ohodnotit

Pražské tajemství

Pan Samochodzik i praskie tajemnice

Další název:
The Prague Mystery
Rok:
1988
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1989
„Pan Auťák na stopě mezinárodních pašeráků.“

Celkové hodnocení filmu Pražské tajemství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.8.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.10.2017
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.5.2015
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.9.2011
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.2.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.10.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2008
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.3.2010
erast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih151187minih151187Pobřežní hlídka (2017) 
Baywatch n
minih41130minih41130Silák a strašidla (1999) [TV inscenace] 
Silák a strašidla n
minih39746minih39746Univerzální uklízečka (2005) 
Keeping Mum n
minih53007minih53007Lovci lidí (2008) 
Rovdyr n
minih58521minih58521Čepel smrti (2009) 
Čepel smrti n
minih19825minih19825Stříbrný kalich (1954) 
Silver Chalice, The n
minih87559minih87559Ďábel se třemi zlatými vlasy (2009) [TV film] 
Der Teufel mit den drei goldenen Haaren n
minih131757minih131757Král Škorpion: Cesta za mocí (2015) [Video] 
The Scorpion King: The Quest of Power n
minih94425minih94425Nařčení (2012) 
Compliance n
minih29304minih29304Ani mě nehne (1998) 
Reach the Rock n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991)

 Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991)
Latające machiny kontra Pan Samochodzik n
 
Žánr: dětský / dobrodružný
Země: Polsko
Režie: Janusz Kidawa

(pokračování)

Pan samochodzik i niesamowity dwór (1986)

 Pan samochodzik i niesamowity dwór (1986)
Pan samochodzik i niesamowity dwór n
Pan Samochodzik i niesamowity dwór
Žánr: dětský / rodinný / dobrodružný
Země: Polsko
Režie: Janusz Kidawa

(pokračování)

Pan Autíčko a templáři (1971) [TV seriál]

 Pan Autíčko a templáři (1971) [TV seriál]
Pan Autíčko a templáři n
Samochodzik i templariusze
Žánr: dobrodružný / dětský / komedie / mysteriózní
Země: Polsko
Režie: Hubert Drapella

(pokračování)

Wyspa złoczyńców (1965)

 Wyspa złoczyńców (1965)
Wyspa złoczyńców n
 
Žánr: dětský / dobrodružný / adaptace
Země: Polsko
Režie: Stanisław Jędryka

(pokračování)

Hodnocení filmu

44.3 % (14)
4   - curil
2   - Pitryx
4   - green-tea
3   - hvezdyn
2   - M.A.G.
3   - mikee007
6   - satyr
4   - nick4
10 - dederon
6   - oulisna
6   - rosta12
5   - blackpoint
3   - kvaca
4   - erast
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154121
Osobností: 639115
Fotografií: 586285
Plakátů: 278247
Obsahů a biografií: 141173

Poslední komentáře

Fargo (1995)

Fargo
Jestliže byl film natočený   dle skutečných událostí   tak asi by byl lepší jako   hraný dokument. Film za 20%.   A za Buscemiho 30%. Šmytec..

Autor: lion71 | Hodnocení: 5 / 10

Kouzelné městečko (1982) [TV ser...

Kouzelné městečko
Tento seriál je jedna velká   nuda. Námět sice vypadá   originálně, ale ta   realizace! První dva díly by   ještě ušly, ale pak se to   strašně více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Detektivové (2013)

Detektivové
Tohle že natočili Dánové,   kteří ještě před pár   lety točili dobré rodinné   filmy? Zdá se, že úpadek   kinematografie postihl už i   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Lynč (2018) [TV seriál]

Tragédie

Lynč
Takovou hrůzu si může   dovolit vysílat jedině   Česká státní televize. Té   jsou totiž diváci ukradení,   peněz je dost, stačí   každý měsíc natáhnout   pracku do kapes domácností -   a vysát výpalné.

Autor: Rostislav.S | Hodnocení: 1 / 10

Jurský park (1993)

Jurský park
Film byl velmi dobrý. Bylo   tam dobré všechno od   dinosaurů a efektů až po   vtipy. Jediné co tak, že   jsem se trochu nudila. Ale jen   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.267/0.236