reklama
 
ohodnotit

Pravidla hry

La regle du jeu

Další název:
The Rules of the Game; Die Spielregel; Zasada gry
Žánr:
Země:
Rok:
1939
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Pravidla hry

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.7.2012
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.6.2010
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2004
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2011
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.1.2006
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2007
tomassssss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24700minih24700Strakatí andělé (1964) 
n
minih37895minih37895Jezdci noci (1940) 
They Drive by Night n
minih23556minih23556Zámek Gripsholm (1963) 
Schloss Gripsholm n
minih11620minih11620Lovci lvů (1996) 
The Ghost and the Darkness n
minih5114minih5114Cimarron (1931) 
Cimarron n
minih130710minih130710Popelka (2015) 
Cinderella n
minih25853minih25853Otesánek (2000) 
n
minih40357minih40357Buffy, přemožitelka upírů (1997) [TV seriál] 
Buffy the Vampire Slayer n
minih25058minih25058Mít a nemít (1944) 
To Have and Have Not n
minih17989minih17989Romance za korunu (1975) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.9 %
8   - Erkul
8   - clara.bow
8   - Frolíček
7   - Extraktor
10 - Angelo.Fer
9   - ladynka
8   - tomassssss
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.332/0.286