reklama
 
ohodnotit

Prázdniny s Minkou

Žánr:
Rok:
1962
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
31.5.1963

Celkové hodnocení filmu Prázdniny s Minkou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.1.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
17.7.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.3.2016
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.8.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2013
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.3.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.7.2016
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.3.2011
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2009
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih139782minih139782Cirkus (2013) 
Y Syrcas n
minih48919minih48919Člověk z půdy (1961) [TV divadelní představení] 
Člověk z půdy n
minih51324minih51324Všude dobře, proč být doma (2009) 
Away We Go n
minih120726minih120726Šálení (2013) 
Cheatin' n
minih75973minih75973Valdemarův odkaz (2010) 
La herencia Valdemar n
minih24730minih24730Tajemství velikého vypravěče (1971) 
Tajemství velikého vypravěče n
minih79166minih79166Da Vinciho poklad (2006) 
The Da Vinci Treasure n
minih4893minih4893C.H.U.D. II (1989) 
C.H.U.D. II - Bud the Chud n
minih20831minih20831Za řekou je Texas (1966) 
Texas Across the River n
minih9137minih9137Inspektor Lavardin: Černý hlemýžď (1988) [TV film] 
Les dossiers secrets de l'inspecteur Lavardin - L'escargot noir n

Hodnocení:n12345678910

Tagy

Hodnocení filmu

59.3 % (14)
5   - argenson
5   - curil
6   - jarda53
1   - Pitryx
6   - hvezdyn
6   - M.A.G.
8   - jmenuji.se
5   - Charlie35
5   - Kycky
8   - miroslav22
6   - rosta12
7   - Henry2222
9   - tvo
6   - vecernice

TV Program

ČT1 - Vražda na předpis (1968) [TV e...

09:45 - 11:05

9 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

ČT2 - Putování za muzikou

09:30 - 09:55

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Tvoje tvář má známý hlas (2016...

08:45 - 11:25

69 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon (2005) [TV pořad]

08:45 - 09:55

69 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152381
Osobností: 636559
Fotografií: 578595
Plakátů: 275689
Obsahů a biografií: 139850

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.29/0.255