí slušné a závěr   působivý.
seagal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Škoda, že v tomto   Predátorovi nehral už Arnie.  
I keď dej sa   odohrává v meste, Predátor   a skvelý Danny Glover sú   dobrí.
Koniec ma   najviac pobavil už tým, že   sa na konci filmu ukázalo   dosť Predátorov.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.2.2011
Už to není zdaleka   "kult" jako 1, ale   zejména finále ve vesmírné   lodi, kde se objeví mj. lebka   vetřelce (což možná   inspirovalo tvůrce dalších   dílů), má   "sílu"...
Becko.O
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.1.2011
Predátor II je další vrchol   debility hollywoodu...   Nesnášim tu americkou   ukňouranou sentimentalitu   "Tohle neni tvoje   soukromá válka."   "Neřikal jste, šéfe,   že se tady pracuje v týmu?   Jedem v tom s váma."   Uaaaaaaaa. Nebo jak někdo   může v jedoucim metru řvát   "Vyveďte ty lidi   ven!"... Nechápu... I   ten predátor má k dispozici   celý Los Angeles, ale   vždycky se objeví tam, kde   jsou hlavní hrdinové. Jaká   to náhoda. Vesmírný lodi   ukrytý pod mrakodrapem,   která je velká jako kráva,   si taky nikdo nestih   všimnout. Dál jsou tady   přechytračelý   "zlý" federálové,   který chtěj tak moc získat   mimozemský technologie, až z   toho vzrušení všichni   pochcípaj. A to se mi už   nechce mluvit o drogovym   bossovi šamanovi, kterej   buhví proč tam vůbec byl...   Predátor s Arnoldem je kult,   ale tohle neni ani slabej   odvar a nezachránil to ani   snažící se Danny Glover.   Takový pokračování si   jednička fakt nezasloužila,   hnus velebnosti
konai
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.12.2010
Tak Predátor opustil svůj   původní styl klasické   vyvražďovačky a přestoupil   do lehkého krimi sci-fi   hororu, kde se Predátor   ukáže o hodně víc, než v   předchozím díle. Dalo by se   říci, že i náznak té   vyvražďovačky tam je, ale   ne pravidelný a úplný.   Predátor ukáže své nové   technologie, dá diváku   poznat, že to byl právě   Stephen Hopkins, díky   kterému vznikla PC hra a   filmy Vetřelec VS Predátor.   Škoda Kevina Petera Halla,   který zemřel krátce po   natočení druhého dílu a je   to znát v pozdějších   filmech Vetřelec VS Predátor   a Vetřelci VS Predátor.   Predátor taky jako jednička   přetéká úžasnými   hláškami a efekty.   "Vyser si oko!",   "Život je svině"   či "Vypadni Harrigane,   zachráním ti zadek!   Vyřídím si to s   ním!". Druhé   pokračování slavného   Predátora se s jedničkou   nemůže porovnávat, jiné   prostředí, jiný Predátor,   jiný nádech atmosféry,   jiné zbraně. Plný počet si   to určitě zaslouží.
renefer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.10.2010
Tenhle film jsem viděla už   před pěknou řádkou let a   pamatuji se, že se mi dost   líbil. Teď jsem se po   dlouhé době na něj dívala   znovu a až tak nadšená už   nejsem, herecké obsazení i   efekty jsou dobré, ale   nelíbí se mi prostředí   války gangů.
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.10.2010
Predátor 2
Na to, že mě první   "Predátor" vůbec   nepřesvědčil (asi to bude   mojí averzí vůči Arnoldu   Schwarzenegerovi), zapůsobila   na mě dvojka celkem dobře.   Zas až tak dobře tedy ne,   ale průměrně. To je to   správné slovo. Do hlavní   role byl obsazen můj   oblíbenec ze   "Smrtonostných   zbraní" Dany Glover   (původně měl jeho roli mít   Patrick Swayze!)- sice taky   frajírek snažící se   trousit jednu hlášku za   druhou (samomluva), ale   Arnýho (který roli odmítl)   pokoří téměř každý.   Představitel Predátora (v   prvním i druhém filmu),   Kevin Peter Hall, krátce po   natáčení umírá na AIDS   (nedopatřením mu byla při   infúzy darovaná infikovaná   krev), smutný to osud.
Vcelku komediální   postava nového detektiva   ztvárněná Billem Paxtonem   který je zajímavý tím, že   se nechal zabít už   "Terminátorem",   "Vetřelcem" a   "Predátorem" -   pěkné to skóre. Mimo jiné,   právě lebka vetřelce se zde   na chviličku objeví, díky   tomu nejspíš i vznikl   námět na "Alien vs.   Predátor".
Asi se   teď po shlédnutí nechám   unést a podívám se ještě   na nejnovější   "Predátory"...
frankleone
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.9.2010
Predator 2
Je nepsaným pravidlem, že   druhé pokračování   úspěšného filmu už   nestojí za moc ale o tomto   snímku se to rozhodně říct   nedá. Predátor 2 sice na   první díl nemá a Glover   není Schwarzenegger ale i tak   se stále jedná o velice   slušnou akci.
likantrop
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.6.2010
Pravdu povediac je druhé   pokračovanie Predátora   dobrý počin.Film si stále   drží tú správnu atmosféru   a napätie a správny moment   prekvapenia.Odohráva sa to v   meste čo je trocha nezvik   oproti jednotke,ale stále to   má úroveň a poriadnu.Efekty   vymakané na maximum a super   suprové zabíjanie.Aby som to   zhrnul dvojka udržala   predátora v dobrej kondícii   a taktiež aj rešpekte.Čo sa   však o ďalších častiach   typu votrelec vs.predátor   povedať nedá.
MaKy92z
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.3.2010
Tak povediac z tohto filmu som   trocha sklamaný. Vôbec sa   nedivím tomu, že Arnold   odmietol účinkovanie v tomto   filme. Dej je tu trocha   slabší a nudnejší. Ale   všetko je tu plne   vynahradené výbornými   efektmi a perfektnými   akčnými scénami.
Warrior7
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2010
Docela povedené   pokračování vcelku   úspěšného prvního dílu.   Tentokráte ale nikoliv s   Arnoldem, ale s Dannym   Gloverem. Ten se za svůj   herecký výkon v tomto filmu   vůbec nemusí stydět. I   námět je docela povedený.   Lovec lidí uprostřed jednoho   z největších a   nejlidnatějších měst na   světě. Má to určitě něco   do sebe ;)
Robinson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.12.2009
Podle mě to na jedničku   nemá, ale i tak jde o velmi   slušné pokračování.   Arnolda vystřídal Danny   Glover a podal výborný   herecký výkon. Predátor se   nám přesunul do města a   tentokrát již s lepší   výzbrojí. Jsou tu opět   dobré akční scény a   ještě musím připomět   Silvestriho hudbu, bez které   bych si tento film (stejně   jako jedničku) neuměl   představit.
stvspm
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.10.2009
Oceňuji
, že nezaostává za   jedničkou. Byly zde   uplatněné nové triky i   nové nápady.. Oceňuji   také závěrečnou scénu s   predátory. Měl jsem tu   možnost vidět i ostatní   následující díly   predátora jenž je už   propojený s jiným velmi   dobrým dílem Vetřelec.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.10.2009
V celku velmi slušné sci fi   obsazení jr dobré  
efekty jsou velmi   slušné ten to film je sluně   zpracován.
Ocean
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.10.2009
Predator 2 - totalný prepadak
Nečudujem sa vôbec tomu, že   Arnold odmietol účinkovanie   v tomto filme. Nemá to vôbec   skoro žiaden dej, frčí tu   len sama akčná scéna,   počas celého filmu sa tu   nič zaujímavé nedeje.   Oproti jednotke dosahuje len   polovičnú úroveň, čo sa   potvrdilo aj v prípade tohto   priemerného bečkového   filmu.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Pro mě osobně velké   překvapení, ikdyž už tady   Arnold nehrál. Ve finále to   ale ani nevadilo, protože   Danny Glover se zhostil své   role vskutku perfektně.
Líbilo se mně to.
Znovu dávám 10 bodíků.
scorpiontom
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2009
predátor
Dvojka je dobrá hlavně diky   vylepšení Predátora a jeho   výzbroje.Více modu vydění   a hlavně jeho nová výzbroj.
McFady
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.5.2009
Jde to...
Na Predátora dvojku jsem byl   obzvlášť zvědavý,   protože mě zajímalo, jak se   to vyrovná jedničce.
A panečku, jedničce se   to nevyrovná! Šoupnout   predátora do města mezi   gangy mě docela potěšilo,   stejně jako Danny Glover,   kterej mi v pohodě nahradil   Arnolda.
Predátora   jsme trošku viděli i na   začátku, ale jen   neviditelného. No Já byl   natěšenej jak bude vypadat a   jeho novej vzhled mě fakt   nadchl a hlavně jeho nový   výzbroj. V jedničce měl   pár zbraní, tady jich má   hafo!
První mínus ale   je, že predátorova hlava bez   masky má takové (nevim jak   bych to řek') umělé   pohyby.
Druhý mínus   jsou ti dva   "naháči" v   posteli. (nač to tam   bylo?)
Samozřejmě,   druhý díl je luxusním   pokračováním a není to   žádné Béčko!
ČAU!
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2009
Arnolda nahrázi Danny   Glover,ten ze série   Smrtonostná past,kde si   zahrál po boku Mela   Gibsona.Druhý díl je dle mě   velmi povedený,kvalitám   jedničce se nevyrovná,no   predátor má zde více   výbavy,včetně   zbraní,které sou opravdu   vymakané.Dle mého názoru je   Predator II velmi dústojné   pokračováni,které vlastně   nemělo takovou výhodu jako   jeho předchúdce,že diváci   nevědeli co je to zač.(Alien   je toho dúkazem,no dvojka   Aliena přece jen měla co   nabídnout a byla to   královna,co bylo pro diváky   něco nového).V druhém dílu   se přiostruje akce a zde sou   i nejaké narážky na film   AVP,když na konci v lodi   predátorů najde Glover lebku   aliena.Bohužel AVP sme se   dočkali na filmovém plátně   až za 14 LET,dovtedy jenom   komiksy a hry.
Rocky4
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.4.2009
Když se povede film a má   obrovský úspěch, většinou   dochází na pokračování,   která až na pár vyjímek,   kvalit originálu nedosahují.   To samé se týká i   Predátora. Originál s   Arnoldem v hlavní roli   patří k nejslavnějším   sci-fi filmům.
Toto   pokračování je jen   průměr, ne úplně špatné,   podívat se na to dá ale ve   srovnání s jedničkou to je,   jako když vedle sebe   postavíte Mercedes a   trabanta. Arnolda nahradil   Glover, džungli zase   velkoměsto. Už to není ono,   napětí a akce jako bylo v   jedničce už zde také není.   Slabších 50%.
Charlie35
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.3.2009
Dvojku bych až tak   nezatracoval a hlavně bych ji   nesrovnával s originálem.   Jedná se totiž o úplně   diametrálně odlišný film,   který je napůl   krimithrillerem a napůl sci   fi a proto ho hodnotím   nezávisle na jedničce.   Řemeslně poctivě odvedený   film má hodně akce,   napětí, hustou atmosféru a   překvapivý konec. Mě se to   líbilo.
Agostino
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.2.2009
Od tohto filmu som čakal   oveľa viac. Z deju filmu som   úplne sklamaný. Oproti filmu   "Predator 1" sa   nedal ani z ďaleka porovnať.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2009
Dvojka se přesunula do   městského prostředí a   vesmírnému šmejdovi se   postavil Danny Glover.Místy   kolísá trochu napětí, ale   to vynahrazuje hlavně noční   děsivá atmosféra, jež je   více hmatatelná.Nejvíce mne   dostala scéna v metru, kde se   rozpoutají nehorázná jatka.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.1.2009
Danny Glover to zahrál   skvěle a diky tomu že děj   je přenesen z džungle do Los   Angeles je se na co divat tak   si myslím že to špatný   akční film rozhodně neni.   Zajimavá je asi konečna   bojová scena kdy se po zabiti   Predatora objevi jeho kolegove   a pravděpodobně vůdce   předá vzkaz že na zemi se   rozhodně ještě vrati... je   to mu tak vratili se ale s   VETRELCI.
BiTch_
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.12.2008
Je to slabší než jednička   ale líbila se mi ta   atmosféra města sužovaného   naprostým násilím   Kolumbijsko-Jamajské drogové   války.Hned uvodní řežba   kolumbijců s policajty byla   více než dobrá a hláška   Garyho Busseyho :"láká   ho horko,boj - Iwo   Jima,Kambodža,Bejrut" a   samo události ze Střední   ameriky tu atmosféru jen   podtrhla.Ješte scéna v metru   a sebeošetřování   Predátora bylo zajímavé.Na   skvělou a stísnenou   jedničku to ale nemá.
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.9.2008
Neni spatnym pokracovanim, ale   umel bych si to predstavit   lepe... nez ve velkomeste.   Kdyby alespon mala vesnice..   ale rovnou velke mesto.?. I   tak jsem se podival. Nekdo by   rekl, moc krve a nic jineho...   ano je to skoro tak.. mnoho   krve na to kolik se zde   odehrava akce.. Ale lepe   ukazany zivot naseho   mimozemstana
JohnyVo
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.7.2008
Tento film je o něco   akčnější než jednička,   sice nedosahuje jejich   kvalit,přesto pokračování   na slušné úrovni :-)
hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.7.2008
První díl příběhů o   záhadném mimozemšťanovi se   postupně z akční blbosti   stává kultovní   záležitostí a tím i   cennějším snímkem. Stejný   osud však nemá jeho druhé   pokračování. To je jen   směs vulgarit, tupého   násilí, rádoby tvrdosti,   výbuchů a dalších   nesmyslných zvláštních   efektů, které má   průměrné diváctvo rádo.   Přiznám se, že jsem si ten   film včera (12. 7. 2008) rád   zopakoval. Šest bodů dávám   z jisté nostalgie.
callaghan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.1.2008
Jak to tak bývá u   pokračování většiny   kultovních filmů, jde i tady   v porovnání s jedničkou o   zklamání. Přesun predátora   z džungle do moderního   města se prostě ukázal jako   nepovedený tah a ani   závěrečný boj už není to   pravé. Průměr.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Ne taková bomba jako   jednička ale i tak poměrně   povedené pokračování.   Glover sice není Arnie a   Hopkins není McTiernan a   Predátor už mi taky přišel   méně povedený ale i tak   jsem se u filmu bavil. Hlavně   co se týká povedených   akčních scén.
grunge1492
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.9.2007
pro mě o něco málo horší   než jednička, ale rozhodně   lepší než paralelní   Terminátor. Toho se točí   už 4rka a Predator bohužel   nic. Škoda.
SakoVerife
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2007
tento film by zaslouzil   pokracovani. Tim nemyslim   zrovna vetrelec vs predator.
Ziidgaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.10.2004
Záhadný sběratel trofejí   se vrací. A s ním i zašlá   sláva policie, která   samozřejmě vetřelce z   vesmíru svými jednoduchými   zbraněmi udolá...
Ve   druhém díle se Predátor   ukázal v lepším světle,   neboť jsme zjistili, že   těhotné ženy nechává na   pokoji.
Také   predátoří výbava je   grandióznější a   efektivnější, třeba   takový samouzdravovač je   věc, kterou by kdejaký   voják v dnešním světe   Predátorům záviděl... Nu   což, je to holt jiná   inteligence, takže má i   jiné prostředky.
stále ovšem platí, že   Predátora fascinují lebky,   takže neváhá přivlastnit   si třeba tu krále podsvětí   Villieho. Proč ne, krásný   tvar... Co z toho, že po mě   půjde jeden pomstychtivý   černoch z policejního   okrsku?
Ovšem   netuší, že je to takový   kalibr, takže mu parta   Predátorů pro mě naprosto   nepochopitelně věnuje   pistoli a odletí do   vesmíru.
Zvláští   konec... Neměla bych nic   proti Predátorovi 3.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih25517minih25517Pelíšky (1999) 
Pelíšky n
minih121728minih121728T2 Trainspotting (2017) 
T2: Trainspotting n
minih75803minih75803Zabiják Joe (2011) 
Killer Joe n
minih158862minih158862Beze stop (2018) 
Leave No Trace n
minih3664minih3664Air Force-BAT 21 (1988) 
BAT 21 n
minih103363minih103363Hitman: Agent 47 (2015) 
Agent 47 n
minih19980minih19980Svědek (1981) 
Garde à vue n
minih45992minih45992Teorie velkého třesku (2007) [TV seriál] 
The Big Bang Theory n
minih22670minih22670Vodní svět (1995) 
Waterworld n
minih161513minih161513Dokonalé repliky (2018) 
Replicas n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Predátor: Kořist (2022)

 Predátor: Kořist (2022)
Predátor: Kořist n
Prey
Žánr: akční / drama / horor / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Dan Trachtenberg

(pokračování)

Predátor: Evoluce (2018)

 Predátor: Evoluce (2018)
Predátor: Evoluce n
The Predator
Žánr: akční / dobrodružný / horor / sci-fi / thriller
Země: Kanada / Spojené státy americké
Režie: Shane Black

(pokračování)

Predátoři (2010)

 Predátoři (2010)
Predátoři n
Predators
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Nimród Antal

(pokračování)

Predátor (1987)

 Predátor (1987)
Predátor n
Predator
Žánr: akční / horor / sci-fi / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: John McTiernan

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Marie Antoinetta

00:10 - 01:05

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

23:40 - 00:30

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

23:50 - 00:50

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:45 - 00:50

29 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10