reklama
 
ohodnotit

Před deštěm

Before the Rain / Pred doždot

Další název:
Пред дождот
Rok:
1993
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1996

Celkové hodnocení filmu Před deštěm

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.2.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.3.2008
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.9.2013
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.11.2006
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.3.2010
Maurice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2008
zidja
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2008
antonio.veljanoski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.6.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44130minih44130Rapsodie v modrém (1945) 
Rhapsody in Blue n
minih43059minih43059Fontána (2006) 
The Fountain n
minih58342minih58342Loft (2008) 
Loft n
minih37100minih37100Vítejte v džungli (2003) 
The Rundown n
minih29250minih29250Není král jako král (2000) 
The Emperor's New Groove n
minih30876minih30876Průvodce ženatého muže (1967) 
A Guide for the Married Man n
minih43367minih43367Nehýbej se (2004) 
Non ti muovere n
minih45187minih45187Zredigováno (2007) 
Redacted n
minih30293minih30293Zloději kol (1948) 
Ladri di biciclette n
minih43187minih43187Sexy párty 2 (2006) 
Van Wilder 2: The Rise of Taj n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 %
9   - Justik66
8   - Mlapiska
8   - olgab
9   - xebece
10 - volam
9   - Maurice
10 - zidja
9   - antonio.ve

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

04:05 - 04:30

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorní magazín

04:10 - 04:35

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Atentát (2015) [TV seriál]

03:20 - 04:30

54 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - 13 duchů (2001)

04:05 - 04:59

9 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150233
Osobností: 632987
Fotografií: 573553
Plakátů: 272349
Obsahů a biografií: 138099

Poslední komentáře

OUTsideři (2014)

Skvělý film

OUTsideři
I když je film na okraji   diváckého zájmu pro svůj   komplikovaný námět,   rozhodně stojí za   shlédnutí pro svůj   odlehčený komediální více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 9 / 10

44 minut: Přestřelka v severním ...

PROCESOR!

44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
Že policajti v Hollywoodu   dávají jenom pokuty za   špatný parkování, měl   zřejmě ukázat, tento   „polo dokument“. Film prý   vychází ze více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 1 / 10

Temný příliv (2012)

Temný příliv
Halle Berry je fakt expertka   na "kvalitní" filmy. Zlatou   malinu obdržela právem. Hned   v prvním záběru je naprosto   jasné, co se stane a co více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Večírek pro liché (1980) [TV ins...

Večírek pro liché
Ne zrovna zajímavá   hříčka, ale furt lepší   než drátem do oka. Pobaví   se jak kdo. U mne to bylo tak   napůl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Když má svátek Dominika (1967)

Když má svátek Dominika
Když jsou tam dospělí, tak   je to legrace, ale jinak je to   děs běs. Ovšem, s pěknou   písničkou. Jednou. Dvacet   hlavně panu Menšíkovi, ale   i dalším dospělým.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.137/0.088