ohodnotit

Pražské tajemství

Pan Samochodzik i praskie tajemnice

Další název:
The Prague Mystery
Rok:
1988
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1989
„Pan Auťák na stopě mezinárodních pašeráků.“

Celkové hodnocení filmu Pražské tajemství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.8.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.10.2017
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.5.2015
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.9.2011
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.2.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.10.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2008
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.3.2010
erast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih71299minih71299Paranormal Activity 3 (2011) 
Paranormal Activity 3 n
minih49953minih49953Jako anděl (1990) 
Almost an Angel n
minih37153minih37153Den poté (2004) 
The Day After Tomorrow n
minih61398minih61398Nedokončený víkend (1970) 
Nedokončený víkend n
minih21157minih21157Tom a Huck (1995) 
Tom and Huck n
minih41403minih41403Zorro mstitel (1940) 
The Mark of Zorro n
minih17871minih17871Robin Hood (1991) 
Robin Hood n
minih50424minih50424Pod bodem mrazu / Absolutní nula (2006) [TV film] 
Absolute Zero n
minih30376minih30376Bojovali za vlast (1975) 
Oni sražalis za rodinu n
minih64486minih64486L'intrépide (1975) 
L'intrépide n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991)

 Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991)
Latające machiny kontra Pan Samochodzik n
 
Žánr: dětský / dobrodružný
Země: Polsko
Režie: Janusz Kidawa

(pokračování)

Pan samochodzik i niesamowity dwór (1986)

 Pan samochodzik i niesamowity dwór (1986)
Pan samochodzik i niesamowity dwór n
Pan Samochodzik i niesamowity dwór
Žánr: dětský / rodinný / dobrodružný
Země: Polsko
Režie: Janusz Kidawa

(pokračování)

Pan Autíčko a templáři (1971) [TV seriál]

 Pan Autíčko a templáři (1971) [TV seriál]
Pan Autíčko a templáři n
Samochodzik i templariusze
Žánr: dobrodružný / dětský / komedie / mysteriózní
Země: Polsko
Režie: Hubert Drapella

(pokračování)

Wyspa złoczyńców (1965)

 Wyspa złoczyńców (1965)
Wyspa złoczyńców n
 
Žánr: dětský / dobrodružný / adaptace
Země: Polsko
Režie: Stanisław Jędryka

(pokračování)

Hodnocení filmu

44.3 % (14)
4   - curil
2   - Pitryx
4   - green-tea
3   - hvezdyn
2   - M.A.G.
3   - mikee007
6   - satyr
4   - nick4
10 - dederon
6   - oulisna
6   - rosta12
5   - blackpoint
3   - kvaca
4   - erast

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

01:45 - 04:15

55 minut již uběhlo
95 minut zbývá do konce

ČT2 - Z očí do očí

02:35 - 03:05

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Život ve hvězdách (2018) [TV p...

02:35 - 03:15

5 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:55 - 02:55

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152777
Osobností: 637146
Fotografií: 582048
Plakátů: 276447
Obsahů a biografií: 140205

Poslední komentáře

Chlupatá odplata (2010)

Chlupatá odplata

Chlupatá odplata
Tenhle film jsem viděla   nedávno poprvé a dost jsem   se nasmála :D jak tam můj   drahý Brendan Fraser bojuje s   těmi zvířaty, kteří mu   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008...

Mumie: Hrob dračího císaře

Mumie: Hrob Dračího císaře
Miluju Ricka O'Connella a   Jonathana Carnahana v podání   Brendana Frasera a Johna   Hannaha, chybí mi tam, ale   Eve v podání Rachel Weisz.   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 4 / 10

Mumie (2017)

Mumie 2017

Mumie
Tenhle film se mi vůbec   nelíbil. Mumie Ahmanet otce i   svého novorozeného bratra no   hnus. A do toho Tom Cruise a   ten herec jak se jmenuje jak více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 1 / 10

Mumie se vrací (2001)

Mumie se vrací (2001)

Mumie se vrací
Tenhle film mám moc ráda.   Koukám na něj pořád dokola   jak na 1. tak i na 2. díl....   Vždycky si pobrečím když   Eve ( Rachel Weisz ) umírá.   Pak když se vrátí to mám   velkou radost. :)

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie (1999)

Mumie (1999)

Mumie
Tenhle film patří k mým   nejoblíbenějším, vtipné   hlášky, skvělé herecké   obsazení i vtipné momentky.   Dost mě pobavilo jak se tam   Rick více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.279/0.235