reklama
 
ohodnotit

Pražské tajemství

Pan Samochodzik i praskie tajemnice

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1989
„Pan Auťák na stopě mezinárodních pašeráků.“

Celkové hodnocení filmu Pražské tajemství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.8.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.10.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.10.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.5.2015
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.9.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.10.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2010
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.2.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.11.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2008
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.3.2010
erast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51378minih51378Císařovy nové šaty (1987) 
The Emperor's New Clothes n
minih13800minih13800Listy z Provence (2000) [TV film] 
n
minih9632minih9632Ještě svatba nebyla (1954) 
n
minih65255minih65255Rozvratníci (1967) 
I sovversivi n
minih43738minih43738Chůva k pohledání (1993) [TV seriál] 
The Nanny n
minih10395minih10395Kokosy na sněhu (1993) 
Cool Runnings n
minih13633minih13633Návrat do budoucnosti 2 (1989) 
Back to the Future Part II n
minih37512minih37512Prime (2005) 
Prime n
minih43364minih43364Skóruj (2007) 
Balls of Fury n
minih61447minih61447Zběsilost (2003) 
Fureur n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991)

 Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991)
Latające machiny kontra Pan Samochodzik n
 
Žánr: dětský / dobrodružný
Země: Polsko
Režie: Janusz Kidawa

(pokračování)

Pan samochodzik i niesamowity dwór (1986)

 Pan samochodzik i niesamowity dwór (1986)
Pan samochodzik i niesamowity dwór n
Pan Samochodzik i niesamowity dwór
Žánr: dětský / rodinný / dobrodružný
Země: Polsko
Režie: Janusz Kidawa

(pokračování)

Pan Autíčko a templáři (1971) [TV seriál]

 Pan Autíčko a templáři (1971) [TV seriál]
Pan Autíčko a templáři n
Samochodzik i templariusze
Žánr: dobrodružný / dětský / komedie / mysteriozní
Země: Polsko
Režie: Hubert Drapella

(pokračování)

Wyspa złoczyńców (1965)

 Wyspa złoczyńców (1965)
Wyspa złoczyńców n
 
Žánr: dětský / dobrodružný / adaptace
Země: Polsko
Režie: Stanisław Jędryka

(pokračování)

Hodnocení filmu

44.3 %
4   - curil
4   - green-tea
2   - Pitryx
3   - hvezdyn
2   - M.A.G.
6   - satyr
4   - nick4
3   - mikee007
6   - oulisna
10 - dederon
6   - rosta12
5   - blackpoint
3   - kvaca
4   - erast
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146734
Osobností: 622391
Fotografií: 554812
Plakátů: 263362
Obsahů a biografií: 134576

Poslední komentáře

Ovocňáčci (1991) [TV seriál]

Ovocňáčci
Dnes už víceméně   zapomenutý španělský   animák vysílaný v polovině   90. let na ČT. Není to   úplně špatné, vcelku   originální a občas i více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Vesmír (1999) [TV pořad]

Vesmír
Tento čtyřdílný   dokumentární cyklus běžel   roku 2000 na programu Max1   (nyní Spektrum). Jednotlivé   epizody byly vždy zaměřeny   na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Orientální noci (1993) [Video]

Orientální noci
Ani nevím, proč jsem to   vůbec nahrál, jsou daleko   lepší erotické filmy. On to   vlastně ani není ucelený   film, ale čtyři krátké na   sebe více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Olymp aneb úkryt bohů (1997)

Olymp aneb úkryt bohů
Kdysi jsem tento film měl   nahraný na VHS z Markízy,   ale brzy jsem ho přemazal.   Vůbec mě nezaujal, nemělo   to absolutně žádný děj,   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Tenkrát na Západě (1968)

PROCESOR!

Tenkrát na Západě
Originál je jen jeden a   nejlepší může být pouze   také jen jeden. V tomto   snímku se sešlo opravdu jen   jednou to co mělo. Perfektní   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.048/0.914