reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pražské tajemství

Pan Samochodzik i praskie tajemnice

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1989
„Pan Auťák na stopě mezinárodních pašeráků.“

Celkové hodnocení filmu Pražské tajemství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.8.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.5.2015
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.9.2011
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.10.2010
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.2.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.11.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2008
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.3.2010
erast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28827minih28827The Rat Pack (1998) [TV film] 
The Rat Pack n
minih42189minih42189Zelená kobyla (1959) 
La Jument verte n
minih11850minih11850Malá Věra (1988) 
Maleňkaja Vera n
minih12053minih12053Marketa Lazarová (1967) 
Marketa Lazarová n
minih31860minih31860Tajemství záhrobí (1992) 
Grave Secrets: The Legacy of Hilltop Drive n
minih10098minih10098Kdo nastaví kůži (1981) 
Pour la peau d'un flic n
minih46098minih46098Pod Moskvou (2006) 
Moscow Zero n
minih29304minih29304Ani mě nehne (1998) 
Reach the Rock n
minih44984minih44984Co se děje v trávě (1980) [TV seriál] 
Lilliput-put n
minih71335minih71335Bolest bez příčiny (2009) 
Phantomschmerz n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991)

 Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991)
Latające machiny kontra Pan Samochodzik n
 
Žánr: dětský / dobrodružný
Země: Polsko
Režie: Janusz Kidawa

(pokračování)

Pan samochodzik i niesamowity dwór (1986)

 Pan samochodzik i niesamowity dwór (1986)
Pan samochodzik i niesamowity dwór n
Pan Samochodzik i niesamowity dwór
Žánr: dětský / rodinný / dobrodružný
Země: Polsko
Režie: Janusz Kidawa

(pokračování)

Pan Autíčko a templáři (1971) [TV seriál]

 Pan Autíčko a templáři (1971) [TV seriál]
Pan Autíčko a templáři n
Samochodzik i templariusze
Žánr: dobrodružný / dětský / komedie / mysteriozní
Země: Polsko
Režie: Hubert Drapella

(pokračování)

Wyspa złoczyńców (1965)

 Wyspa złoczyńców (1965)
Wyspa złoczyńców n
 
Žánr: dětský / dobrodružný / adaptace
Země: Polsko
Režie: Stanisław Jędryka

(pokračování)

Hodnocení filmu

46.9 %
4   - curil
5   - green-tea
3   - hvezdyn
2   - M.A.G.
4   - nick4
6   - satyr
3   - mikee007
6   - oulisna
10 - dederon
6   - rosta12
5   - blackpoint
3   - kvaca
4   - erast
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141583
Osobností: 606477
Fotografií: 526534
Plakátů: 253971
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Aligátor (1980)

Aligátor
Začala osmdesátá léta a na   stříbrná plátna se   dostavil další zvířecí   hromotluk. Aligátor. Oběť   výzkumů, který dal   člověku náležitě co více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Delta Force 2 - Kolumbijská spoj...

Delta Force 2 - Kolumbijská spojka
Druhý snímek je od   předchozího velice vzdálen,   ale to nic nemění na   povyšování patriotismu a   zarputilého boje proti   zločinu. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

John Wick (2014) [2k digital]

Neuvěřitelná blbost

John Wick
Nevím jestli vůbec dnes na   Nově dokoukám tento   absolutně stupidní škvár,   ve kterém se nejedná   dočista o nic jiného než o   to, že Johnu více >

Autor: devalera | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.481/1.449