Duben
ohodnotit

Prci, prci, prcičky

American Pie

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
7.10.1999
„Komedie o tom, jak přijít o panictví…Kluci chtěj', holky chtěj', všichni chtěj'! Jenom jim to (prozatím) moc nejde - ale to brzy přejde“

Komentáře k filmu Prci, prci, prcičky

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 64
topipig
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.1.2023
Základní kámen   teenagerských fekálních   komedií. Film velmi brzy   získal status kultovní. I po   létech působí vtipně a v   porovnání s dalšími díly   jednoznačně vítězí.
Ramilie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.12.2017
Film mého dětství, dnes už   se mi sice nelíbí tolik jako   dříve, ale je to klasika a   jednou za čas se podívám   ráda znovu.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2017
Snímek ´Americký koláč´,   v české distribuci uvedené   asi pro větší   přitažlivost jako ´Prci,   prci, prcičky´, vlastně   odstartoval ohromnou sérii   teenagerovských snímků o   tom, jak si mládež chce za   každou cenu zasouložit.   Nevyhnulo se to ani české   kinematografii, i když   značně se zpožděním.   Hormony v pubertě prostě   dělají své a tak není   divu, že se každý takový   jedinec chová tak, jak se   chová. Tady se fekální   komediálnost ještě drží   na uzdě. Život na koleji je   takový jaký je a kdo tam   byl, jenom mu to připomene   dávné časy. Vývoj velmi   jednoduchého děje probíhá   mírným tempem a ani v humoru   se nijak netlačí na pilu.   Dějově jde vlastně, jak se   jednoduše říká, pouze o to   jedno a divák jen sleduje,   jestli se to chlapcům nakonec   povede či ne. A tak tu je   možnost vidět jen   bezlítostné řádění s   myšlenky na sex a nic   jiného. Pro někoho krapet   úchylné, pro někoho   legrace. Tak či onak,   teenagery snímek pobaví   určitě. Starší jen   zakroutí hlavou, kam až ta   filmová kultura zašla.
shadowdark
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.2.2016
Řekl bych, že se jedná o   lehce nadprůměrnou americkou   komedii, která má dneska už   takřka statut legendy, ale   nikdy jsem nějak nepochopil   proč. Jinak jsem slyšel, že   tenhle zkomolený překlad byl   vybrán schválně, aby název   evokoval český film Pasti,   pasti, pastičky.
Dexterman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.1.2014
Je to velmi dobrá komedie u   filmu je hodně hodně hodně   a ještě jednou hodně   zábavy vtipu a hlášek fakt   dobrý film
Helled
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2013
Jedna z nejlepších   amerických komedii co je   podobná jako Hele vole kde   mám káru je tam celkově   dost pokračování
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2013
Jedna z mých předností je,   že jsem dost přizpůsobivej   člověk a hodnocení filmů   není vyjímkou. Sice jsem   před nějakým tim měsícem   oslavil třicetiny, ale   nedávno jsem o tuhle   bláznovinu zavadil v televizi   a řehtal se jako před deseti   lety. Nehodlám tu psát, jak   jsem se tomu smál v 15ti a   dneska to považuju za kravinu   apod., protože bych lhal.   Prostě film pro náctiletý   puberťáky a já se při jeho   sledování zase na chvíli   puberťákem cítil.   Neskutečný množství   stupidních a neuvěřitelně   trapných scének, kterým se   nezasměje fakt jen suchar.   Ruku na srdce, každý z nás   to měl podobně.   Předpokládam, že nikdo z   nás své první ,,zasunutí,,   až takhle do extrému   neřešil, ale s některýma   situacema ve filmu má   nejeden(a) z nás zkušenosti.   Stifler a jeho super hlášky,   který v podání českýho   dabingu pobaví i po letech,   výborná scéna s webkamerou   nebo s jablkovým koláčem.   Prostě kultovní   teenagerovská komedie, která   má svoje kouzlo i pro   starší ročníky. Alespoň   pro ty přizpůsobivější,   co si tady nehrajou na   intelektuální přezrálé   dospěláky, ale umí se na tu   hoďku a půl vrátit do dob,   kdy nám bylo -náct   --->80%
Omnibus
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.12.2012
Neurazí.
Film balancuje po úzkém   trámku přes bažinu   nechutností a humpoláckých   vulgarit celkem úspěšně,   párkrát si sice šlápne   vedle (do ještě teplého   koláče, ale i do něčeho   nechutně slizkého, už jen   zbůhdarma mrskajícího   bičíky), a nateče mu to do   bot, ale co... Ponožky se   dají vyprat a boty vyleštit.   Pravačkou :-) Film o   čuňačinkách našeho   mládí, kterým se teď v   dospělosti už jen smějeme.   Moment, říkal jsem   smějeme? No vida, takže to   opravdu JE komedie. Mě už   sice moc nepotěší, ale ani   nijak neurazí.
P.S.   dával jsem původně 6, ale   pak jsem si uvědomil, jaký   je to fenomén (a jak jsou s   ním od té doby srovnávány   veškeré teeneagerské   komedie s byť jen trošku   lechtivým tématem, a to jak   příznivci, tak zarytými   odpůrci)
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.8.2012
Začátek legendy
Po x letech jsem tuto komedii   shlédl a docela jsem se   podivil,že není až tak   sexuální,jak jsem si   myslel,ale i celkem   romantická.Dobré hlody tam   jsou,nezbytná fekální   scéna bohužel též.Celkově   slušná komedie
payo1555
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.5.2012
Tahleta prvnička je vůbec   nejlepší. Nový nápad a   dost legrace, dobrý spojení.   Všichni jsou mladí, tak je   to všechno lehčí.Já se   při tomto filmu výborně   bavil, další pokračování-   nastavování mě už tolik   nebralo.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.1.2012
Když jsem byl cílová   skupina, docela se mi to   líbilo - samozřejmě hlavně   "odvážné" scény,   Stiflerovy kidy, nebo třeba   Jimův pád, který, docela   bych věřil, možná ani   nebyl hraný, ale nechali ho.   Bohužel mě tenhle humor už   tolik nebere, ale zasmát se   tomu určitě stále dá.
FLA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.11.2011
Komedie kterou kritici asi   strhaly,ale rozhodně   neprávem!Odstartovala vlnu   komedií,kterých se pak už   moc nepovedlo a myslím že   humor a hlášky se zde fakt   povedly!!
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.7.2011
vzpominka na pubertu
cela trilogie je kvalitni   teenagerska komedialni a   vtipna,spoustu trapasu a kecu.   prvni dil jsem videl nekdy   ve 14 a to bylo neco ted uz to   vidim jinak ale smeju se   porad. Seann william scott   exceloval, dalsi dily uz   stoji za h... krome dilu na   tabore,tam jsem taky uchcaval
seagal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.5.2011
Prci, prci, prcičky - prvý   diel úspešneho filmu sa   celkom podaril.

Výborní sú: Jim,   Stiffler a ostatní.

Chybu nemal ani   koláč, keď sa Jimov otec   vrátil domov a Jim to robil s   koláčom.
Honey0105
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2011
Tohle byl pro mě takový   zakázaný film. Tedy, abych   to upřesnila.. Asi ve   dvanácti letech přišel   jeden kluk do třídy a mluvil   o tom a všichni na něj s   obdivem koukali, jaký už to   má vlastně zkušenosti a o   čem všem ví (pro nás malí   děti to ještě nebylo tak   pochopitelné). Stala se z   toho víceméně taková   bojovka-kdo, co nejdřív   uvidí tenhle film. Všichni   si sedli před televizi,   pustil se film a kdykoliv bylo   slyšet už jen vrznutí, tak   se hned televize vypnula,   všichni seděli nehnutě a   čekali, jestli opravdu někdo   jde. Nejdůležitější   samozřejmě bylo, aby rodiče   nepřišli na to, že jsme   film viděli. Ve škole to   bylo ale hodně rozebírané   téma a kdo film neviděl, tak   byl prostě outsider.
Pamatuji si, že po   prvním zhlédnutí jsem si   přišla už skoro dospělá.   Víceméně to pro mě bylo   takové porno, protože věci,   co se tam řešily a děly   jsem prostě neznala!
Od rodičů jsem film   dostala v šestnácti a už   jsem se ani netajila s tím,   že jsem to viděla. V   nynější době se na to   koukáme s holkama na   dámských jízdách a nebo si   to pustím prostě jen tak. Je   to jedna z těch šílených   komedií u kterých se   člověk uvolní a   nasměje.
Viděla jsem   i některé další díly   série, ale tenhle je z nich   rozhodně nejlepší! Koláč,   který dal filmu název, je   vůbec skvělý. U té scény   se směju i když mi do   smíchu není. A najde se i   dalších pár scén, které   mě dokáží rozesmát snad   vždy.
Jsem ráda za   obsazení některých herců a   celkově si myslím, že to je   povedená bláznovina.
Pecik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.3.2011
Teenagerovská komedie života
První díl prcičkovské   superságy, Ktérá je do   třetího(4) dílu   nezapomenutelná a dále   naopak velmi lehce   zapomenutelná.   Nezapomenutelný zdrženlivý   Jim a jeho partička končí   střední a mají z toho věku   odpovídající traumata. Pro   mě tímto filmem začíná   symbol mládí a hlášky mě   provází celým studýjním   životem. Na žádnou   teenagerovskou komedii ne   nepodívám raději.
sylwikk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Jim a jeho kamarádi uzavřou   dohodu, že do maturity musí   všichni přijít o panictví.   Nezajímá je nic jinýho než   sex a v jednom kuse se   snaží, aby konečně   vyzkoušeli, jaký to je. Při   jejich „cestě za   dospělostí“ čeká diváky   spousta komickejch situací a   trapasů.
Co si budeme   povídat, sem asi poslední   člověk v tomhle věku, co to   poprvý viděl teprve nedávno   :D
Komedie je to celkem   dobrá, ale přece jen… Už   sem o tomhle filmu dost   slyšela, a tak sem čekala   opravdovou srandu a po   zkouknutí sem byla maličko   zklamaná. Ale jako některý   scénky fakt stály za to.   Třeba Jim a jeho sex se   štrůdlem, Michelle, která   si doslova „strčila flétnu   do píči,“ anebo… už si   ňák na nic nemůžu   vzpomenout :D Jako ve skoro   každý teenagerovský   komedii, ani tady nechybí   trapný a nechutný momenty,   ale jináč pohoda :)
Překvapili mě   předevšim dva herci. Thomas   Ian Nicholas vypadal jako   takovej hodnej, sladkej   chlapeček a přitom sem v   průběhu filmu zjistila, že   Kevin je jen samolibej kokot!   Oproti tomu takovej Chris   Klein jako Oz mi přišel   nechutně slizskej, a i když   tak fakt vypadal, byl to   celkem milej kluk.   Jednoznačně nejlepší byl   pro mě ale Eddie Kaye Thomas   jako Finch, byl naprosto   dokonalej! Docela fajn   filmík.
markes13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.4.2010
Usa
Tento film se nehodí až tak   do kina ale je to dobré   odraz.
Děj je   průměrný vtipy jsou dobré   na tu dobu a výdělek celkem   ušel proto si myslím že   tento film byl na pobavení
jarda53
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.4.2010
Že něco takový může   vzniknout bych nevěřil do   doby kdy jsem zhlídl   jedničku a měl bych návrh   na povinné promítání pro   mateřské školy.Herci se   baví,ale určitě něčemu   jinému,než divák, že   divák je ochoten zaplatit za   kino 140 kč ato několikrát?
Steve997
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.4.2010
To je teda dílo, za celou   dobu jsem se opravdu zasmál   jen párkrát a občas jsem   přemýšlel proč u tohoto   filmu ztrácím čas. Sice   existují větší blbosti,   ale zase moc jich není. Mě   tento typický americký humor   moc nesedne a přišlo mi to   víc trpané než vtipné.   Někdo v tom vidí kultovní   komedii a je pravda, že se   stala vzorem kolikrát i pro   mnohem větší slátaniny,   ale z takovýchto hloupých   filmečků pro dospívající   jsem asi už vyrostl.
MaKy92z
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.2.2010
Jednú viem naisto, že   nepatrím do kategórie   fanúšikov takýchto tipov   komédii. Na mňa skôr   dokáže zapôsobiť únavným   dojmom. Ale to je len moja   mienka o tomto filme. Je to   tip filmu vhodný najmä pre   tích vekovo mladších.   Nechýbajú tu pekné a   atraktívne mladé herečky,   ale len to niekedy celkom   nestačí. Je tu vneseno mnoho   moderných prvkov, ktoré   teraz hýbu svetom.
L4cost3
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.2.2010
...
Typicka americka komedie,   ktera me jako jedna z mala   docela nadchla a mam ji docela   i rad a myslim si ze ho videl   kazdy, takze tu neni moc co   doporucovat a hodnotit.:)
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.1.2010
Prci, prci, prcičky
Tak zde to všechno začalo!   První film z již kultovní   série amerických prciček   díky srandovním scénkám a   perfektním hláškám   zaručeně pobaví. Děj je   sice jednoduchý, ale zato po   celou dobu zajímavý a   poutavý. Z postav mě zaujal   hlavně Jim, který tahá z   rukávu v podobě sexuálních   trapasů jednu usměvnou   scénku za druhou, a potom   taky legendární Stifler,   který je kapitolou sám o   sobě.
miláček
Hodnocení:
Přidáno: 8.1.2010
No,že bych byla nadšena,to   určitě ne.Vzpomínám,jak   jsme před lety netrpělivě   čekali do noci na   televizi(tehdy snad celá   budova v lázních),krátce po   začátku se lidi znechucení   začali rozcházet.Ani po   čase jsem tomuto   "dílku"nepřišla   na chuť,takže opět   znechucena odcházím.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2010
Tak timhle to všechno   začnulo.Nejen že má tahle   série už 7 pokračování (i   když jenom první tři tam   fakt patří), ale tohle   dílko vlastně definovalo   novej subžánr – teen   komedii. Vzhledem k tomu, že   sem to viděl s odstupem   deseti let, už mám s čim   srovnávat a můžu říct,   že první díl týhle série   je taky nejlepší dílko   tohohle typu co sem zatim   viděl. Jim je tady tak   dokonalej magor:-Dty jeho   trapasy, to je fakt síla.   Nejlepší je jeho   striptýz:-) nebo taky soulož   s jabkovym koláčem:-)   Přítomnost jeho chápavýho   tatíka tomu dodává korunu.   Taky sem čuměl, jaká byla   Michelle v prvnim díle   trubka.“To na hudebnim   táboře…“Vážně docela   dobrá sranda.
luca-luciano
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.12.2009
Naprostá, ale opravdu   naprostá pitomost jaká kdy   mohla vzniknout. Možná je   něco trochu vtipného, ale   víc nic. Příběhově dost   slabé a provedení ještě   horší. Nechápu jak tohle   někdo může vytvořit. Fuj!   Fuj! Fuj!
AshT
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Komedie o Středoškolských   hejzcích.Výborné opsazeni   Jason Biggs a Chris   Klein.Strašná sranda   doporučuji to lidem.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
American Pie
Jejich poprvé a i naše   poprvé a co říct, snad jen   to, že je neuvidíme   naposledy, díkybohu.   Americká komedie na které   jsem já vyrůstala, byla jsem   bláznivý puberťák, který   tenhle film miloval a vlastně   je tomu do dnes, čas od času   se k Prcičkám vracím a to s   velkou radostí a co víc   pokaždé se perfektně   bavím.
Jim, Oz,   Stifler, Kevin, Finch to je   skutečná banda, která baví   zajímavou postavou a asi   nejvíc hláškující figurou   je Stifler, kterého buď   nenávidíte a nebo milujete,   já se přikláním k té   druhé skupině. Herecky je na   tom film hodně dobře,   ostatně stejně jako   příběh, který je sice dalo   by se říct obyčejný, ale   přesto je to prostě pecka.   Dneska už teenager nejsem,   ale jak říkám Prci, Prci,   prcičky si nenechám ujít,   protože tohle je pro mě   srdeční záležitost, dalo   by se říct.
Navíc   film má i perfektní hudební   doprovod.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.8.2009
No tak toto je dost dobry   zacatek jedne hodne ulitle   komedialni serie.
Pointa fimu je hodne o   sexu.......hlavne u tohoto   prvniho dilu.Musim rict,ze je   to opravdu sranda a herecke   obsazeni je vice nez dobre.
Obdivuju ty,co delali   casting........vybrat k tomuto   dilku herce asi nebyla zadna   sranda.
Ja osobne   nejvic miluju Stiflerovu   mamu.....)))))
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Sice dost uhozená komedie   kterou známe na spamnět ale   dá se na to koukat dokola   hold kluci chtějí jenom jim   to moc nejde
veverka-zrzka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.6.2009
Uhozené. Opravdu trochu   uhozené! Zajímalo by mě,   kteří rodiče by se   zachovali tak, jako jeho,   kdyby viděli syna u porna jak   si "leští ptáka".   Jako ty holky byly taky dost   uhozený!
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2008
Komedie kterou znám už   nazpaměť, ale přesto jsem   se zase podíval. Nutno   říct, že se jedná o   opravdu nejlepší díl   série. Dá se na to pořád   koukat, je to stále   originální. A nejlepší na   celém filmu je stejně   přímý přenos po internetu,   v tom jsem se včera opět   utvrdil. Další díly jsou   taky dobré, ale nic nového   nenabízí.
FDbJakub
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2008
Tak v žánru teenagerské   komedie je to ještě s druhym   dílem naprostý král :D. Ten   třetí díl, to už neni ono   (i když taky dobrý), a ty   další tři díly bych bral,   ale american pie už to   prostě neni. Proto   jednoznačně 10/10
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2008
hodnoceni filmu bych prenechal   kritikum ve jejich slova   smyslu... Tady jde o to jak se   clovek bavi.. ja nemuzu dat   nic jineho...proste pro me uz   kultovni komedie a ptacich...   :-D
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.7.2008
Kdybych hodnotil film v   patnácti letech, dostal by   minimálně osmičku. Teď,   když už na místo   puberťáckých gagů dávám   přednost příběhu a   nápadu, dostávají Prcičky   ztěží pět. A to jen díky   protekci z mládí:-) Jinak   bohužel pointa žádná,   humor stále stejný a ani   všichni herci nehrají zas   až tak přesvědčivě...
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.6.2008
Příjemná teenage komedie   plná vtipných situací a   dobrých hlášek , která se   vcelku obejde bez zbytečných   nechutností a trapností ,   prostě zábava a nutno říci   nejen pro mladší publikum.   76%
Rendys
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2008
Jedna z nejlepších   teenagerských komedií s   nespočtem vtipných scén a   vtípků. Jasně   nejvýraznější osobností z   celé "party" je   suveréně Stifler
Petra.Barbie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.6.2008
Je libo pravý americký koláč?
Klasická teenagerovka s   jednoduchým dějem, ale co si   budeme nalhávat - když nic   jiného, odpočineme si a   zasmějeme se až   až...Netvrdím, že je to   něco světoborného, ale i   když jsem ve věku za   horizontem té typické   teenagerovské hranice,   přesto mám ráda filmy pro   mládež. Proč? Čiší z   nich energie, bezstarostnost a   rádoby   "veledůležité"   problémy, které v   pozdějším věku už se sice   dostávají na hranici   stupidity, nicméně někdy se   člověk přece musí vrátit   do mládí, ne? A hlavně,   stár je člověk né svým   skutečným věkem, ale   nakolik se cítí a věřte,   že já se ráda občas stanu   puberťačkou. Ovšem musí   jít o dobrou srandu a nikoliv   o naprostou nudu v podobě   uhozenosti jiné teenagerovky   Holky to chtějí taky. První   American Pie, nebo chcete-li   první díl česky   pojmenovaných Prciček, je   nejlepší, dvojka už byla   slabší, další díly už   onu dávku vtipu vyloženě   postrádají. Ale jednička je   koukatelná stále a hlášky   typu: "MCBP"   (zasvěcení ví, čeho se ta   zkratka týká) nebo velmi   zajímavý přímý přenos   přes internet, to dokáže   stále dobře pobavit.
cynik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.5.2008
Naprostá hovadina, která má   být rádoby vtipná. Humor   tenhle film neviděl ani z   rychlíku a další   pokračování byly ještě   horší.
Vtipy ve   stylu "šli dva a   prostřední upadl"   možná fungují v USA, ale   tady je to urážka filmového   vkusu. Naprostý blábol.
Ondra44
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.5.2008
Tipická "amerika"-U   nás bychom řekly "mnoho   povyku pro nic". Mnoho   reklamy, upoutávek a   vychvalování,aby........se   na filmu především   vydělalo, že kvalita kulhá   a potřebovala by notně   berličky se v té záplavě   umělé chvály ztratí. Ve   srovnání s dvojkou a   dalšími ještě jednička   obstojí, alespoň jako   průměr.
Medousek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.5.2008
Na tento typ komedií prostě   nejsem.A nelíbilo se mi to   ani před 10 lety,když mi   ještě málem teklo mlíko po   bradě.Jednou se to vidět   dá,víckrát už prosím ne!
alus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.5.2008
Dlouho jsem nad tímhle filmem   ohrnovala nos s tím, že   nebudu zbytečně tratit čas   nějakým přiblblým filmem   pro puberťáky. No a dnes se   mi dostal pod ruku a   hle...Fakt jsem se dobře   bavila (chvílemi dokonce   výborně a to nejsem ve věku   -náctiletých už 30 let !)
Fugas16
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.4.2008
Skvělý film
American Pie byl první   komedie o to mjak přijít o   panictví a jedním slovem by   se dalo říct že je   skvělá. Prostě skvělý   hlášky skvělý lidi.   Rozhodně nejlepší díl ze   všech.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Ve své době velice   úspěšná komedie, která   odstartovala vlnu   teenagerovských komedií. Je   to docela sranda ale bomba to   rozhodně není.
Mlapiska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.9.2007
Je fakt, že v patnácti se mi   to líbilo moc. Teď už   pochopitelně nejsem tolik   nadšená, ale musím uznat,   že film, který se stal pro   cílovou skupinu okamžitě   hitem, něco do sebe má. A   když prominu několik   zbytečných prasáren, tak se   u tohoto filmu dokážu bavit   i teď. Taky si myslím, že   neexistuje nikdo (aspoň mezi   mladšími určitě ne), komu   by problémy hlavních   představitelů něco nebo   někoho nepřipomínaly.
Kozelíno
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2007
Dobrý film, u kterého jsem   se opravdu bavil.
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Další z dlouhé a   nekonečné řady prdlých   komedií pro puberťáky. A   není to zas taková hrůza a   ani taková nuda abych se za   celou dobu alespoň trochu   nezasmál... ale fakt jenom   trochu. Není to můj   oblíbený žánr, ale   uznávám, že má něco do   sebe... udrží děti v   bezpečí domova... tedy   alespoň do závěrečných   titulků... :-)
freddy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Klasika mezi teenage   komediemi. To je tak   provařený film, že snad   není co dodat. Můj   oblíbený filmík na sobotní   večer... A radši se naučte   chodit ve škole na záchod,   nebo můžete mít problém,   který je dámský a který   pánský. A to se nemusí   vyplatit, obzvlášť pokud   proti sobě poštvete svého   spolužáka... Deset   hvězdiček za originalitu,   humor a za průkopnictví   tohoto typu filmů...
Orin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2007
to je hrozne fajn podivana   smejete se od zacatku do konce   hl Styflerovi!! takoviho blbce   tezko najdes!!! libi se mi na   tom kazda scena a to do slova   hl" tatkova sexualni   vichova je super!!!hodnotim to   za 1!!!tak se na to urcite   kouknete z mim pozehnanim!!!
zuzcaj
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Koláče
Bezvadná, ač americká   komedie!Je o partičce   mladých ničím nesvázaných   amerických studentíků,   kteří si zažívají své   první a mnohé   "milování", k   čemuž patří i značné   množštví trapasů.:-D Kdo   neviděl, musí vidět!!! Je   to opravdový chlamec!   Například scéna s koláči!
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Velmi přesně vykalkulovaný   film pro americkou dospívají   mládež a jejich tatínky.   Takže pokuď nejste   američan, máte alespoň   průměrné IQ, je vám víc   jak dvanáct let, nejste   retardovaný či jinak   psychicky narušený, nemáte   v sobě notnou dávku alkoholu   nebo vykouřených alespoň   pět cigaret marihuany, tak   tento film není pro Vás.
MovieAtom
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.5.2007
áááá jednička mlask :)
První díl série American   Pie je opravdu velmi povedený   a moc se mi líbí. Já si   myslím že na to jak je film   starý dokáže i dnes opravdu   rozesmát, náhražky typu   Pani je na nic a podobně se   vůbec nedají srovávat.   Režisérovy i Hercům moc   gratuluji za odvedenou práci.   Jedním slovem SUPER !
MirecX6758
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.4.2007
Ja osobne som sa na tejto   komédii celkom zabavil,mohol   som ju pozerat 5-10x, vždy   som sa zasmial, sice je to   trošku až povediac trápny   humor, ale docela komédia ako   taká ušla. Mám rád   komédie na tento spôsob.   Dakto to už spomýnal,   musíte mať na túto komédiu   ten správny vek.
KatkaDiaz
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Další z Studentských   komedií. Vůbec mě ten film   nabavil a už si ho nikdy   nepustím.
Hellish_Satanica
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.8.2006
No prostě holky to chtěj,   kluci to chtěj, ale holt jak   na to a jak z toho.. :-)))   Teď vážně - komedie o   "americké   mládeži" moc nemusím.   Pro mě je to film typu   "jednou a dost".   Prostě skouknout, sem tam se   zasmát, ale.. nic extra. Ne   že by mě to nějak morálně   pohoršovalo, s tím rozhodně   problém nemám, ale spíš je   to pro mě nuda. Možná jsem   na to stará :-)) Když už,   radši kouknu třeba na Blbý   a blbější, kde je taky   vulgární humor, ale   rozhodně se u toho bavím   daleko více :-)
huron
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.5.2006
Abyste si tento film užili,   musíte mít ten správný   věk - něco mezi 15 a 20. Mě   to prostě připadalo trapné   a hloupé. Těch pár bodů   dávám za několik celkem   slušných vtipů.
Saara77
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.11.2005
Dlouho jsem váhala, kolik   dám bodů. Ale když,... je   to komedie, kde brečíte   smíchy, aniž by jste   chtěli. Ano, je to v   podstatě ubohá   teenagerovská komedie, bla   bla, hodně lidí to odsuzuje.   ALe já si nemůžu pomoct.   Fakt se povedla a nemusíme u   filmů přece vždycky   přemýšlet a brečet...
veronika24
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.10.2005
normalni teenagerska komedie   ne moc nechutna ani uichylna   docela sranda
FDBMASTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.7.2005
SUPER PROSTĚ SUUPER
SUPER NEJLEPŠÍ KOMEDIE NA   SVĚTĚ NEMÁ ŽÁDNOU CHYBU   PROSTĚ NEJ
artcrime
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.2.2005
zase...v kine se nemoh.ale   nevim cim to ale na kazete.oh   poor
Lara
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.1.2005
Mám přesně opačný názor,
film plný těch nejhrubších   vulgarismů, bez invence a   prostý jakéhokoliv nápadu.   Jediná vtipná scéna před   závěrem nemůže už nic   zachránit... Klasická   ukázka "brakové"   produkce "made in   Hollywood"
lebowski
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.12.2004
Pro cílovou skupinu naprosto   jedinečná komedie!
Tarik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.11.2004
Velmi povedená komedie o tom,   co vše se může pokazit   když parta kluků chce   skórovat... Perfektní   nápad, skvělé postavy a   vůbec zpracování- prostě   super...
Komedie se   vším všudy, hodně se   nasmějete a ztráta času to   rozhodně není...
pavelnop
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.8.2003
Chcete přijít o panictví? Poradíme jak na to.
Děj filmu není o ničem   jinémnež o   středoškolácích toužící   po "zasunutí".   Nikdo ovšem neví jak zbalit   holku a tak je o trapasy a   mnoho zábavných scén   postaráno.
pokud máte   nějaký splín nebo chcete v   této oblasti poradit vřele   doporučuji. :o)

Zvláště si všimněte   Jimova otce to je prostě   kliďas, který ví své a nic   s ním nehne. :o)))

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih158097minih158097Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019) 
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw n
minih151616minih151616Smrtelné stroje (2018) 
Mortal Engines n
minih114149minih114149Mrazivá noc přichází (2013) 
Cold Comes the Night n
minih46341minih46341Příšera ze šatníku (1986) 
Monster in the Closet n
minih72252minih72252Bez dechu (2011) 
Abduction n
minih24744minih24744Tenkrát o vánocích (1958) 
Tenkrát o vánocích n
minih71014minih71014Ďáblova bažina (2008) 
Swamp Devil n
minih65790minih65790Studená válka (1986) 
The Whistle Blower n
minih4324minih4324Blízká setkání třetího druhu (1977) 
Close Encounters Of The Third Kind n
minih69883minih69883Holka s prknem (2011) 
Chalet Girl n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

American Pie 5 (2023)

 American Pie 5 (2023)
American Pie 5 n
 
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Hayden Schlossberg, Jon Hurwitz

(pokračování)

Prci, prci, prcičky: Holky sobě (2020) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Holky sobě (2020) [Video]
Prci, prci, prcičky: Holky sobě n
American Pie Presents: Girls' Rules
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Mike Elliott

(pokračování)

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012)

 Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012)
Prci, prci, prcičky: Školní sraz n
American Reunion
Žánr: komedie / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg

(pokračování)

Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) [Video]
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky n
American Pie Presents: The Book of Love
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: John Putch

(spin-off)

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (2007) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (2007) [Video]
Prci, prci, prcičky: Spolek Beta n
American Pie Presents: Beta House
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Andrew Waller

(spin-off)

Prci, prci, prcičky: Nahá míle (2006) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Nahá míle (2006) [Video]
Prci, prci, prcičky: Nahá míle n
The Naked Mile
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Nussbaum

(spin-off)

Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) [Video]

 Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) [Video]
Prci, prci, prcičky: Na táboře n
Band Camp
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Steve Rash

(spin-off)

Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003)

 Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003)
Prci, prci, prcičky 3: Svatba n
American Wedding
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Jesse Dylan

(spin-off)

Prci, prci, prcičky 2 (2001)

 Prci, prci, prcičky 2 (2001)
Prci, prci, prcičky 2 n
American Pie 2
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: J. B. Rogers

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10