reklama
 
ohodnotit

Před deštěm

Before the Rain / Pred doždot

Další název:
Пред дождот
Rok:
1993
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1996

Celkové hodnocení filmu Před deštěm

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.2.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.3.2008
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.9.2013
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.11.2006
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.3.2010
Maurice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2008
zidja
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2008
antonio.veljanoski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.6.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53309minih53309Lev (2003) 
Le Lion n
minih45375minih45375Sen (1966) 
San n
minih49267minih49267Slepota (2008) 
Blindness n
minih44440minih44440Vášeň v tanci (2006) 
El Cantante n
minih7653minih7653Firma (1993) 
The Firm n
minih44671minih44671Hrdinové a zbabělci (2007) 
Lions for Lambs n
minih9921minih9921Kantor Ideál (1932) 
Kantor Ideál n
minih60795minih60795Cesty větru (2009) 
Los viajes del viento n
minih21754minih21754Uprchlík (1993) 
The Fugitive n
minih64417minih64417Opři žebřík o nebe (2014) [DCP] 
Opri rebrík o nebo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 % (8)
9   - Justik66
8   - Mlapiska
8   - olgab
9   - xebece
10 - volam
9   - Maurice
10 - zidja
9   - antonio.ve

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

55 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

ČT2 - Okolo Strážnice... 60 let Mezi...

02:50 - 03:25

30 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

5 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

40 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.132/0.081