reklama
 
ohodnotit

Pražské tajemství

Pan Samochodzik i praskie tajemnice

Další název:
The Prague Mystery
Rok:
1988
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1989
„Pan Auťák na stopě mezinárodních pašeráků.“

Celkové hodnocení filmu Pražské tajemství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.8.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.10.2017
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.5.2015
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.9.2011
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.2.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.10.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2008
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.3.2010
erast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58170minih58170Záložní plán (2010) 
The Back-Up Plan n
minih27360minih27360Katastrofa letu č. 19 (1997) [TV film] 
Final Descent n
minih43433minih43433Ať přiletí čáp, královno! (1988) [TV film] 
Ať přiletí čáp, královno! n
minih63067minih63067Uprostřed nicoty (2008) 
Middle of Nowhere n
minih52642minih52642Nezvaný host (2000) 
The Stray n
minih25737minih25737Hvězdy padají na Henriettu (1995) 
The Stars Fell on Henrietta n
minih28618minih28618Malí géniové (1999) 
Baby Geniuses n
minih141530minih141530Morris z Ameriky (2016) 
Morris from America n
minih127306minih127306Čas beznaděje (2014) 
Time Out of Mind n
minih12018minih12018Marečku, podejte mi pero! (1976) 
Marečku, podejte mi pero! n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991)

 Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991)
Latające machiny kontra Pan Samochodzik n
 
Žánr: dětský / dobrodružný
Země: Polsko
Režie: Janusz Kidawa

(pokračování)

Pan samochodzik i niesamowity dwór (1986)

 Pan samochodzik i niesamowity dwór (1986)
Pan samochodzik i niesamowity dwór n
Pan Samochodzik i niesamowity dwór
Žánr: dětský / rodinný / dobrodružný
Země: Polsko
Režie: Janusz Kidawa

(pokračování)

Pan Autíčko a templáři (1971) [TV seriál]

 Pan Autíčko a templáři (1971) [TV seriál]
Pan Autíčko a templáři n
Samochodzik i templariusze
Žánr: dobrodružný / dětský / komedie / mysteriózní
Země: Polsko
Režie: Hubert Drapella

(pokračování)

Wyspa złoczyńców (1965)

 Wyspa złoczyńców (1965)
Wyspa złoczyńców n
 
Žánr: dětský / dobrodružný / adaptace
Země: Polsko
Režie: Stanisław Jędryka

(pokračování)

Hodnocení filmu

44.3 % (14)
4   - curil
2   - Pitryx
4   - green-tea
3   - hvezdyn
2   - M.A.G.
3   - mikee007
6   - satyr
4   - nick4
10 - dederon
6   - oulisna
6   - rosta12
5   - blackpoint
3   - kvaca
4   - erast
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151308
Osobností: 635415
Fotografií: 575973
Plakátů: 274026
Obsahů a biografií: 139082

Poslední komentáře

Jumanji: Vítejte v džungli! (201...

PROCESOR!

Jumanji: Vítejte v džungli!
Tak sem věděl, že je   jednička, ale nějak mě   minula, jen sem viděl asi   prostředek cca. 20. minut a   celkem mě to zaujalo i když   jsem více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Mrakodrap (2018)

PROCESOR!

Mrakodrap
V hlavní roli Dwayne Johnson   ve vedlejší lepící páska.   V tomto akčním „béčku“   s efekty „áčka“se už   stárnoucí herec nespoléhá   jenom na více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Uloupená hranice (1947)

Uloupená hranice
Prvotina Jiřího Weisse a   hned je poznat, že pan   režisér nebude žádnej   amatér, ale novátorský   filmař. Uloupená hranice   pojednává o více >

Autor: topipig | Hodnocení: 9 / 10

Stalo se (2008)

Stalo se
Paráda. Po dlouhé době fakt   zajímavý film. Dobře   natočený, že člověk   kolikrát ani nedýchá.   Samozřejmě pro jednoduchého   diváka více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Hraběnka (2009)

Hezká podívaná

Hraběnka
Na rozdíl od většiny zde   komentujících musím říct,   že tohle zpracování od   Julie Delpy mi připadlo   nesrovnatelně lepší než   více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.323/0.267